Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anula krasula

pytanie do par- jak spedzanie razem niedziele i swieta?

Polecane posty

Gość anula krasula

jak powiedzialam swojemu, ze sie nudze to ten mi odpowiedzial: - A co chcesz robic? Przeciez jest swieto! pierdziel stary! a jak jest u was, co razem robicie? dodam ze pomysly uwzgledniaje dzieci odpadaja, nie mamy dzieci

Gość anula krasula
no to, to wiem ale co robicie w tych przerwach w seksie? ;)

Gość lopae
robimy pierogi:classic_cool:

Gość seks na balkonie
seks w łazience.... jest super jak mamy wolne

Gość sorrryy ale,,
my gadamy zazwyczaj i sie smiejemy, gramy w pokera online i zarazbiamy siano na pokerstars.eu haha:)

Gość kemmijarwi
Ja siedzę w jednym pokoju z laptopem i film oglądam, on w drugim gra w coś. Pełen relaks po obiedzie. Jak się nudzisz, to książkę poczytaj.

Gość kasia zm
Hmm ..sex owszem,do tego spacery,czasem piwko ,kebeb lub obiad ,lody,spacery po lesie bo jest blisko:P,czasem fajny filmwspolne zakupy i wspolne pichcenie,chyba ze oboje jestesmy zmeczenie po pracy to twedy sie przytulamy tylko i tv

Ojej, żaden pierdziel stary, moze jest po prostu zmeczony po pracy i tyle! ja dzis spedziałm popołudnie na grillu u znajomych. wieczorem idziemy pobiegać. W zeszły weekedn bylismy w kinie na Królewnie śnieżce i łowcy. Czesto jezdzimy poza miasto, kilka tygodni temu bylismy w borach tucholskich i oglądalimsy kamienne kręgi gotów. W maju bylismy w muzeum adam mickiewicza w śmiełowie, jak sie troche ociepli chcemy pojechac do łeby. ale nie dajmy sie zwariowac -weekend i dni wolne maja słuzyc wypoczynkowi, jesli mój maz mówi, ze pada na pysk to zostajemy w domu a on nawet pół dnia przerzuca sobie kanały, drzemie na kanapie albo je lody z bitą śmietaną. a ja- albo sie uczę, idę na plotki do przyjaciółek, piekę ciasto, czytam albo..siedze na kafeterii.

Gość AnonimowaAmfetaminka
zależy od pogody i od tego na co mamy ochotę :p jak jest brzydko to robimy zakupy i siedzimy w domu, oglądamy filmy, robimy jedzonko... itd... itd... :p jak jest ciepło i świeci słonce to bierzemy jedzenie, kocyk i jedziemy gdzieś na trawkę, na łąkę posiedzieć i wypocząć cały dzień :)

Gość imgk
ja tez sie nudze ze swoim w weekendy :P przeważnie w dzień jest mega nuda aż mnie szlag trafia a wieczorem pijemy piwo... nie mamy kasy żeby się szarpnąć na kino czy jakiś wyjazd a vip w biedronce tylko 1,89 :P więc zawsze jakis to rodzaj "rozrywki" :/

Gość kasia zm
Piwo to pije sama bo moj nie przepada