najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 albo taki: http://www.swiatseriali.pl/seriale/julia-664/news-kibicuje-tej-milosci,nId,608588 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dsffsfv Napisano Czerwiec 7, 2012 acha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 w życiu spotykam ładneijszych brunetów, aktorzyny coraz brzydsi są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Trent Easton Napisano Czerwiec 7, 2012 "w życiu spotykam ładneijszych brunetów, aktorzyny coraz brzydsi są" Bruneci są wszędzie - musisz tylko do nich podejść i zagadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 nei będę wyręczac mężczyzny z jego roli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 co do urody preferuję brunetów, ale pan z filmiku jest zbyt metroseksulany :) i uwielbiam brunetow w okularach (ładnei dobrane oprawki dodają seksowności mężczyźnie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Trent Easton Napisano Czerwiec 7, 2012 "nei będę wyręczac mężczyzny z jego roli" Tradycjonalistka :D Tylko co zrobisz jeżeli ten mężczyzna, który Ci się spodoba będzie nieśmiały i sam ni podejdzie i nie zagada do Ciebie? Wtedy będziesz musiała przejąć inicjatwyę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teufelin29 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 Ja tez lubie albo brunetow albo czarnowlosych. Ironioa losu ze moj maz jest blondynem ;-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 trent przejmowałam inicjatywę już w swym życiu, jak kobeiice zależy to da wyraźny sygnał :) z drugiej strony jeśli facet na to zaproszenei nei zareaguje to jego strata, ja szukam mężczyzny odważnego :) takeigo który zabiega o to na czym mu zależy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teufelin29 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 Najpiekniejsza Ja w sumie pierwsza dosiadlam sie do swego na imprezie na drinka :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Trent Easton Napisano Czerwiec 7, 2012 No niektórzy sa nieśmiali i nawet jak kobieta im się podoba to za chiny nie ruszą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fubusiowe dziecko 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 Fiku miku wiesz co puść sobie klip Sugababes - Push The button, tam masz fajnego bruneta w brylach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teufelin29 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 Fiku ? Ty najpiekniejsza to fiku jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 tak Prinzesko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teufelin29 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 AAAAAAA....... to ja bylam pod tym wzgledem niedoinformowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 ja też bym cie nei poznała gdyby nie zdjecie, ostatnio zrobiłas się kąsliwa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Czerwiec 7, 2012 a jakie oprawki ci sie podobaja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teufelin29 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 Ja kasliwa? Az bajki moja droga opowiadasz. Moze nie kasliwa...nazwijmy to bezposredniejsza heheeh:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 coś w ten deseń: http://www.google.com/imgres?num=10&hl=pl&client=firefox-a&hs=Ugj&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1206&bih=985&tbm=isch&tbnid=SeZMbaxbF86_HM:&imgrefurl=http://serwisyrandkowe.net/&docid=YJS_YfMVhBSp9M&imgurl=http://serwisyrandkowe.net/wp-content/uploads/2011/08/facet.jpg&w=2585&h=2000&ei=jgLRT5noGMiy0QWTkb3JCw&zoom=1&iact=hc&vpx=564&vpy=151&dur=2492&hovh=197&hovw=255&tx=161&ty=150&sig=115331584897151610043&sqi=2&page=1&tbnh=141&tbnw=182&start=0&ndsp=31&ved=1t:429,r:3,s:0,i:74 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 fajne są tez 'ażurki' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Czerwiec 7, 2012 http://www.ray-ban.com/poland/products/sun/icons a z tych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 Prinzesko, kąśliwa :) już mi (chyba wczoraj) szpilę wbiłaś :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z botem się nie da Napisano Czerwiec 7, 2012 raczej "szare kobiety nie mają racji bytu w naszej pięknej rzeczywistości";) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teufelin29 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 Wszytko jest kwestia gustu i dzieki Bogu kazdemu sie podobaja inne typy. Ja nosze okulary gdyby moj tez musial stukalibysmy sie przy calowaniu heheeh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 mowa była o normalnych okularach, nei przeciwsłonecznych :) z podanj strony te sa najlepsze http://www.ray-ban.com/poland/products/sun/RB4089?var=601 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 Biest, ja sie właśnei chcę stukać z lubym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Czerwiec 7, 2012 Ok, ale ja pytam o ksztalt oprawek, a nie o szkla i funkcje:) A srodkowe w trzecim rzedzie od gory? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość otto Napisano Czerwiec 7, 2012 autorko przestań ciągle smęcić i mędrkować na tym forum - lepiej wyjdź do ludzi i znajdź sobie chłopa zamiast pisać tematy które sprowadzają się tylko do jednego: do tego jaka to jesteś och ach ech idealna, tylko nikt nie jest Cię godzien i nie spełnia Twoich wymogów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 nie podobają mi się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo najlepsi hiszpanie olee Napisano Czerwiec 7, 2012 ale tu jest wiecej pięknych kobiet i być może piekniejszych od autork To nie ja poniewaz nie zaczerniam sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach