Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe

piękne kobiety nei mają racji bytu w naszej szarej rzeczywistosci

Polecane posty

Gość dsffsfv
acha🖐️

Gość Trent Easton
"w życiu spotykam ładneijszych brunetów, aktorzyny coraz brzydsi są" Bruneci są wszędzie - musisz tylko do nich podejść i zagadać.

Gość Trent Easton
"nei będę wyręczac mężczyzny z jego roli" Tradycjonalistka :D Tylko co zrobisz jeżeli ten mężczyzna, który Ci się spodoba będzie nieśmiały i sam ni podejdzie i nie zagada do Ciebie? Wtedy będziesz musiała przejąć inicjatwyę.

trent przejmowałam inicjatywę już w swym życiu, jak kobeiice zależy to da wyraźny sygnał :) z drugiej strony jeśli facet na to zaproszenei nei zareaguje to jego strata, ja szukam mężczyzny odważnego :) takeigo który zabiega o to na czym mu zależy :)

Gość Trent Easton
No niektórzy sa nieśmiali i nawet jak kobieta im się podoba to za chiny nie ruszą.

Ja kasliwa? Az bajki moja droga opowiadasz. Moze nie kasliwa...nazwijmy to bezposredniejsza heheeh:-P

Gość z botem się nie da
raczej "szare kobiety nie mają racji bytu w naszej pięknej rzeczywistości";)

Wszytko jest kwestia gustu i dzieki Bogu kazdemu sie podobaja inne typy. Ja nosze okulary gdyby moj tez musial stukalibysmy sie przy calowaniu heheeh.

Gość otto
autorko przestań ciągle smęcić i mędrkować na tym forum - lepiej wyjdź do ludzi i znajdź sobie chłopa zamiast pisać tematy które sprowadzają się tylko do jednego: do tego jaka to jesteś och ach ech idealna, tylko nikt nie jest Cię godzien i nie spełnia Twoich wymogów.

Gość bo najlepsi hiszpanie olee
ale tu jest wiecej pięknych kobiet i być może piekniejszych od autork To nie ja poniewaz nie zaczerniam sie