Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nielubię imrpez28

Pytanie do kobiet?

Polecane posty

Gość nielubię imrpez28

Poszłybyscie na urodziny faceta z którym jesteście od niedawna jeśli zaprosiłby na nie też swoją eks która go zdradziła i do której próbował jeszcze rok temu wrócić? nie wiem jak mam się tam zachować...

Gość gagadek
ja bym poszla. Na bank. Wyobrazasz sobie siebie czekajaca na koniec imprezy w swoim domu? I myslenie o tym, ze przeciez on teraz na tej imprezie ze swoja byla miedzy innymi... Do dupy. Idz, nie daj sie poniesc emocja, nie pokazuj, ze zazdrosna jestes, choc mialoby Cie w srodku zjadac, baw sie dobrze, poznaj jego znajomych, pogadaj nawet z eks ;) w ogole troche dziwne, ze ją zaprosil. Maja na co dzien kontakr ze soba?

Gość nielubię imrpez28
nie wiem czy ją zaprosił ale biorę pod uwagę taka opcję. Nie przyjaźnią się to wiem. Jest nawet mocno pokłócony z jej rodzina, bratem, siostrą, ale ona po tym jak go zdradziła długo chciała do neigo wrócić i zawracała mu głowę. On się potrafi spotkać nawet z ex z liceum ale on ma taki charakter że chciałby żeby wszyscy żyli w zgodzie. Jak spędzyamy ze sobą kilka dni to cisza nei odzywa się ta dziewczyna nie wiem czy mają kontakt czy sporadyczny czy wcale ale na imprezie będą ich wspólni znajomi więc boję się,że może ją też w takim razie zaprosił ;/ dziwnie będę się wtedy czuła...

Gość nielubię imrpez28
nie chcę jej tam bo t o nie moje klimaty ale przecież focha nie strzelę, zwłaszcza że zdeklarowałam się pomóc w przygotowywaniu imprezy a on chce potem zostawic mieszkanie znajomym i spac u mnie.Ale jak ona będzie i zobaczę jakieś umizgi to będzie koniec znajomości jak zobaczę ze coś tam między nimi nie wygasło.

Gość katarzynnkaa
no to ona chciala do niego wrocic czy on do niej?

Gość foooofoo
jak zaprosi to znak, że nie jedną rucha w przyjaźni

Gość Maaaalwina_86
Ja bym poszła, przynajmniej wiedziałabym co i jak, zresztą jeśli to byłyby urodziny mojego faceta to dziwne żebym miała nie isc

Gość nielubię imrpez28
z tego co wiem ona chciała i ciągle mu zawracała głowę to próbował po tej zdradzie do niej wócić ale szybko się okazało,że mimo że kochał to nie mógł z nią być po tym wszystkim ale cholera wie co do niej czuje mimo,ze minęło tyle czasu. Jeszcze rok temu rowny rok temu próbował wrócić, potem od razu poznał mnie, nie wyszło nam bo on ją chyba jeszcze kochał a ja też świeżo po rozstaniu.. Nie rozmawialiśmy ze sobą pół roku na moją prośbę miesiąc temu sie odezwał i zaczęliśmy znowu się spotykać jakby razem. Wydaje mi się, że on to wszystko rozumie i powoli mu ta ex wychodzi albo wyszła z głowy ale faceci mają jakieś sentymenty więc jak wypije to cholera wie co się będzie działo, nie będę się wtedy między nich wpychać jak ona zacznie się do niego przymilać. Po prostu się ulotnię raz na zawsze a on raczej będzie żałował bo znowu wróci to, że ona go zdradziła, nie wiem... Mam nadzieję,że jej nie będzie

Gość nielubię imrpez28
Malwina -> ale ja pójdę jasne, że tak ale boję się, że źle się będę tam czuła bo z tego co wiem to jest panna z takich krzykliwych która się wszędzie wpycha która usilnie próbuje być fajna.

Gość nielubię imrpez28
nie wiem czy się przyjaźni... nie wiem i już jak tak to ja się z tego wypisuje to oczywiste

Gość nielubię imrpez28
powtarzam nie wiem czy zaprosił ex. Nie spytałam ale mowił o przyjaciołach którzy będą więc się sama zaczęłam zastanawiać kto jeszcze. Nie znam z połowy jego przyjaciół dopiero poznaję.

Gość nielubię imrpez28
a jeśli ją zaprosił albo sama się wprosiła bo to taki typ z tego co słyszałam to nie wiem jak mam sie zachować, ignorować, normalnie rozmawiac czy co?

Gość rgrgrgrgrg
jak ją zaprosi tzn ze ją dalej dyma

Gość nielubię imrpez28
no właśnie nie wiem czy idiota bo jak ja bym zaprosiła swojego ex to tak jako kumpla tylko, a z drugiej strony jak chodzi o niego to będę się martwić czy nadal coś do niej czuje :o a juz raz się przejechałam na tym przecież.Dobra to o mnie się troszczy, pomagam mu to organizować i mam u niego być od jutra a po imprezie on u mnie ale wolałabym żeby jej tam nie było.Bo co mam się do niej uśmiechać i rozmawiać ?:o nie jest mi to na rękę.

Więc nic jej bardziej nie wkurwi jak to że będziesz wiecznie mila uśmiechnięta i nie dasz niczego poznać po sobie;D Wiem z doświadczenia;)

Gość nielubię imrpez28
Jak wczoraj mu opowiadałam że nie podoba mi się to,że moja przyjaciółka jeździ ze swoim ex w góry to zdziwiony mocno spytał 'dlaczego niby nie z ex'? to się zaczęłam zastanawiać czy zaprosił tą dziewuchę która go zdradziła a tak ją kochał i cholera wie jak teraz jest.Jak się poznaliśmy jeszcze rok temu to mówił, że spotyka się czasem z ex dziewczynami tak na kawę a z jednej facetem nawet sie przyjaźni. Tak czy inaczej jak ona będzie to zacznę się od niego odsuwać. Nie żebym miała jakieś kompleksy bo nie o to cho ale zacznę się bać,że nadal coś do niej czuje... wydaje mi się,że nie ale jednak martwię się

Gość Desperatka;)
To po prostu wprost go zapytaj czy ją zaprosił... W końcu to Twój facet i masz prawo wiedziec czy jego ex bedzie.. Po co się zastanawiac i moze niepotrzebnie sobie glowe zawracac..

Gość Desperatka;)
No i na pewno nie powinnas sie od niego odsuwac.. Jezeli nawet ona bedzie powinnas jej pokazac gdzie jej miejsce, ze to Twoj facet.. Przeciez w tej sytuacji to Ty jestes górą...