Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypada nie wypada

Stroj na obrone - wypada?

Polecane posty

Gość I konklawe w piekle
Pani psor;) 😘😘 :)

Gość Pani savoir vivre
Ceść, dzieciaku (bez urazy, ale pewnie mógłbyś być moim dzieckiem). "nigdy bym nie pomyslala ze na tym forum siedzą osoby takie wyksztalcone i mające wysoką pozycje, jestem w szoku " 'Siedzą" to zbyt dosadnie powiedziane, ale bywam tu czasami - psor też człowiek i potrzebuje czasem rozrywki, Ha, czytuję też Pudelka, Nocoty i inne podobne portale. Ale może dzięki temu mam świetny kontakt z młodzieżą.

Gość wypada nie wypada
Macie racje, cieliste rajstopy beda lepsze. Do tego załoze czarne czołenka peep toe albo bezowe peep toe. Są rajstopy do takich butow, mysle ze to dobre wyjscie. Chce wygladac elegancko ale wole unikac białej bluzki i czarnej spodnicy stąd postawiłam na prostą, czarna sukienke, bez dekoltu, ktorą chce ozdobic skromnym paskiem. Dzieki za rady:)

Gość I konklawe w piekle
Fajna p.psor:)😘 A "z czego" ta obrona tak w ogóle? Może to jednak istotne? Czy nie? :P

Gość dsfdsfgdgfh
ale chodzi mi o to, ze na tych forach jest strasznie zenujący poziom... szczegolnie tutaj wlasnie, dlatego dziwi mnie ze jakis profesor tu siedzi, bo myslalam ze to ludzie z innego swiata; pamietam swoich psorow z uczelni, ich tylko nauka i ksiazki madre interesują, nie wyobrazam sobie zeby zaglądali na kafeterie gdzie glowne tematy to seks, anal, cipki, cycki i kupa ?:O

Gość I konklawe w piekle
...A widzisz:P

Gość I konklawe w piekle
Twoje autorytety legły w gruzach😭

Gość Pani savoir vivre
Ależ, moi drodzy, jest czas pracy i jest czas zabawy :) A co do poziomu i słownictwa... no cóż... Ale ja tez potrafię zakląć tak siarczyście, że chłopcy u szewca się czerwienią. Właśnie jestem po drugim drinku (też mi się zdarza, a co?), ale na dzisiaj już dość, bo jutro normalny dzień pracy. Pozdrawiam Was wszystkich, a Autorce topiku życzę, żeby wypadła tak, jak sobie wymarzyła. Pa, pa :)

Gość wypada nie wypada
nie napisze z czego obrona bo zaraz dostane odpowiedzi ze studiuje banalny kierunek na ktory kazdy sie moze dostac i pozniej po studiach zasili grono bezrobotnych ;) A na to ze wybrane studia były przez ostatnie 5 lat moją pasją nikt nie zwroci uwagi;)

Gość I konklawe w piekle
Autorko...Jak jutro zobaczysz lekko wczorajszą p.psor to wiedz, że to była pani savoir vivre;)

Gość wypada nie wypada
Ale by było gdybysmy spotkały sie na obronie :D ;)

Gość Pani savoir vivre
Jakby co, poznam Cię po stroju :) :) Spadam dzieciaki, pa.

Gość wypada nie wypada
Czyli sama sie sprzedałam :o :D

Gość I konklawe w piekle
Nie przejmuj się...Wiesz zbyt dużo. Mogą Cię albo zlikwidować albo :):) Do WIDZENIA p. psor:)

Gość Pani savoir vivre
"Czyli sama sie sprzedałam " - spoko, przecież pisałam, że z rękawkiem jest ok :) Kto wie, może do WIDZENIA, Konklawe :)

Gość I konklawe w piekle
Ze mną to raczej nie za bardzo. I wiek nie ten i studia najpierw musiałbym skończyć:D:P

Gość Pani savoir vivre
Ejże, Konklawe, nie każdy musi kończyć studia, żeby być sympatycznym rozmówcą. Miło było :)

Gość I konklawe w piekle
Dziękuję również:) I się wcale nie czuję z powodu braku wykształcenia wyższego gorszej jakości rozmówcą:P Ba...Wręcz przeciwnie. Uważam, że wnoszę trochę świeżości w w zatęchły świat mądrych (i tych samych od lat) dysput inteligentów oraz przełamuje (choć nieświadomie zapewne) pewne konwenanse mocno trzymające się w tym środowisku:classic_cool:

Gość Pani savoir vivre
Ożesz, aleś poszedł. I słusznie. Pa.

Gość I konklawe w piekle