Mateusz1991 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 drasklica " to w jaki sposob my siebie traktujemy pokazuje na ile inni moga sobie pozwolic raktujac nas " Myślę, że to zdanie można by uznać za sentencje tematu ale to już zależy od NAJPIĘKNIEJSZEJ i jakże uroczej pani Autorki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 to akurat było do ciebie Mateuszu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wysoki i piękny :D Napisano Czerwiec 7, 2012 nie masz racji autorko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wysoki i piękny :D Napisano Czerwiec 7, 2012 Ładne kobiety po prostu odstraszają swoim ponadprzeciętnym wyglądem i faceci się ich boją że zostaną wyśmiani ale jeśli kobieta jest miła i zainteresuje swojego "wybranka" to wszystko się potoczy normalnie :) jak w ze zwykłą dziewczyną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 określenie piękne kobiety określa całokształt, równeiż piekne na duszy i umysle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wysoki i piękny :D Napisano Czerwiec 7, 2012 określenie piękne kobiety określa całokształt, równeiż piekne na duszy i umysle aha no nie ty to jednak faceta nie znajdziesz :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyluzowany Napisano Czerwiec 7, 2012 "Piękna kobieta jest klejnotem, dobra skarbem" Bonaparte :) Pozdrawiam dobre kobiety :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz1991 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 Fajnie widzieć, że wstawiłaś uśmiech. Mam nadzieję, że sprawiłem iż na Twojej twarzy również on zagościł chociaż na chwilkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wysoki i piękny :D Napisano Czerwiec 7, 2012 "Piękna kobieta jest klejnotem, dobra skarbem" Wspaniały cytat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa z Krakowa :) Napisano Czerwiec 7, 2012 najpiękniejsz na kafe w szoku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz1991 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 Ewa z Krakowa :) A czemu tak uważasz? pewnie znasz ją lepiej ja od niedawna tu jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 dobrej kobiety nikt nie ceni, w dizisejszych czasach to slabośc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz1991 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 Dobrą kobietę doceni tylko dobry mężczyzna a takich mało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Giabiconi_*31 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 im kobieta mądrzejsza i znajaca swoja wartosc tym czesciej sama ////////////////////////// tzn im piękniejsza, i mądrzejsza, tym częściej sama ?. Zgadza się, ale jest sama gdyż na byle kogo, się nie zgodzi. Po co ma wchodzić w układ z kimś, kto do niej nie pasuje. I o kim wie, że ani go nie uszanuje, ani się w nim nie zakocha ?. Po co jest jej ktoś, kto okaże się kulą u nogi za jakiś czas ?. Bardzo przystojni faceci tez są pojedynczy gdyż na zwykłą dziewczynę się nie zgodzą. A gdy piękna, trafia na pięknego. Wówczas każde lęka się uczucia, i chemii jakie się w nich rodzą, i unikają zetknięcia. Czyli dalej są sami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 mnie nigdy nie pociągali "piękni", wolałam charakternych i męskich :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehe, dobre Napisano Czerwiec 7, 2012 ale oni polecą tylko na kobiece i mądre, przykro mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Giabiconi_*31 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 nknk URODA NIE WYKLUCZA ANI silnego charakteru, ani męskości. Często faceci ładni, są właśnie pewni siebie, niezależni od wpływów, czy nacisków innych. I sami dla siebie wzorem. To samo z kobietami, - Piękna, nie oznacza bezwładnej lilii, chwiejącej się na wietrze. Można być piękną, i jednocześnie o osobowości ze stali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teufelin29 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 To dobrze, ze jestem srednia :-p Sa ladne kobiety , ktore sa tylko z wygladu ladne a sa kobiety ladne i do tego wartosciowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 masz rację po prostu określenie ładny czy piękny w stosunku do faceta nasuwa skojarzenie metroseksualnego, co jest tylko skojarzeniem :) dlatego stosuję określenie "przystojny", to brzmi dumnie i męsko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 Princessko, kiedyś byłaś taka milusia a teraz tylko się wywyższasz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehe, dobre Napisano Czerwiec 7, 2012 najpiękniejsza_kobieta_na_kafe -> bo dopiero teraz wyszło jak bardzo masz zryty baniak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teufelin29 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 Oh sorry ja nie chcialam zeby to dziwnie zabrzmialo-serio. To bylo napisane ogolnie do nikogo osobiscie. Mialam na mysli to ze kazdy z nas piekno drugiego czlowieka ocenia inaczej i ze sa piekne kobiety tylko z wygladu i ladne i do tego wartosciowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 Biest, o tym też była mowa w temacie, dla mnie piękno to też kobiece zachowanie, zachowanie damy, która ma serce i dumę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teufelin29 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 Piękność bez wdzięku jest jak haczyk bez przynęty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dsffsfv Napisano Czerwiec 7, 2012 najpiękniejsza_kobieta_na_kafe podoba cie ten co ma w stopce Giabiconi czy jak mu tam ? :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 facet jest przystojny, ale nie podoba mi się jego stylizacja (ubiór, fryzura) :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 gdybym go zobaczyła w takiej odsłonie ni zainteresowałabym się nim, bo jest kompletnie neimęski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dsffsfv Napisano Czerwiec 7, 2012 to jakich lubisz z wygladu wymien jakiegos ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 http://www.google.com/imgres?q=%C5%82ukasz+musia%C5%82+julia&hl=pl&client=firefox-a&hs=K3i&sa=X&rls=org.mozilla:pl:official&tbm=isch&tbnid=Bgbl123v_wFwPM:&imgrefurl=http://julia.tvn.pl/foto-load/klinika-piekna---galeria-postaci,22307,2.html&docid=FcnjaEAvaaHeLM&imgurl=http://redir.atmcdn.pl/scale/o2/tvn/web-content/m/p39/i/1d72310edc006dadf2190caad5802983/c0ea2ffe-a66a-11e1-ae18-0025b511229e.jpg%253Ftype%253D1%2526quality%253D85%2526srcmode%253D4%2526srcx%253D0/1%2526srcy%253D0/1%2526srcw%253D760%2526srch%253D580%2526dstw%253D760%2526dsth%253D580&w=386&h=580&ei=EvnQT-mgL4_Z8gPUutmyDA&zoom=1&iact=rc&dur=316&sig=115331584897151610043&page=1&tbnh=164&tbnw=115&start=0&ndsp=27&ved=1t:429,r:19,s:0,i:118&tx=68&ty=99&biw=1206&bih=985 np. taki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teufelin29 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 Ladna buzia ale tego typu chlopacy nie sa osobiscie w moim guscie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach