Prezes Wertyp 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 Jak nie, to bedzie rasizm... Przeciez te Niemki to zart ;) http://www.pudelek.pl/artykul/40807/polka_w_finale_niemieckiego_top_model_foto/ http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/857d9623e35091be83ace640a4b006886ae66713 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kibicujecie Kaszy? Napisano Czerwiec 8, 2012 Podoba mi się, w jaki sposób w tym programie wypowiadają jej imię. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdffdg Napisano Czerwiec 8, 2012 wygrala blondynka, z ciemnymi wlosami, ruda, czarnoskora (sarah), turczynka (ciapciata), podobna do heidi klum (lena gricke), to teraz wygra polka, bo polakow coraz wiecej w niemczech. ten program jest ustawiony, a heidi beznadziejna - ogladalam tylko 3pierwsze staffel. jak zobaczylam, jak ona traktuje te dziewczyny, to przestalam ogladac. to juz sie stalo przewidywalne, a heidi promuje tylko siebie. te biedne dzieczyny osmieszaja sie,a sukcesu i tak rzadna z nich nie osiagnela. najladniejsza byla hannah nietsche, ale i tak o niej nic nie slychac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfvchyhth Napisano Czerwiec 8, 2012 Ale sliczna kurde :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prezes ty cipoooo Napisano Czerwiec 9, 2012 Hahahahah oj biedny prezes, napisal, ze jak Polka nie wygra to bedzie rasizm...ojejejej chyba sie poplacze buhahaha Najwiekszym rasista to jestes ty, a w dodatku jestes taka ciota i pizdus plastus. hehe :) ciagnij murzynskiego konia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 90879878 Napisano Czerwiec 9, 2012 dobra uj z prezesem ,mwimy o tej lasce!ja mysle ze jest to piekna kobieta i szacun dla niej ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Mycha 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 znam Kasie i wiem ze top model jest ustawione ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 przegrala... ... Mycha a skad ja znasz? ... chyba ze jaja sobie robisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aalalalalaala Napisano Czerwiec 10, 2012 z telewizjii :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to ja odpowiem Napisano Czerwiec 10, 2012 kasia z niewyparzina geba :O:O:O oprocz urody nic wiecej:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Mycha 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 niee, powaznie ja znam. :) z tego wzgledu, ze chodzila z siostra mojej przyjaciolki do klasy, do tej samej szkoly co ja tylko troche pozniej. Mam z nia jako taki kontakt, nigdy nie bylysmy zadne bliskie kolezanki dla mnie to jeszcze dziecko biorac pod uwage jej zachowanie ogolnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 a ona jest z Berlina, tak. ale od urodzenia? teraz to pewnie bedzie miec wziecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość :))));(((((( Napisano Czerwiec 10, 2012 prezes twoje zdolnosci z photoshopa sa wspaniale :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez nicka 1986 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 hmmm, ładna kobieta w ogóle podoba mi sie jej kolor wlosów, chyba drukne ten artykuł i pokaze mojej fryzjerce dzięki za wklejenie zdjec autorze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez nicka 1986 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 nie photoshopa a painta ;) nie strzela sie do wrobli z armaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez nicka 1986 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 chociaz ... ten kształt na twarzy to chyba i piórko było :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 a ta heidi czy jak jej tam to z murzynem byla haha pewnie dla promocji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 bylo, bylo ;) fryzure ma ladna, dobry wybor. ale najlepsze ma nogi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 zdaje sobie z tego sprawe. takie polki to tam obracaja panowie z kasa, i nie sa to polacy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość urgent Napisano Czerwiec 11, 2012 polka ma ładną buzię, ale ma też w swych rysach twarzy "to coś" tzn. odstraszacz normalnych facetów. będzie skazana na towarzystwo napaleńców i dewiantów do czasu utraty urody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez nicka 1986 0 Napisano Czerwiec 11, 2012 urgent, mozesz rozwinac mysl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość urgent Napisano Czerwiec 11, 2012 talary jej z oczu biją , wyrachowanie i cwaniactwo widać na pierwszy rzut oka. kto by taką chciał, prócz tych co lubią często robić shopping? bardziej rozwinąć nie da rady :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach