Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdnjendjednejndjnwjknk

Zastanawialiście sie kiedys czemu niektorzy rodza sie piekni i bogaci np. dzieck

Polecane posty

pieknej aktorki i multimiliardera a inni rodza sie w ubogiej rodzinie,w ktorej jest np. gwalcone i bite a jeszcze inni w przecietnej polskiej rodzinie. To kurwa niesprawiedliwe :(

Gość Moimiogogogog
Bo życie to dno i żyjemy tylko by przekazywać geny, amen ;)

Gość ccl
No i pierwsza zyciowa lekcja za toba. :) A tak przy okazji: sprawiedliwie to nie znaczy rowno.

Gość Moimiogogogog
Coś jeszcze chcesz wiedzieć ? Służe radą :P

Gość Moimiogogogog
eee.. mimo wszystko mogło by być bardziej sprawiedliwie :)

Gość GHAH parowozik na drezynie 666
Bo im w głowach tylko rozpłód, geld and zabawa?

boga nie ma

Gość Ja myśłę....
że jedni rodzą się i muszą zapłacić za jakieś grzechy z przeszłości albo wcześniejszych wcieleń albo swoich przodków-nie wiem dokładnie A inni rodzą się bez tego obciążenia i dlatego przychodzą na świat w komfortowych warunkach i żyją jak pączki w maśle .

Gość Ja myśłę....
Skąd ta teoria? -Myślę że stąd że na własnej skórze doświadczam jak los nie daje się odmienić pomimo że ja staję nagłowie by to zrobić. Jakbym uderzała głową w bardzo gruby mur.

Gość Ja myśłę....
Poza tym ta menda-los zabiera nam to na czym zależy nam najbardziej-zupełnie jakby sterowała tym jakaś wszechmocna rozumna istota...

Gość MartaKrakow
"pieknej aktorki i multimiliardera a inni rodza sie w ubogiej rodzinie,w ktorej jest np. gwalcone i bite a jeszcze inni w przecietnej polskiej rodzinie. To k**wa niesprawiedliwe " ale Ty możesz zadbać o to, żeby twoje dzieci urodziły się w rodzinie bogatej, normalnej i nie patologicznej. Nic nie dostaniesz na gotowe, za darmo, tamte majątki też nie powstały ot tak. Ktoś musiał włożyć w nie sporo pracy, więc to jak najbardziej sprawiedliwe.

Gość MartaKrakow
"że jedni rodzą się i muszą zapłacić za jakieś grzechy z przeszłości albo wcześniejszych wcieleń albo swoich przodków-nie wiem dokładnie A inni rodzą się bez tego obciążenia i dlatego przychodzą na świat w komfortowych warunkach i żyją jak pączki w maśle " żyją jak pączki w maśle, żeby dorobić się różnych występków i wylądować w następnym wcieleniu w patologii? i tak w kółko? naprawdę ktoś wierzy w takie bzdury?

Gość podziękuj Donaldowi
cos w tym chyba jest, mamy wolna wolę ale pan B nie dosyć że na początek nie dał wszytskim rownych szans to jeszcze w życiu dla kazdego przygotował inny tor przeszkód

Gość Dagmarka. ;]
Oj tak życie to takie gówno, jedni są umoczeni w nim złotymi bucikami a inni w nim toną :o

Gość Jacek Szafałowicz UK 666
Boga nie ma, a Szatan zmarł wczoraj! Zapił się und zaćpał na śmierć! Nie dał rady l00dziuf pokonać!