Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inka9090

Zostawił mnie po pierwszym seksie..

Polecane posty

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe nie stac cię Grey na własne przemyslenia? otoz stac bo dla mnie to male scierwo ktore mysli ze jak da chlopakowi to z nia bedzie na zawsze i ze nigdy jej nie zostawi poza tym to co ona pisze udowadnia ze dziewczyna nie wie co to milosc i to nie jest kwestia tego czy ktos jej to pokazal czy nie, czy ktos ja wychowal tak a nie inaczej🖐️

Gość imgk
Grey tatuaz tez fajny :D a co ma wychowanie do tego? ze mną rodzice o sexie w ogóle nie rozmawiali, ani o miłości, związkach itd. właśnie w wieku 15 lat zaczęłam spotykać się z chłopakiem, który namawiał mnie na sex. przetrzymałam go do 19tu. każda 15tka swój rozum ma i nie wolno zrzucac winy na rodzicow

imgk dzieki:) mi matka w wieku jakichs 8lat powiedziala ze mi wszystko opowie jak bede starsza i do dzis nic nie uslyszalam bo w domu to byl temat tabu;) pozniej jak mieszkalam 3lata sama a bylam w wieku autorki to matka miala jakies watpliwosci ale i tak o tym nie gadalysmy. faceta przetrzymalam do 18 wiec jak dla mnie wychowanie to sprawa drugorzedna w dazeniu do wszesnego seksu.

z drugiej jednak strony nie wiadomo jak bylo z autorka: czy rodzice jej powiedzieli ze seks uprawiaja kochajacy ludzie, czy z nia nikt nie rozmawial czy byc moze ciagle slyszala ze to zakazane (przed slubem, w tym wieku etc) a wiadomo ze zakazane korci najbardziej:)

co do kompleksow to tu sie mylisz nie mam zadnego i codziennie udowadnia mi to usmiech i zachwyt w oczach kogos kogo kocham oraz moich przyjaciol:) ktorych podejrzewam Tobie brakuje:)

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe Grey jeśli nei ams zkompleksów, to po co na kazdym topiku udowaniasz jaka jestes zaj**ista wstawiajac swoje zdjecia i piszac długie preludia o swojej urodize? czy gdzies napisalam jaka jestem piekna nie? wiec zastanow sie nad tym co piszesz🖐️

fiku - nie żebym była złośliwa, ale specjalistką od oceny i krytyki nadal jesteś ty ;)