Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnzzzzaiiiiibezrobotnaiii

co sądzicie o tym utworze?

Polecane posty

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx
Ta grupa wiecie też będzie miała proces o to,że mnie tak wykorzystała. KAŻDY i tyle. Ten Jan Ewangelista też jak mi się gdzieś zesra - na twarz czy coś. Zawsze można się sądzić. U żydow to jest podstawa. Na pewno. Chyba wierzył w sądy. On zaczyna ja za nim i tyle. Kazdy moze sie sadzic - z tymi klechami tu w Polsce. Ale mnie uglebili MIŁOSiERDZIEM BOGA. Chyba Lucyfera albo Kaina. I tyle. Ich. Po prostu ich ani jednego ani drugiego nie trzeba. Z powołaniem mnie uglebili. Zjadłam na was wszystkich jabłko i tyle o was myślę. Czy z robakiem? Nie wiem. Na pewno nie z glistą a reszta mnie nie obchodzi. Ta Jagier niech mi sie na oczy nie pokazują z tą matką z Zielonych Świątkow, a ona? Jeszcze się namyśli. Małzeństwo na jedynkę ma a ja? A jesli nie poszło o to to o co. Że nic sobą nie prezentowałam. A co miałam sobą prezentować? Biblię się dowiem. Żeby sie powiesić? I tyle. BIBLIĘ - to niech ją mają. Tyle im zostało zeby ... nie powiesić się przeze mnie. Taka grupa to tam moze. 1000 osób to byłoby komuś zal, a 30 to tam. Jakies Polaki. No coz... a 1000 osob by ktoś pożałowal? A Indianie w Londynie w Londynie? Kto ich pozałował po 50 babach z parlamentu? I tyle. TAKA BYŁA WOJNA O obraz miłosierdzia Bożego, ze az pan Bóg wyłaczył Dzienniczek żebyście mogli ... zrobić taką samą wojnę i tyle. 3 wojnę światową. Albo 4 ale ... Andygaweńska minęła. Dziś nowy dzień... to już nie bedzie 3 wojny swiatowej bo to tylko w Andygawenskiej, ale to nie w tym roku. Moze za rok? I tyle :(

Gość kornick
Guten Morgen! Wie geht's es Ihnen? Haben Sie Schmerzen noch? Tschuss :)

Piszę po polsku bo po niemiecku bez sensu. Nie obraź się kornik. Po co podnosisz mój nowy temat i tyle. Nie umiem dostać renty bo chce się do niej dobrać stary bratowej i matka tego WARIATA i koniec. Chociaż... wiecie żeby nie iść siedzieć w sumie, a on? Też chce do niej dołączyć. Bo wiecie ten uczeń gwałcił JA O TYM NIE WIEDZIAŁAM - na państwo. No ale to najwyżej pierdel - poprawczak albo coś. On nie mordował. W pewnym sensie, ale zabojstw nie dokonywał. Natomiast ta jego matka zadzwoniła po squad , a on myślał, że po prostu przyszli po niego i koniec. No przyjść przyszli ale kto i wiecie - ja im to zostawiam. Oni mają numer i zawsze mogą zadzwonić. A CZEMU TAK SIE DZIEJE, że takie osoby są i tyle. Wytłumaczycie to? Np. stary mojej bratowej ATEISTA - i poleciałam państwem. No właśnie - czemu on jest ateistą? On żyje jak ZNIKNIĘTY. No to wiecie jak chce mnie okraść to ma wiedzieć DOKŁADNIE za co jest ta paczka i wiecie inaczej on po prostu zniknie i się pojawi ale...gdzie to nie moja sprawa. Za tę córkę swoją - bratową że tego nie rozumiała, a ja też nie wiedzialam że ZIELONY ŚWIĄTEK i na weselu mnie nie ma i tyle. I wiecie każdy zniknięty na rentę. NIEPRAWDA - każdy zniknięty ZIELONY ŚWIĄTEK. A on jest? Rodzina w Kanadzie. Tam nie ma Zielonych Swiątków. Tylko w USA. On jest po prostu ŚCIEMNIAJĄCYM leśnikiem z figurami na zwierzęta. Tak MOŻE BYĆ ZIELONYM ŚWIĄTKIEM. On żyje jako zniknięty. Znikającym punktem chyba jest ograny - nie wiem. To wariat i zgenerowany umysłowo. A słuchajcie - co ja im wszystkim zrobiłam że pojechali sobie po mnie zakonnicą z 2 dzieci? Czy oni są normalni? Sorry i tyle. Bo nie miałam Szekspira. Ależ wartości mają. I tyle. ja mam rodowod. Przykro mi i wiecie oni się na MNIE ROZWALILI WSZYSCY. Na tym rektorze też, a na mnie dopiero i tyle. Bo on nie był zniknięty, a ja jestem zniknięta. Czy jestem Zielonym Świątkiem - to ten kto stoi o HISTORIĘ ZNIKNIĘĆ. Takie wykłady miał nasz rektor? Jakie w USA? i O co w sumie stał i jak odszedł? I tyle :(

Kornik Ich hab viele Schmerzen aber ich will uber es nicht schreiben. Dass macht kein Sinn. Ich schrieb es dir gestern. Die fremde Sprache ist nur Geld fur mich jetz oder nutzlich machen - besonders am Net. Warum nicht? Lehrnen am Net. Zum Beispiel ein bischen - es ist popular? Dann bezahl fur es - fur meine Idee. Nicht popular? Etwas anderes. Aber erst Ich muss viele Sachen am net suchen. Ist kafe in deine Meinung richtig ein gutes Platz fremde Sprache lehrnen? Bist du sicher uber es. Ich denke es ist eine gutte Platz sprechen mit kein Sinn uber alles und nicht besonders - alles. ???

ich werde es wissen was es passiertete zum ein Vater von die Frau von mein Bruder in Polen dass er ... na ja... lebt wie nicht jemand wer egistirt nichts. Kannst du es vorstellen? Ich werde es wiisen - aber Ich denke er hat ein Kontrat mit Teufel fur Sein Arbeit Kontrakt nicht weg gehen (raus) aus sein haus. Ist es moglich? Und diese Wege er ist AUFGELUST(unsichtbar). Verstechst du? Er traffte ein Uberaufkunft (Kontrakt)mit teufel fur Seine Arbeit Kontrakt ( fur Vogel-Spinne) um zu unsichtbar sein und ein Haus haben???

Was denkst du uber es? Er ist unsichtbar aber nich Grune Kirche Mensch. Er ging dort Arbeit suchen und finden und sicher Arbeit haben aber sein Arbeit Kontrakt nicht gut war. Also er sollte weg aus Polen gehen. Wohin? Alles. Und schau - wie ein Luger er ist und welche Chance Ich hatte hier normal arbeiten. Mit die Familie von mein Bruder in Polen. Er ist nich mein Bruder naturlich - Keine biologische Bindungen. Ich nur hab ihm geholfen weil Ich verlor meine Arbeit fur die ursachen Ich konnte ganz nicht verstechen (Ich ass Szekspir nicht - nur ursache fur mich) und dann - was? - also keine Arbeit - nein Ich konnte still Arbeit. Aber welches Arbet Kontrakt? Und wissen Sie in Gericht - kein Problem mit mein Arbeit Kontrakt. Nur Problem fur mich - dort Ich wolte es erklaren - wie es moglich war mit negative Mark fur meine Arbeit mir bleiben - aber es war kein Problem - die Permament Arbeit Kontrakt, meine Ideen, meine Leben, MEINE DOKTORARBEIT - kein Respekt. VERRURKT! Ich will meine Rente und aus Grun Kirche Gruppe fur immer weg gehen. Auch aus dieses Dorf weil sie stangen auf die Seite von mein biloogisch Vater der war verruckt mir hier bleiben, kein Wort hier uber meine richtige Family, woher Ich bin - nicht. Und die Leute hier sagten - na ja das ist OK. Aber mein Vater war und IST ein Kriminal und wie kann Ich auf ihre Seite stehen? Versuchst du es verstechen. Auch Ich wusste es nicht er machtete meine Mutter tot. Und was? Soll ich gutt uber ihm sprechen /schreiben weil er ein Deutsch sein? Er sollte in Gefangnis bleiben fur 10 Jahre am mindestens. Alles :(

Entschuldigen fur mein deutsch - Ich denke fehler - aber Ich bin eine Schulerin - Ich denke Ich still lerne. Ich denke Ich konnte viel megr sagen aber jetz ich kann nur ein bischen sprechen. Ich einfach brauche diese Sprache nikt. Und Ich startete es lehren weil Ich konnte es nicht verstechen warum Ich arbeite wo Ich arbeite (in 2007 January). Ich konnte nichts vertechen also Ich startete Deutsch lehrnen meine Problieme alleine losen versuchen. Was war geblieben fur mich dann. Ich verolor mein Prozess in Gericht, auch nachstes. Niemand sorgte uber mein Peremament Arbeit Kontakt - sonnst die Priesten - Katolischen sagten - du hast kein Recht in die Schule bleiben. Also... das was nicht vorstellbar fur mich dann - wie konnte Ich jedoch still im Arbeit bleiben. Alles. Was mehr? Und in zwischen Zeit ein Schuler in die Schule wo Ich musste weg gehen mit welche grosse problemie - Ein Schuler weg gang??? na ja sie sagten er machtete ein SELBST MORD - und das war meine Schuld. richtig? Und alles ruhig - Ich denke - Ich wusste es nicht. Ich verstand es uberhaupt nicht. Verstehst du? Warum es pasierten? Da weiss Ich nicht. Sie werden IMMER sagen dass die leute - MEINE FAMILE mochteten mir tot machen in Holland in 2002. Und das ist warum es passiertete. Ich sage - die Mutter von dieser Schuler musstete fur einen Squad rufen. Warum nicht? Ich kann es sagen. Ich denke er war nicht so schlecht allein, von seinen Will zum Tot gehen. Ich denke jemand musste ihn geholfen. WER? Ihre Mutter. Warum nicht? Hochste Werste - Apfel essen oder Szekspir essen. KEIN SINN FUR MICH. Was weite? ???

Wiecie- napiszę wam coś takiego. Człowiek jest uczciwy - PO POLSKU WAM TO NAPISZĘ - chce życ normalnie. Wiecie ja nie wiem co wy macie wszyscy w głowach. Wybaczcie i tyle. Wiecie weżcie i po prostu przyznajcie sobie w tych PIERDOLONYCH W CZEREP DLA MNiE ŁEBACH te wasze renty i emerytury i sobie siedzcie i pierdzcie całe życie na nich. A wiecie - jak mieliście mnie WSZYSCY??? tak traktować to PO CO MI DALIŚCIE TEN PASZPORT NIEMIECKI? Bo jednak to panstwo trochę lepiej wygląda mimo takiej ruiny. Naprawdę - zastanówcie się czasem z tymi PIERDOLYMI W ŁEB I WSZYSTKIE INNE CZEŚCI CIAŁA DLA MNIE babami w parlamencie brytyjskim - w sumie Zielone Świątki - PO CO WY W OGOLE ŻYJECIE? Kim jest dziecko dla ciebie. I wiecie - tam jest taka sprawa, że ludzie stwierdzili że ta moja babcia jest głupia bo postawiła szkołe wyżej od wartości. A SKĄD TO WIEDZIELI? A co sądzą o mojej rodzinie w Polsce? Nic. NO to mieli WYKURWIAĆ ODE MNIE 40 lat temu i mnie okraśc bo są takimi pierdolonymi GOWNAMI Z DUPY W TEJ ANGLII - ze mogą sie ZAJEBAC NA SMIERC W SWOJEJ MORALNOSCI KURWY I JEJ KLIENTA i nic mnie więcej nie obchodzi. Nic. No jak mozna takie cos zrobic? Nie wiem. To sie nawet do KRYMINAŁU NIE NADAJE. Po co ten mój ojciec tam łaził to nikt normalny nie rozumie a baby w parlamencie brytyjskim mają takie wartości wiecie, że SRAJĄ RODOWODAMI - RODOWODAMI!!! To jakie one mają wartości? I nasrały mi na łeb JANEM CHRZCICIELEM. Czy wy to rozumiecie? On był dla nich obsrany - a one są dla mnie NA ZAWSZE obsrane, obejszczane, obrzygane i opierdziane i wiecie ALE MAJĄ WARTOŚCI - to jest tylko ILE zbrodni i co to za 2 dziady są ich rodzicami. ALe rodzice mojej matki by nie pasowali. Bo dzięki mnie nie zabijają rodzin. Nie - w ogole. Wcale i tyle. BANDA KANALII I KONIEC. Nie dam sie i tyle. Państwo najwyższa wartość się dowiem. Zgodziłabym się z nimi TYLKO jakby nie było Apokalipsy i tyle. Niestety stała praca - np. filolog z matmy i tyle. I wiecie one dopóki w tych domach dziecka grzebały to jeszcze, a dalej? i wiecie mnie zostawało w życiu 4 języki Z WARTOŚCIAMI i np. do domu dziecka w Anglii - uczyć dzieci języków z wartościami. Taka praca. Jakie miałam na to szanse? Nie miałam? I tyle. No to mieli WYKURWIAĆ ode mnie i tyle. Bo co oni sa warci w tej Anglii - ani chuja w dupie. Ja jestem warta chuja a oni ani tyle. A wartości jakie oni mają? Ja nie wiem - woda i mydło. Jeszcze jakiś perfum. Rozumiecie coś z tego? Wybaczcie i tyle. A jak chcieć mieć dzieci bez Jana Chrzciciela ale one mi nim NASRAŁY NA ŁEB bo od Św. Elzbiety. No wiecie choć tyle mi mogły zostawić. Bo niby go miałam ale jakoś. No na łeb mi nasrał, a jakie one mają wartości przez to? I tyle :(

Wiecie to co one mi zrobiły to skazały na samotność się dowiem. Nie - na IMBECYLIZM i za to wszystkie szły do piekła i dalej i koniec. I nie powiem co zrobiły i tak dalej. A wiecie ILE ONE MAJĄ MORDERSTW w tych domach dziecka to pojęcia nie macie. Te dzieci Bridget Jones - wartości zero - Jana Chrzciciela miały to mi łeb nim obesrały RODOWODEM - no to ani rodowodu, ani chrztu. Tak jak ja? ALE CZEMU? Czemu ja nie jestem ochrzczona. Bo ja sie nie uważam za osobę ochrzczoną a wiecie co może dziecko z domu dziecka? Ja nie wiem. Interesy na pająka ptasznika żeby mieć USA? Bo czy żałuję ze nie dom dziecka w Anglii. JAK Diabli wiecie żeby już nie przeklinać z tym zniknięciem. Jak już to w USA i Zielony Świątek a tak? Ale nie mogły zrobić dzieci baptystkami nie mogły. TAKIE ONE MAJĄ WARTOŚCI, a ile zabójstw, a ile kurestwa wiecie to są 2 lata kurestwa i 1 morderstwo. ZEBY ODEJŚC i tyle. A JAK TO WYGLĄDA? Sorry. I wiecie W SUMIE - moralność chuja w dupie. Co wy MORALNOŚĆ RODZINY KRÓLEWSKIEJ czyli KAŻDA BABA JEST KURWĄ a facet? Babą? No wiecie to jest całkiem normalne tam zmienić płec, a czemu? No i Jane Austin im nie pasuje. To sie powiesiła. NIE MIAŁA RACJi. Była kurwą i mogę ich uspokoić a was też. Nie zamierzam rezygnować z KK, ale tylko z 1 powodu. Z tego co zawsze ale tego nie napiszę już KOMU I PO CO? Czy załuję Holandii 2010. No 1 rzeczy tam żałuję, no ale dostanę rentę to tu też to jest. Może nie tak, nie coś ale jest i tyle. No ale gdzie ona? Bo o co mi w tych listach - żeby niszczyć ogrodnika w niemczech i mu żle życzyć, a także dostać moją rentę i to wszystko. mało? Dla mnie dużo. Ile się muszę napisać bo by wszyscy pomyśleli, że mi nie zależy. A prawda to? i tyle :(

gdzie jest moja renta? NIE PASUJE MI? I koniec. I wiecie taki rektor - w USA wykłady o zniknięciach i nim się nie zainteresował w Polsce nikt. Po prostu nikt. Jedynie chyba kilku znajomych rektorów ma w Polsce na uniwersytetach róznych??? co robić z Piłsudem w Katowicach. No ja mu je wyburzyłam, ale zasadniczo miał rację. To nie był budynek szkoły tylko nie rozumiał co to tam miało być - przez to to olal. A to dom dziecka. Ale koło uczelni? Tam nie miało być uczelni - tam był psychiatryk a pózniej zrobili tam budynek uczelni. CZEMU? No właśnie - jaki powod byl. Bo ile on miał 200% - dlatego sie powiesił i tyle. Tak zawsze jest, takie jest życie i tyle :(

Wiecie one to ja rozumiem tak - 4 wartości i wiecie baptystki z Anglii i Zielone Świątki z USA. Od parlamentu. Takie coś. I gra. No tez to nie jest idealne, ale -ale baptystek ważniejszy. No wiecie - no to miały te Zielone Świątki sie zreformować. I wiecie jak oni wyglądają przez nie i tyle. Bo te dzieci byłyby wyżej. Nie byłyby wyżej po prostu praca przy chrztach. Co wyżej? Jak wyżej? No a kasa? O co tym babom pierdolniętym tam chodzi? Ja do dziś renty nie umiem dostać a one pierdolą o czym? Ja nie wiem. Dla życie to kasa. Nic tylko brak zasad i brak kredytu. I moralne bo mają kredyt. No ale wiecie co to jest? i tyle :( A założyciele banków opinia w Zielonych świątkach,że dzieci w USA do dołków wrzucali i tak wylecieli i w Londynie PODOBNO!!! to samo i koniec. No to jak są moralne? Na 1 kredyt z dziecka do dołka. Wiecie takie coś zrobić jak mnie - to tego się w ogóle zrozumieć nie da. Całą twarz mi obsrały RODOWADAMI. I wiecie każdy miał dupę, z przodu coś. PIERDZIAL i tymi pierdami tych osób z rodowodow na mnie i tak przez rodzinę królewską ta matka Kevina LITERKA na mnie żebym nie umiała czytać , pisać i wyszła na ostatnie zero bo od ojca? Co? I teraz nie wiem co... i tyle. Nie wiem co teraz napisać. No wiecie czuję pierdy w ustach z ich działalności a co to miało być? Acha żeby wojny nie było - tyle mogę dla nich zrobić po swojej babci i tyle. No wiecie co - one mają za to chuja w ryjach - ale czyjego - drugi chuj w cipie, trzeci w dupie - wszystkie SZTUCZNE na 2 metry i koniec - i przedziurawiły je te chuje na wylot nigdy nie przebaczę i koniec CAŁY WSCHOD POWINIEN PŁONĄC PIERDAMI Z DUP kilku osob z rodowodami nie ma GLOBALNEJ WOJNY z moralnością KAŻDA BABA TO KURWA A FACET? TO KOBIETA. Zwłaszcza na starość - i teraz jedżcie do Angeli merkel - czułki na głowie - to najważniejsza. Adopt oddany na czułki owada. I wiecie - ja sie nie zmienię. Niech się oni poprawią bo Araby ich wszystkich POZABIJAJĄ i nie zostanie z nich nic. ANI ŚLADU i tyle. Bo tylko tak jest cicho że mają rodowodowy. A co z nimi robią? Mam to napisać wszędzie? I wiecie ja ich pierdole ja te pierdy z dup tych rodowodow wyplułam - ta matka Kevina ale miała literke - z pierdów i była jednym pierdem, ten Kevin też. Takie są moralne. A czynsze? Gdzie one mają czynsze? W dupie? I jak im żal to niech sie zapierdza na śmierć. Bo tyle im zostaje przy ich moralności wiecie. Skoro kazda kobieta jest kurwa no to nimi dalej są i tyle :(

Wiecie teraz sie dowiem, że od mojego ojca śmierdziało, ode mnie śmierdzi, od matki śmierdzi A OD NICH CO? Im smiedzą dupy, cipy, a ich starzy to GORZEJ NIŻ CHUJODUPY I ALFONSY i to jest Europa. Bo kazdy chce kazdemu dac rade. A jak przychodza do domu dziecka to każdy ucieka. A kto postawił ten dom dziecka w Katowicach. Teraz pilsud i tyle. I jaki był ten moj ojciec. I zawsze było - tylko 3 miesiące. Niezależnie czy pachnial czy nie. Śmierdział ale czemu i tyle. To wszystko. Co jeszcze? Nie wiem. Mnie się już nawet pisac nie chce. Tam jest na zawsze wojna moja i ich i koniec. Bo one mają doswiadczenie w nauce języków i mnie obalą. tak dobrze uczą. Czy one nie mogły mnie po prostu zostawić w spokoju z tymi swoimi śmierdzącymi i pierdzącymi cipami. I tyle wiecie. Na zawsze!!! bo nikt mnie nie chciał na zachodzie bo się nie umyłam. Podobno. A one niech sie zapierdzą na śmierc jak im żal. ZIELONE ŚWIATKI - herbnu śmierdzace cipy, dupy, ryje i cycki i tyle. Wielkie matki z nieudacznikami życiowymi. No wiecie - tyle ile. Wszystko romanse. Niech sobie kupią nowy perfum tyle im zostało. I pytanie - czy odbyty perfumują przed stosunkiem analnym z męzem? Bo powinny i tyle. I nie będę z nimi romawiać nigdy nawet i o nauce 20 języków obcych. Po chuja w dupie tyle języków i tyle mnie to obchodzi i tyle. A ich po chuja w dupie po co rośnie roślina i zwierzę. A co one jedzą? PERFUMY. No to dupy wyperfumować i tyle można im powiedzieć i koniec. Na stosunek analny. Bo tak i już. Tyle im zostaje przy facetach zmieniających sie W STARE KOBIETY. A czemu? Wy tego nie rozumiecie. ŻEBY ODPOCZĄC OD WALENIA W DUPĘ NA PRZYKŁAD i tyle. kolejnej że nie chce dzieci i tyle.

Wiecie niech sie nie zapierdzą na śmierć takie są moralne JAK CHUJ W UPERFUMOWANEJ DUPIE a wy się nie śmiejcie z krolowej Elzbiety 2 i Angeli Merkel - jak mają wsadziac do uperfumowanych odbytów - to w ogóle moczu nie można oddać to sobie robią operacje plastyczne i się pozbywają penisow i idą rządzić. I są kurwami albo nie. TAKI JEST ZACHÓD i z czego sie smiejecie głupki. Zostaje np. amputacja penisa, jakieś schorzenia wy idioci - samobójstwo albo zmiana płci. Ile tam jest takich przypadkow i po to jest Am. Pol. NIekiedy lekarze gerontolodzy sami wysyłają i np. pacjent jest stary ma kasę i zmieniają płec tak się bawią ludzmi - i te parlamentarzystki takie są. W Polsce jeszcze takich rzeczy nie ma, a tam? I taką kobietę też walą i tak dalej. Te domy starców tam - myślicie że tam jest miod? Np. mają rodziców i np. zabijają i jakiegoś faceta robią matką, operację plastyczną komuś i tak dalej w Am. Pol wiecie wraca, na leczenie mówią - najwyżej na Florydę bo sie wytrzymać nie da i powiem wam TAK ROZWIĄZUJĄ SWOJE PROBLEMY a ze mnie się śmieją, że już zniknęłam. No wiecie - ile to tych zabójstw i tyle. I one OSTATNIO tylko domy starców i nikt nie rozumie czemu. No właśnie - lepiej okradać starych na operacje plastyczne a dzieci zanim urosną, a może umrze? Do lekarza mają prawo to poszły w starych, a dzieci jak sie nie poddawają to dołek i tak wygląda PRAWDA O ICH ŻYCIU bo takie rodowody komuś w głowie WPIERDZIEĆ to wiecie Byleby wojny nie było ALE 1 rodowod pominęły i ja to pisze ZE NA ZAWSZE MAM JE W DUPIE. Bo tam powinna Szkocja wpadać i wszystkie je wyżynać. A chodzą po domach starców i mówią,że się starzeją dzieci, operacje plastyczne to też, ale kasa z zabójstw dzieci i koniec. I piszę to zeby nie było, że NIESŁUSZNE JE TAK ZWYMYŚLAŁM. Słusznie i sie nie dam. Nic tylko rodzina. A CO ONE ROBIĄ? Wróza. No i co to wróza i tyle :( Wezcie sie ich zapytajcie co one to nawróży - bo dziadka to w Polsce też okradną, a reszta? I tyle. Ludzie nie mają na takie operacje na starość, a reszta? i tyle. Ja się nie dam i koniec :( Jak można kogoś opierdzieć rodowodami żeby wojny nie było. OBY BYŁA!!! 3 wojna światowa i zaczęła sie od Anglii - tak mnie kurwiszony urządziły piedami Jana Chrzciciela i kilku innych w głowę i ..językami obcymi. Czy wy to rozumiecie? One mają NASRANE W GŁOWIE - one tam mają GÓWNA WSZCZEPIONE i tak oto pilnują wielkiej rewolucji przemysłowej i moralności i powiedzcie im coś. No powiedzcie czy zróbcie im coś. Proszę bardzo. Co? Nie wiem COŚ. i tyle. Cokolwiek. Niech wam ksiązki załatwią z amazon.de I tylko uważają,żeby takie jak one ich nie kropły. I wiecie męzatki - no wiecie byle kurwy - ale mąż czy coś. No to się dorabiają jak umieją. I udowodniłam wam, ze rodzina krolewska rządzi i tyle :(

Wiecie TAKIE ONE MAJĄ NAPRAWDĘ ŻYCIe a mówią ze są wrozami. NIE SA. A powinny. I tak je PAŃSTWEM ogrywam i nie dają mi rady. teraz sie mi nawet NA GŁOWIE MOGĄ ZESRAĆ i chcecie coś zmienic to stawiajcie Tarota - co to za wróze. I wiecie one tez mają dosyć tu dokleić, tam zmienić, stara recydywa, do Am. Pol, przez Florydę do USA - na Florydzie poderwać do Kaliforni, ustawić sie , MORZE - takie coś. No wiecie skąd ta Jane Austin była to ja nie wiem ale się powiesiła. I koniec. I tak czytaja książki bo by wam załatwiły. Ja nie mogę bo jestem zniknięta na rencie, ale one? Choć tyle. Ani tyle? Zgniłe, rozpuszczone kryminalistki . Jak cała Szkocja i tyle. teraz sie mnie wielce boją. A co ja im moge zrobić? Nakopac im do zadkow za dzieci w dołkach do dzisiaj. Bo Kamelia wrzuciła dziecko do dołka. To jedżcie do Szkocji. Tyle wam zostało. Albo co to się stało temu nauczycielowi z Kevina, że popełnił samobójstwo w Szkocji. Wiecie on po to wyjechał moim zdaniem. Dziecko w dołku na kredyt mieszkaniowy i nie umiał go wziąć. I jeszcze ojca zatlukł łopatą do sniegu i wyjechał do Szkocji żeby popełnić samobójstwo i zawsze by było na mnie ,że go nie chciałam. Bo nie miałam mieszkania. A wiecie skąd ja tak zaczęłam myśleć i tym mieszkaniem ja się nie dam. Ja się miałam po roku wynieść - jedyny zarzut. Nie. Dlaczego? A w ogóle mi nie pasowało i tyle :(

One mi napierdziały rodowodami do głowy,żebym miała w głowie wojnę. I .. nie miałam a co ja miałam w glowie i czemu? I sie nie dam i koniec. Bo mengele pierdolił a one? Ani ubranek nie posłały ani gier czy książek do nauki językow obcych. Niczego. Bo one dobrze uczą języków, mają dobrą opinie i tak nie można im niczego zarzucić. 4 języki każda. Chyba 4 morderstwa i na wszystkich za KJU. KJU im zostaje - na języki jak to tam te jezyki, a tam jeszcze do tego dojdę. Angielski - trochę francuski, niemiecki, może jakieś gwary - zostaje hiszpanski jeszcze. To by poslały jakieś gry, czy ubranie. Ot cel dobroczynny nigdy. CZEMU? i tyle :( Koniec rozmowy i o nauce języków obcych zawsze tam możecie porozmawiać. Bo o czym tam rozmawiać - o nauce języków obcych. Zostaje? Pozabijac wszystkich albo wysadzic w luft przykro mi. ALE ZACZYNAMY OD RODZINY KRÓlEWSKIEJ. i tyle. I wiecie oni są ważniejsi. Nie uwierzycie w to oni są JESZCZE LEPSI. ja tam wiem jakie mam życie i tyle. I wiecie z wszystkiego ksiązkami brygidek. Jak już to chujem w głowie na ogranie pierdów i tyle. Ale poszedł mi tak rodowod na państwo i Andegaweńska i wiecie one nie rozumiały czemu ja na Szafera nie poszłam do Krakowa. No a ja nie rozumiałam NiCZEGO oprócz ksiązek, ale jakich? I tyle. I wiecie od NICH pasuje sie uczyć j. obcych,że ma to sens. Tyle jest w tych językach prawdy. A jak? I tyle. i tak je ogrywam i to wszystko. A ode mnie tak nie pasuje bo to bez sensu. Ale wiecie języki obce w Anglii - to dobre dla sierot. Ale naucz się czegoś tam uczciwie i nie skończ w dołeczku i tyle. I wiecie te dzieci a dzieci brygidek. Moja matka będzie miała szkołe - właścicielka - dla dzieci brygidek. I to wszystko. Tyle chciałam napisac, o dzieciach z domow dziecka należacych do pań parlamentarzystek. Bo czy jest coś gorszego niż brygidki? Parlament brytyjski stojący o rodzine królewska ale co im zarzucicie i tyle. No i wiecie JAKIE ONE SĄ INTELIGENTNE i tyle .

Jeszcze wam tylko napisze ZWłASZCZA ZIelonym Świątkom UWAŻAJCIE na zachodzie na uperfumowane penisy - brak środków do życia. Bo na koniec Zielinska została bez wypłaty. Ja się na tym nie znam. I chodziła do porno bo nie pasowało jej płącić. Nic tylko uperfumowany penis, ale w której dziurze??? nie wiem i tyle. Bo czy coś mogło być gorszego niż życie Iwony Zielinskiej w Holandii W TAKIM DOMECZKU KOSZMARNYM. No jak jakiś upermowanego penisa będzie miał. A ciekawe czy obrabiają ich stare dziady, albo po operacji plastycznej? MÓZGU nigdy a reszta? Zaczynają od przedszkola się dowiecie. No ja też - od przedszkoda. To mogły mnie choć do przedszkola wysłać. A tak? Wychodzi na to,że matka 2 dzieci PRZEZE MNIE zakopała dziecko w dołku na wakacjach nad morze m i ...ktoś zauwazył. Bo jak zamierzam dalej żyć w KJU z taką opinią. A co one robią w tym kJU z tą OBOLAŁA CIPĄ DUPĄ I RYJEM I CYCKAMI TEZ od ugniatania i tyle. Wiecie ja nie wiem. One są anty KJU to nie mają prawa do Kju, a ja z rentą się wyprowadzam. I jestem zniknięta. Co one robia w tej miejscowości. Ja jestem zniknięta. Renta jest dla ZNIKNIĘTEJ OSOBY. Mam rentę od babci. Matka głupia a babcia? I tyle. Nie mogła być bo sama gotowała. To niech też se coś ugotują. Czemu nie? I wiecie jakie one mają małzeństwa? Na NS od Indian. TAKIE SZMATY a ja nie mogę w Polsce mieć ślubu kościelnego bo jestem z KJU. Miałabym tu z kim no ale i tyle... no takie śluby mają i tyle. Tyle z Elzbiety 1 - na szczęście wśród Indian - daleko od takich PAŃ PARLAMENTARZYSTEK i tyle :(

Gość shekspeare
to be or not to be, that is the question.

Witam - to znowu ja.... nie wiem czy ktoś to czyta wiecie, ale TAKIE ŻYCIE JEST. Tyle warte widać wszystkie rodowody... NIE Z MATMY. Bo co mam do zaproponowania jeśli nie TAKIE RODOWODY bo chyba już powiedziały jakie. WSZYSTKO Z MATMY i wiecie - ja tylko W SUMIE mam taki zarzut - co to za parlament , który cały jest NA WYJEŻDZIE. Nic w kraju, nic lepiej ładniej, milej - wszystko na wyjeździe. Co z tego zrozumieć? Rozumiecie coś z tego. I wiecie one zagiździły mnie, ja je i co dalej? No właśnie co dalej? Może powinny otworzyć Biblię 100 letniego Jana Ewangelisty - no nie dokładnie, ale chodzi mi o APOKALIPSĘ. Żeby sobie przeczytały jaki sens ma państwo? No ale wiecie to są głowy państwa, żony głów państwa. Im powinno być dobrze w państwie takim jakim jest. I one nic tylko tak lecą. Ale to są losy wiecie ŚWIATA. To jest ŚWIAT potraktowany jako globalne państwo. BO TAK POWINNO BYĆ. Swiat nie miał być wielką ilościa panstw tylko jakimś 1 państwem i wiecie - dlaczego one nie wyjechały z tej Apokalipsy to ja pojęcia nie mam. Bo jak macie trochę oleju w głowie i ... w tym OLEJU??? przyznacie im racje to... nigdy nigdzie się nie ruszycie i tyle. Bo to tak działa. I to wam jeszcze winnam jest napisać bo jeśli je popieracie - a nie są tego warte to po co jeździcie na wycieczki? Po co poznajecie świat? To APOKALIPSA. One tak lecą i tak się ratują. W ŻYCIU. Bo to wyjaśniam to nie dacie rady. Bo będziecie myśleć kościół anglikański je ratuje. Nieprawda - Apokalipsa. Ale wiecie to jest rodowod od św. Jana Ewangelisty także one nie dadzą mi tak rady. I to jest jedna sprawa. Ale nie tylko o to mi chodzi. Paczka jest dla WILKA - po to tu piszę jako WILK na was wszystko. Jestem osobą znikniętą - mam wszystkie wartości - raz wyżej raz niżej - teraz jestem wilkiem na was i jako wilk to piszę, że tam się należy proces i tam z nimi aktorzy z USA będą się procesować o film i swoje życie - ten film nakręcił parlament. Kosztował niemało.Zyski moja renta to jest 1%. Do dziś ten fillm jest kultowy. Tylko co dalej? Myśleli w USA że horror kręcą. No to też - swój własny i tyle. Także wiecie będą miały proces co oni wszyscy chcieli tym filmem osiągnąc. Bo tak babcia nie istnieje w USA zupełnie. Ograli ją filmem. ALE JAKIM? I wiecie bo ja przeklinałam i w ogóle ALE CZEMU? i tyle. I tak dalej... aaa co wam będę mówić. I wiecie nie wiadomo co będzie dalej - mogą się ruszyć LAWINĄ procesy gwiazd filmowych w USA o scenariusze filmowe PODOBNO??? rodziny królewskiej, a w sumie czyje po co? I tak wiecie będą zawsze walić w ten parlament w USA wszyscy. Na razie parlament sie WALI - ale nie że np. mur się sypie, co wy BETON, ale walą się , że penisy odlatują pochwy pękają , wszystko pęka i tyle. No i wiecie ja za to się tu nie dam. A jak one się tam znajdują? Nie wiem. Kondom na glowie? Albo po prostu penis w ustach i kurwa - to jest prawda. Małe dziecko penis w ustach i kurwa to jest w przyszłości i tyle. Tak sie to zaczyna. Z wartościami - np. szkoła. Maturę to tam mają, a dalej nie chciało im się. Tam ze 2 lata do pracy. Rządzić wiecie. No i skąd one są? Francuzki chyba. Chyba mówią po niemiecku po tej maturze. Pasują z tego języki i moga być. Na francuski nie mają krzyży rodowodowych - na hiszpanski nie ma - nie warto sie uczyć. Francuski - od męzów. I już 4 języki , pasują. Po maturze ale 4 języki. No wiecie dobroczynność zostaje, 3 dzieci. Ile mają lat? No trochę tam mają. Z kim te dzieci? Ale wiecie to wszystko jest skomplikowane w większości jak urodzą to dziecko do dołka. Trochę lat muszą mieć jak przyjdą - 26-27 - to tylko żony nic więcej. Co najmniej 2 lata kurestwa, niejedna zbrodnia, ale wiecie - to są wszystko koleżanki to co? Coraz lepsze? Jasny gwint. Ale miejcie swoje zdanie na ten temat. Tego nikomu nie zabronię nigdy no ale... i tyle. No i to widzicie kulturalnie bo jednak jestem ZNIKNIĘTA i jestem kulturalna. Na mojej rencie. I chcę paczkę i mi pasuje. Za UMYTE/ NIE UMYTE NOGI jak przyszłam ze spaceru??? -cały dzien poza domkiem to miałam se ..NOGI POWĄCHAĆ . WIecie co...a oni sobie dupy wylizac i tyle. Bo jakiego seksualnego tematu jeszcze nie poruszylam jako osoba zniknięta? LIZANIA DUPY. Ale po co? Nie wiem :(

Gość shekspeare
will you marry me? Wyjdziesz za mnie? moglibyśmy spisać historię rodu Tudorów albo Borgiów. Co o tym myślisz?

I wiecie to jest tylko pytanie KIEDY ONE SOBIE TO WYMYŚLIŁY i żyją sobie na luzie. Ale ja je ostrzegam i nic wiecie tylko wielu ludzi je ostrzega że one mają nasrane w głowach - młode, pózniej 3 dzieci - swoich, nie, bez róznicy. Za takie a nie inne myślenie ONE WSZYSTKIE IDĄ DO PIEKŁA. Ja już je ostrzegam. Za ukradzione renty do polski one mają chodzić raz na tydzien do psychiatry. To są Zielone Świątki , one nie gotują i maja się super, są super i WSZYSTKIE PO KOLEI DO PIEKLA IDĄ za brak 1 wartości pozytywnej i jedyne co mają uznane to chodzenie do psychiatry i tyle. Miałyby chyba i tyle. I swoje dzieci mogą zabić, dostaną inne, rodziców zabić, operacja plastyczna GDZIE TO MOŻE SKOŃCZYĆ. Ale żony parlamentarzystow. No wiecie co... to proszę to napisać w gazetach. Niech każdy to wie. I wiecie one stoją W TAKI SPOSÓB jedynie o rodzinę krolewską i wiecie oni zrobili DNO KOMPLETNE, ale czemu? I wszystko gra? CZEMU? i tyle. I tak sobie wrózą - na Apokalipsę. CZYLI JAK? CZYLI W SUMIE JAK? I wiecie ten Jan Ewangelista - może nie byl takim ideałem , ale od 40 lat nie ma dla nich ratunku. Zostawało mi jeszcze nazwisko - ograne filmem. No to zostawało się do mnie przyznać i te co to wymyśliły do piekła - odrzucić co zrobiono. Dlaczego nie? I 40 lat wszyscy idą do piekła za to,że ukradli renty, emerytury na Dzienniczek i mają tylko wróze na Apokalipsę , produkują Zielonych Swiatkow na prawo i lewo a gdzie mają zniknięcie? I wiecie TA FIGURA BRYGIDEK JEST Z NICH. Grabarka - i po co one mi ją dały? Żebym miała KRZYŻ - ogrywały rodzine krolewską. No i niby miałam krzyż ale jaki? Z GRABARKI? Zwariowaliście - prawosławny krzyż. No wariatki. Ja o tym nie wiedziałam. To bardzo skomplikowane i tyle. Np. ja i Warszawa. Gdańsk nie ale Warszawa. A Czestochowa - skąd ja nawet mam? I tak wykonczyłam córkę przeora. Grabarką i Czestochą że miałam Piłsudzkiego a ona własnie nie wiem do jakiej szkoły chodziła - może do Piłsuda ale go nie miała. Bo wiecie ona mogła być z uczelni. Zeby sie nie okazało że ona 1. albo z rodziny Piłsudzkich jest 2. albo do podstawówki Pilsudski chodziła i sie przeniosła bo nie chciała - może 8 klasę w B szkole, wcześniej co innego. KTO TO TAM WIE? Sprawdzę czy w Czestochowie jest Pilsudzki. Może po cichu? NIe wiadomo nie. No bo ja to czy tamto. Bez krzyża z taką figurą, plus siostry z Afryki rodowodowy, figura na ZAJACE - bez sensu. Bo to wszystko co robiłam sie kupy dupy nie trzyma. Nie to sie trzyma. LILIJ na pewno i tyle. No i wiecie na te lilje to przeklład i z uczelni można odejść. Jeśli to byłyby lilije. Ale to nie są lilje tylko Ballady Mickiewicza wiecie w krzyżu rodowodowym na 3 skrzydła. To nie jest to samo. Przykro mi i wiecie tak się nie da odejść bez ogrania NAZWISKA. A jak to ograć? Wystarczą lilije. A kto to wie? Kto to wie? I tyle :(

A teraz zastanówcie się wiecie jak to sie stało że po studiach nie dostałam paczki. JAK TO SIĘ STAŁO? I tyle. Tak naprawdę. Ja na studiach miałam być wysadzona w powietrze z całym akademikiem żeby... uczelnia nie mogła być. I tyle. Przez parlament brytyjski. I wiecie co sie stało? NIC. Po prostu bomba wybuchła i ... nic więcej. JAK TO MOŻLIWE? To był ich pomysł. I telefon. Bo tu przyszli przez telefon wiecie i tyle. Wyłacznie tak i tak miała rodzina królewska szkocką telewizję. I wiecie coś w nich tam jest szkockiego, ale Szkoci to są króliki. To gdzie oni tam króliki? To jest taka SEKTA oni i ta służba. I ja to tak zostawiam bo tam tyle osób jest ZAGWAŁCONYCH na śmierć że to się opisac nie da, a pierwszy np. John Lennon. On ma już rodowod taki że nikt mu nie da rady. Ile był wart to zrozumiał jak zrozumiał czemu żona się powiesiła i wiecie on chciał coś robić. ALE CO? Na pewno nie takie coś. Znaczy mogło być, no ale tyle ile w swoim czasie i wtedy nic nie zapowiadało końca innego wiecie niż zaćpać sie na śmierć. Dlatego chciał rodowod za całośc. I dalej. I nie. Czemu? I tyle. A SKĄD ON BYŁ? SKĄD ON BYL? CZy to był Anglik? I tyle :(

I wiecie co się stalo jak...nic sie nie stało? Wyobraźcie sobie cały parlament się powiesił. Wszyscy i rząd i rodzina krolewska. No tyle ale kilkadziesiąt bab bo już nie mogły co ja tam robię , że wszystkim jest tak dobrze??? jaka ja jestem? No wiecie co... a wilki? A PRACA STAŁA? A chcecie poznać PRAWDZIWĄ PRAWDĘ o żonach brytyjskich parlamentarzystów? To walnijcie swoje córki w łeb. Bo chyba tak mnie walnął Mengele jak byłam malutka. Ale wiecie nie wiem czy to tak mialo być - no w akademiku nic sie nie stało. Nie wiem dlaczego. A co one tam robiły? I tyle. Ot zdechłe życie i tyle. Jak ja tam mogłam być, one tego nie rozumiały. Wyniosłam sie od Gosi i to miał być mój koniec. NIe. Nawet nie. Dlaczego? I tyle. Nikt tego nie rozumiał. No cóz... obesrały mnie Janem Chrzcicielem i nic tylko sie wszystkie powiesiły. I TO BYŁ KONIEC CZARÓW. No wiecie - operacje plastyczne innych i dalej. Bo Diana takie coś - a to? Takie cos? I tyle. I w imieniny mnie chcieli wysadzić. Ze mnie się każdy śmiał ale czemu? I tyle. Ale wy jesteście naiwni. Tyle wam napiszę. I koniec :(

gdzie jest moja renta? One jest tylko moja za zniknięcie. I w razie co znikam i mnie nie ma. WOŁAMI MNIE ZACIĄGNĄ do pracy fizycznej. Nie jedynie mogę zniknąć jeśli będę chciała. Mają pecha wszyscy i tyle. Bo tak nie doceniam szkoły, a całkiem nieżle mi tam bylo. Tego nigdy nie powiedzialam ale wiecie WIELKA REWOLUCJA PRZEMYSŁOWA miała swoje zasady i nią się z wami żegnam na zawsze cokolwiek będzie dalej. Czy ta paczka będzie czy nie. No swinie z was pierdolnięte w łeb. I wiecie jak takie degeneratki mają mieć Wielką Rewoulcję przemysłowa to pojęcia nie mam. One sa gorsze niż klasa Stalina. Mam wybaczyć ale nie będą rozmawiać. Nie ma o czym. Po prostu ktoś sie walnął w głowę i to wszystko. Tylko tak tam są. I wygląd. Ale w zasadzie JAKI WYGŁAD? Jedyne co muszą to zajść. Nawet nie muszą donosić, poronić mogą wiecie - dostaną inne dzieci. A ta Kate? Bo ja się nad nimi znecam? Tak? i tyle :(

Wiecie one ok. roku 1997 postanowiły sie ratowac. Zal im się zrobiło tego obsrania. I zastanawialy sie co dalej. I co zrobiły? Jak postanowiły sie ratować? Wysadzając w luft mnie i uczelnię tą corkę przeora też. To tam nie było tylko na mnie bo takie jakieś było wiecie i tak dalej. I ja to piszę, ze tak się chyba 30 koleżanek powiesiło. I poszło im o Jana Chrzciciela , były stare - żyłam to sie uratują. ALE JAK? Słuchajcie jak one się chcialy uratować? bo się powiesiła mi WARTOŚCIOWA koleżanka w ciązy i mam od niej spokoj. No właśnie - to jest zastanawiające jak ona sie tak powiesiła i wiecie Z DIANĄ SPENCER będzie trzymała. To wszystko. Także wiecie powiesiła się skandalicznie, ale W SUMIE CZEMU? i tyle. No i to wszystko - bo piszę bez sensu. No wiecie - coś tam zawsze można się dowiedzieć z tych FELIETONÓW moich. No widzicie - jak one mogły tak zbeszcześcić Jana Chrzciciela i wiecie ja i tak go TYLE MIAŁAm a one? Matme rozwaliły sobie cała i powiesiłyby się WSZYSTKIE - to samo. No i wiecie żyją, żyją i bez psychiatry po nich co tydzien bo nie rozumieją o co chodzi. O to że miały poznikać a nie gotują, nie mogą. Czy im to teraz coś da? Nie wiem. Te babki są spalone i wrzucone do zbiorowej mogiły - za nie są inne po operacjach, rodzice skasowani, podstawieni po operacjach i wiecie - jeszcze tylko zostało,ze nauczyciel z Kevina pojechal zony tam szukac wiecie - do Szkocji. No coz... moim zdaniem popełnić samobójstwo i tam być. A gdzie jest? Chyba w Londynie. Nie miał jechać do Szkocji. I tyle :(

wiecie tragicznie jest, że nie jestem wydana. A jakie mialam na to realne szanse? To raz - bo jak ja lecę. Tak - oczywiście stala praca, ale gdzie ona? i tyle. I do szkoły nie wrócę bo JA NIE ZNISZCZYŁAM RODOWODOW na szkołe - ja glisty w słoiku nie stawialam wiecie. Ja wiedziałam że mogę tam być i sobie tam byłam. A wypłata? Nie pasowala mi dowiem sie . No tyle ile Ja bylam inna, a teraz też jestem inna. A w ogole - to ja byłam ŻLE PRZYJĘTA wiecie wiecie - poszłam do PILSUdA - szkoła podstawówa im. Piludskiego. Przyjęta na biologa zamiast filologa - ale wyrzut z pracy. Także wiecie - plus odcinek odnóza owada? Jaka rela? WSZYSTKO W GŁOWIE mi sie pokręciło. Nie ma i koniec. No i to jest raz. Paczka to dwa z rentą. A reszta to trzy. Czyli rodowodowy na szkole i jak je potraktowano. Bo przecież nie mnie. W Polsce człowiek to rodowod. Bo jak się czuję jako zniknięta - dziwnie i tyle. Smutno mi a wszyscy sie śmieją - tylko z czego? Pasuje? Z kaczorów Donaldow - z tej rodziny tutaj. Przyszli na gotowe, za dużo sobie myśleli. No wiecie ja całe życie chcę mieszkanie. A przynajmniej od studiów. A ta paczka? Choc tyle od tych zerzysk. NAWET TEGO. A tu co se nie myślą? Ze z powrotem? A gdzie? Tak dupy im obgadałam i co? Taka paczka? A wrózby - kto będzie wróżyc. To do facetów. Nie. To do rodziny królewskiej - nie chcą. Walą to już wiedzą o co poszło i tyle. No cóz... i to wszytko. I mają Biblię i mogą być. A służba to nie wiem co robi. Wymiata i kwęka jak im ciężko. Czemu nie. Wszyscy bez rzymskich rodowodow, a kiedys cala sluzba rzymska, a rodzina krolewska NORMALNE - do kitu to ale cos bylo. A teraz? Tylko dzieci maja rodowody. Tacy dobrzy i tyle :(

Wiecie w sumie był to waek o tym jak nikt nie zauważył rodowodu na szkołe i raz na zawsze zostały zniszczone - z tego będę sławna. Osoba z rodowodem w sadzie to po państwie. Nie wiem jak to leci. A miałam pass niemiecki. Niby jeszcze mam ale to chromole. Od siebie mam Jana Ewangelistę. I zobaczcie mam go już dobrze ale czy mam Apokalipse? Tyle ile. Ewangelie? tyle ile. Listy tez tam - coś napisał. Ale JEGO mam. A jak? i tyle. To moja tajemnica. I to wszystko.

cdn - ten watek zamykam. :(

Wiecie ja niczego tu nie napiszę bo nie wiedziałam ze mieszkam w ...zajętym domu. ot tam - przyszli i weszli bo było gdzie. To nie moje maniery. Dlatego nie Polska bo tu jedno chamstwo i tyle. I tak idę z tego wątku - najwyżej zacznę kolejny. Pozdrawiem :(

wiecie bo sedzina nie była Zielonym Świątkiem, a kim? I ona miala wyrzucić mnie z sądu ugoda poza sadem, a tak? Chorzow należy do katolikow. I żle. Można go wyburzyc. Zostaje jeszcze 1 miasto i ...po Slasku bo nie ma Katowic. Można najechać i zburzyć śląsk. Najechać to nie wiem, ale zburzyć. Bo nikt nie rozumiał czemu po wilkach nie da się wyburzyć Śląska - tyle są warci. Dlatego ich nie chciano. Ale kto wyburzył? I ludzie mowili MĄDRZY - Śląsk wykończa Zielone Świątki i tak sie stało. I tyle. czyli? No własnie - ja jestem zniknięta. Taką mam wiarę. Mam spowiedz. Co to za wiara i tyle. Czy jestem Zielonym Świątkiem? NIe wiem. Nie jem na wartosc. Albo jedzenie nie jest moja najwieksza wartoscia. I wiecie tam kariere robi tylko ten, kto leci HISTORIA. Ze sa od Indian zeby miec co zrec i mieli sie podporzadkowac i tak doszlo do KILKU DZIECI W DOLKU i czyich? Zalozycieli bankow? Tyle :( I powroty załozycieli bankow sa skomplikowane - ale glowny Zielone Swiatki. CO TO MA BYC. Idzie czlowiek i rozpływa się w powietrzu. Tyle :(

cdn :(