Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gmdka

Uważam, że niektórzy z kafe w ogóle nie wychodzą z domu. Moje niedawne obserwacj

Polecane posty

Gość gmdka

Na kafe już nie raz się spotkałam z tematami jakichś frustratów, którzy wiecznie narzekają na kobiety a dokładniej na ich wygląd. A to zaniedbane, a to grube itd. Sama wcześniej nigdy na to nie specjalnie zwracałam uwagę jednak postanowiłam przyjrzeć się temu w swoim mieście. Z tego co zauważyłam to bardzo mało jest grubych kobiet. Znaczna większość jest szczupła (mówię tu u młodych kobietach) Większość z nich ubiera się kobieco a nie tak jak tu piszą faceci, że kobiety w tych czasach upodabniają się do facetów. Częściej widuję kobiety w sukienkach, spódnicach niż spodniach. Większość kobiet ma ładny makijaż, biżuterię, dodatki itd. Ogólnie to kobiety prezentują się atrakcyjnie. Dużo więcej jest grubych facetów niż kobiet. Praktycznie co drugi facet ma piwny brzuchal. Jeżeli chodzi o kobiety to gruba jest może co 10, i nie mam tu na myśli naprawdę przerażająco grubych kobiet, bo takiej nie zauważyłam ani jednej w ciągu ostatnich 3dni. I co do ubrań facetów i ogólnego wizerunku to jest naprawdę źle.

Gość JDKS
Może i rzadko wychodzę, ale w domu używam naprawdę dobrej lornetki :classic_cool:

jak mężczyzna ubierze się w miarę znośnie, to zaraz okrzykną go gejem, dbajcie chłopcy o siebie, nie zakładajcie dresów, ani szerokich jeansów, tylko takie zwyczajne, bluzki też dobierajcie, jak nie potraficie to pytajcie się ekspedientek w sklepie, nic się nie stanie jak włosy ułożycie, od razu taki facet przyciąga spojrzenie kobiety. A taki łysy, w dresie, co on może? hahahaha:)

Gość gotikooo
cala prawda niech prawiki lepiej spojrza na siebie

Gość kaśka01
a to oczywiście, że kobiety w Polsce są bardziej zadbane od chłopów brudnych z brzuszyskami :P