Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daniellat21

zakochałem się w dziewczynie starszej o 8 lat

Polecane posty

Gość Uuuuu błąd duży błąd
a kiedy Ty dojdziesz do 40-ki. Wymienienie tej liczby przy znajomych, będzie sporym wstydem. Wszyscy kumple będą mieć 26ki, a on 41-kę ?. Nie wiem czy wytrzyma wstyd.

Gość zakochany w starszej
to z bliską osobą się jest dla kumpli? może ty jesteś bardziej związany z kumplami, ale ja nie.

Gość no to lala masz 10 lat
są kobiety które wierzą w cuda ale one się nie zdarzają ... i nie ma symetrii pomiędzy starzeniem się kobiety i męzczyzny. Kobieta 40 letnia to padlina a facet jest w rozkwicie.

sam jesteś padlina i to cuchnąca

Gość mojego nie ma
Uuuuu ale ty jestes plytki i schematczny:o wiekszosc mezczyzn jest z rowiesniczkami i nie musi podbudowywac sie mlodszymi laskami

Gość nualla o brien
hmmm,no tak opinia faceta ,ktory wyraza sie o drugim czlowieku per ,,padlina,,w zadnym wypadku nie moze byc wyznacznikiem ani tez wyrocznia przy wyborze partnera:)) Oczywiscie,ze mam obawy,kazdy ma,nawet gdybym zwiazala sie z facetem 40 letnim,rowniez nie mialabym zadnej gwarancji na to jakim bedzie za x lat,co zrobi,jak sie zachowa,zdradzi czy tez nie...mamy wspolnych znajomych,ludzi na poziomie,jestesmy akceptowani i nie widac tej roznicy wogole...co bedzie pozniej,czas pokaze,przestalam sie zamartwiac tym co bedzie za 10 lat...wazne jest to co nas laczy tu i teraz

"no to lala masz 10 lat" - a co ty się tak angażujesz że aż wyłazisz ze skóry?

Gość mojego nie ma
tylko zakompleiony facet i niedorobiony musi szukac sobie duzo mlodszej, ktorej nawet rowiesnicy by nie chcieli::D

Gość mojego nie ma
starzenie to kwestia idywidualna, wielu facetow po 30 to kapcie

Gość mojego nie ma
moj chlopak rowniez jest kilka lat mlodszy i jest super:) znam kilka takich par, w tym wieloletnie malzenstwa: pary, ktore sa po 50-stce i funkcjonauje, wrecz nawet sa to pary wzorcowe

Gość no to lala masz 10 lat
już nie dowartościowujcie się tak bardzo bo to niesmaczne jest i głupie. Przecież nie chce nikomu dokuczyć ale przekazuję co widzę i słyśzę. Znałem osobiście 5 małżeństw z wyraźnie starszą partnerką i żądne nie jest już razem. wsztskie skończyły się zdradami, a prawie połowa zdradami z potomstwem. Z gazet takich przykłądów jest multum. Tylko zaplątani wewnętzrnie mężczyźni, ofiary zbyt silnych matek, zostaja na stałe z wyraźnie starszymi partnerkami. Czas spojrzeć brutalnej prawdzie w oczy !!!

Gość mojego nie ma
kilka lat roznicy, to nie jest wyraznie starsza parterka, to to samo pokolenie i ten sam styl zycia, podejscia do wielu spraw ty piszesz o zwiazkach gdzie roznica jest ponad 10 kat i takie gdzie facet szuka matki, nie partnerki

Gość mojego nie ma
byla para prezydencka, kozuchowska czy reni jusis?

Gość elżbieta x.
8 lat to jest już niebezpieczna, choć nie krytyczna, różnica, moim zdaniem.

Gość mojego nie ma
no to... twoj poziom jest ponizej 0

Gość facet w wieku 40lat to padlina
!

Gość nualla o brien
hmmm,7 lat to nie jakas przepasc wiekowa,zwlaszcza ze moj facet emocjonalnie i mentalnie jest bardziej dojrzaly odemnie:) jestem typem wariatki ktora nigdy chyba nie siadzia spokojnie na D i dlatego pewnie tak dobrze sie dogadujemy,zyjemy w innych realiach poza Polska,co tez daje nam luz psychiczny,nie martwimy sie du..perelami takimi jak czynsz,oplaty itp,to nie jest problem,dzieci rowniez nie stanowia problemu...poprostu zyjemy i cieszymy sie soba...notabene,mialam wczesniej meza 4lata,8lat toksyka w wolnym zwiazku,obaj odemnie byli starsi i skonczylo sie totalna lipa,wiec nie mysle schematami,nie szufladkuje i nie laduje do jednego worka,kazdy czlowiek to indywidualna postac,obdarzona inteligencja,debilizmem,poczuciem humoru lub kompletnym jego brakiem,tak wiec nie mozna ougolniac,bo stawiajac w jednej sytuacji kilka osob,kazda z nich moze zachowac sie w zupelnie odmienny sposob

Gość o, to ciekawe
01:14 [zgłoś do usunięcia] no to lala masz 10 lat Z gazet takich przykłądów jest multum. Tylko zaplątani wewnętzrnie mężczyźni, ofiary zbyt silnych matek, zostaja na stałe z wyraźnie starszymi partnerkami. Czas spojrzeć brutalnej prawdzie w oczy !!! widzisz, słyszysz, znasz z gazet a sam nigdy z taka osoba nie byłeś, wieć przeproś ładnie za obelgi ty parszywe gówienko, ty na pewno wyłysiejesz za rok a zęby ci wypadną za 2 lata i będziesz PADLINĄ, może jeszcze zachorujesz i oby cie wszyscy opuscili i nikt nie chciał, ani kobiety ani geje. Myślę że cię jakaś starsza atrakcyjna kobieta rzuciła jak niepotrzebnego śmiecia do zsypu i sie teraz mścisz. A że są takie pary i to małżeńskie, tobie nic do tego i nie wiesz jacy są ci mężczyźni, więc po raz2 ci piszę - NIE OBRAŻAJ.

Gość Przypomnisz sobie jego słowa
obawiam się że dużo mu do tego. Przypomnisz sobie jego słowa kiedy zostaniesz potwornie zraniona niechęcią a potem odejściem swojego . Silny 30letni mężczyzna nie wytrzyma świadomości marnowania się z 40 latką. Obwisną ci piersi. Pojawi się wypadanie zębów. on tego nie przetrzyma

Gość cos takiego
proszę, a ja jestem po 50, mam wszystkie zęby własne i nic mi nie wisi.

Gość cos takiego
aha i uprzedzając twoje insynuacje: nie miałam w życiu ŻADNEJ operacji plastycznej.

Gość ty Uuuuuuuuuu piszesz
o 40-tkach z taka pewnością siebie jakbyś był jedną z nich. Ale nie jesteś, bo ani luz w tym miejscu, ani obwis, ani brak zębów, nie pamietam to tam jeszcze wymysliłeś. Może jedyną kobietą w tym wieku jaką miałeś była prostytutka z rynsztoka. Gratuluje wyboru.

Gość birez co chesz i zaruchaj
a najlepiej weź mnie! jestem pedź i lubię w odbyt.

Gość daniellat21
Mnie też.

Gość ojej ojej:)
panowie tak tu niektorzy pojechali frustracja, ciekawa jestem jaka kobieta ich olala;) ci sami pewnie beda obludnie beda bronic zwiazku na odwrot, starszy facet-mlodsza dziewczyna, mimo, ze wedlug ich wlasnej teorii facet 6-7 lat starszy juz jest zbyt starszawy dla dziewczyny:D hahahaha co za obluda:D

Gość Polscy faceci są beznadziejni
dno i patologia

Gość ojej jaka zazdrosc
jak facet starszy to nie dra tak ryja , ale jak juz kobita ma mlodszego to odzywaja sie zaraz na forum takie egoisty i inne chuje muje 🖐️

Gość nualla o brien
a niech sobie gadaja:))) zaden na poziomie facet w ten sposob sie nie odezwie,zwykly gowniarz w wieku 17-19lat moze jedynie uwazac ze 35letnia kobieta stoi juz jedna noga nad grobem,hahaha,bo dojrzaly mezczyzna takich herezji siac nie bedzie:))) silikon,botox,tipsy...brawo,to cos co kocham,zawsze bylam i bede chetnie korzystala ze wszelkich dobrodziejstw nowoczesnej kosmetologii dla siebie ,dla niego,dla zabawy:)))

Gość auto3
Ech zapomnieli że jest RÓWNOUPRAWNIENIE :P , jak widać niektórzy panowie w tym wypadku są ciemni jak jaskiniowcy.