Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona1928xxyyz

gdzie poznać normalnego faceta?

Polecane posty

Dasz rade, nawet nie wiesz jak jestes silna. Uff, wreszcie do domu. Pustka, cisza w pracy, a ja mialem masakryczny problem do rozwiazania i niewielki wplyw na to. Ale sie wlasnie udalo.

dzieki dzieki to faktycznie trudno jak wpływ ma sie mały bezsilność-- często tego doswiadczam w domu cisza mam tak samo dobrze że nie biegniesz do drugiej pracy :)

Druga prace mam na tyle komfortowa, ze zadko musze tam bywac. Choc bywaja wyjatki. Chcialem wieczorem w domu "popracowac" ale chyba dzisiaj sobie odpuszcze. Zreszta zobacze. Poki co upal.

siedze z moim kochanym wentylatorem jest fajnie wieje wiatr

Właśnie, mam przecież wolny wentylator. :) Już po niego biegnę. Kobieta z wentylatorem to może być fany widok, rozwianych włosów i/lub zwiewnej sukienki ;)

tak włosy ma długie sukienkę to raczej skąpą bo gorąco czasami rozbieram się do rosołu z gorąca

trochę humoru teraz przypomniała mi się scena z filmu Lśnienie'' Kubicka kiedy Nicholson wchodzi do jednego z pokoi a tam widzi piękną Kobietę kiedy zaczyna ją całować w lustrze zauważa maszkarę hihihihihiihih;)

tak ale lepsza jest,, Czerwona róża'' 3 części

Horrory to nie mój klimat. Aleee zaraz. Coś mi się kojarzy, że dawno temu oglądałem "Rose Red" - jakaś grupa naukowców takiej chyba rezydencji, opuszczonej czy coś takiego. I działy się dziwne rzeczy (których oczywiście nie pamiętam :P). To może to?

Kiedyś ogladałam horrory wszystkie chyba widziałam już teraz lubie Polskie filmy od 1950-80r komedie też oczywiście Gust mi się zmienił na starość hihihih

o tak aktorzy też grali fantastycznie zupełnie inny kunszt Współczesne filmy n sa strasznie ubogie a aktorzy recytują teksty jak na próbie przykre Strasznie lubie też kino francuskie ostatnio oglądałam ,,Jeszcze dalej niż na północ'' świetna zabawa

Gość pomyslowasss
oyes wymien pare ulunbionych tytulow tez uwieiblam kino PRL

Poszukiwany poszukiwana alternatywy kogel mogel motylem jestem motyl wyjście awaryjne małżeństwo z rozsądku nie ma róży bez...ognia rozmowy kontrolowane podróż za jeden uśmiech czterdziestolatek .........dużo tego jest

jeszcze dalej niż na północ to francuska produkcja kino świetne daleko jeszcze i jak długo jeszcze to amerykańskie komedir myślałam że pęknę i oczywiście Goście goście ale to chyba wszyscy znają Z księżyca spadłeś'' mnóstwo tego jest

tak to Czerwona róża '' bardzo długi acz świetny klasyk - naukowcy stary dom przebudowujący się sam fajny jest też Nawiedzony- niektóre domy rodza się złe

Jeszcze dalej niż na północ? to zobacz zaśmiejesz się na śmierć brzuch mnie bolała jak oni się dogadywałi w deszczu

jakie filmy znasz komedie moze czegoś nie widzialam?

Wiesz, ja mam wybitną zdolność do niepamiętania, co oglądałem. Zdarza mi się po jakimś czasie odpalić film i odkryć - przecież ja to już oglądałem. Inna bajka, bo to serial (ale komediowy) - uwielbiam "How I met your mother"

ja tez tak mam :) zapominalska a tego serialu nie znam muszę pooglądać