Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez pracy

idzie się powiesić normalnie :(

Polecane posty

Gość bez pracy

Mam już tego dość. Ok jest pełno pracy za 1 - 1,5 tyś ale jak z tego niby żyć.

Gość przecież ci powiedzieli
Swoją drogą byłem ostatnio na dachu i nie dał bym fizynie rady się powiesić czy coś. Że też tyle ludzie mają siły by przełamać lęki pierwotne.

Gość bez pracy
Gdybym był kobietą dawał bym dupy od rana do wieczora. I pisze to całkiem poważnie. Odłożył bym na studia zrobił medycynę albo dentystykę. Kupił jakiś dom. Otworzył w nim salon. I potem już tylko żył. Pokurwić się te 10 lat a potem żyć spokojnie. A tak ?? jak żyć

Gość jesteś nieudaczny
możesz byc męską prostytutką, stare baby i geje tez dobrze płaca ale juz chyba lepiej się powiesić

Gość bez pracy
I teraz mam dylemat.. Byłbym największą na świecie dziwką czy tylko dla bogatych... Wiadomo że tylko w gumie. No ale trafić na takiego naprawdę bogatego żeby przez okres studiów 7 lat. Zarobić na wynajęty pokój, dom, gabinet itd. ok 2mln pln liczmy /7 lat= 24 tyś miesięcznie trzeba by być mega kurwą. No ale potem by mi cipkę zregenerowali odtworzyli błonę i zrobili jak trzeba. No i nie trzeba by tych 2mln w mniejszym mieście. No i można by sprzęt do gabinetu wziąć w leasing albo na raty. Jednym słowem 10 tyś miesięcznie powinno wystarczyć. A tyle chyba większość kurw zarabia.

Gość bez pracy
A najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że na głupie stanowisko ale dobrze płatne mówią że mógłbyś być u nich dyrektorem. Na wyższe że brak ci doświadczenia. No to jak do huja zdecydujcie się. No i każda firma orała by tobą za darmo.

Gość Jacek Szafałowicz UK
Studiować da radę przy samej wodzie! Nawet świeczki und HLEP'a nie trzeba! Głodny lepiej książki czyta and wiedza lepiej wczodzi do łepetyny! Mózgownica niejadkowi tak pracuje na wysokich obrotach, że mądrzejszy jest, niż wszyscy nauczyciele razem wzięci!

Studiować da radę przy samej wodzie! Nawet świeczki und HLEP'a nie trzeba! Głodny lepiej książki czyta and wiedza lepiej wczodzi do łepetyny! Mózgownica niejadkowi tak pracuje na wysokich obrotach, że mądrzejszy jest, niż wszyscy nauczyciele razem wzięci!

Studiować da radę przy samej wodzie! Nawet świeczek und HLEP'a nie trzeba! Głodny lepiej książki czyta and wiedza lepiej wczodzi do łepetyny! Mózgownica niejadkowi tak pracuje na wysokich obrotach, że mądrzejszy jest, niż wszyscy nauczyciele razem wzięci!

Gość o samej wodzie - nie, nie
tak próbowałam na studiach i dostałam awitaminozy, anemii i ogólnie się pochorowałam. Nie przesadź.