Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakacjeeeee wakacje

Jaki kraj/region/hotel polecacie na wakacje dla 1 osoby? Lipiec lub wrzesień

Polecane posty

Gość wakacjeeeee wakacje

Hej:) Chciałabym pojechać na wakacje na których mogłabym się byczyć do woli pijąc drinki, czytając książki i opalając się. Myślałam o Grecji, bo tam było zawsze ok, ale teraz bankrutuje. Może Hiszpania? ale poza Majorką nie wiem, gdzie jest fajnie. Nie chcę Egiptu, Turcja bardzo niechętnie, ale jednocześnie nie mam zbyt dużo kasy - mogę zapłacić maksymalnie 2 tys za tydzień. No i oczywiście musi być możliwość wynajęcia pokoju dla jednej osoby:) Jakieś sugestie?

Gość wakacjeeeee wakacje
Aha, i widzę że wycieczki do Tunezji sa dośc tanie... Ale jakoś nie mam zaufania:o Czy tam jest podobnie jak w Egipcie?

Gość wakacjeeeee wakacje
up up:) nikt nie pomoże?

Gość wakacjeeeee wakacje
Właśnie nie chcę do krajów arabskich. Nie pojadę tam sama:O Zależy mi na spokoju. Może jednak ta Grecja? Bankrutują i kasa im się na pewno przyda;)

Gość wakacjeeeee wakacje
up uppppppppppppp od 2 dni:/ Nie jeździcie na wakacje?

Gość wakacjeeeee wakacje
uppppppppppppppppppppppupppp

Gość wakacjeeeee wakacje
W Barcelonie? No to jakiś pomysł. Ale tam akurat trudno leżeć i się byczyć;)

Najlepiej we wrześniu bo w lipcu będzie trudno o taką cenę-to najwyższy sezon. Druga połowa września w Turcji jest świetna. Hiszpania, Grecja to bankruty, beda strajkować, bić się, robić burdy. Tunezji nie polecam bo tam syf większy niż w Egipcie. Najspokojniej jest teraz w Turcji. Hoteli 3-4* w tej cenie w laście powinnaś dostać. Najlepiej Alanya bo ten rejon jest najtańszy.

Gość wakacjeeeee wakacje
W Turcji też tak sobie. I już byłam. Egipt odpada. Chciałabym własnie do Grecji. Wiem, że bankruci, ale lubię Greków, poza tym turystów chyba nie powinni bojkotować, bo zarobią. Sama nie wiem...

Gość Lady Franceska
Chorwacja

Gość wakacjeeeee wakacje
A we wrześniu w Chorwacji będzie jeszcze ciepło i ładnie? Chciałabym tak powyżej 25. stopni... Więc nie wiem, czy Europa wchodzi w grę. A na Dominikanę czy Australię chyba mnie nie stać... Chyba, że jakieś hot last minute;)