pistacia 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 Heja:) witam pudelko,a co Wy tak dziewczyny bez tych factow zyjecie ?:P ja bym tak nie mogla hihi:):P co dzis zjadlam-- -1 jajko,kromka razowca,ogorek ziel,kawa jogurt,kawa -kalafior,,ziemniak,serek,miesko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gianna25 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 U mnie dzisiaj 500 kalorii więc dobrze...od jutra więcej białka będę jeść bo na razie jakoś za dużo węgli mam w diecie :(. Ogólnie fajny dzionek :). Teraz zabieram się za pisanie powieści bo tym się zajmuję, jak mi się nudzi :). Miłego wieczoru laseczki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gianna25 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 Cicho to u mnie :) Dzisiejszy jadłospis: danio light- 122 2 wafle ryżowe z polędwicą i kawa z mlekiem bez cukru- 170 kalorii na obiad będzie: udko z kurczaka pieczone bez tłuszczu i 100g kapusty kiszonej- 200?? na kolacje: jajko gotowane i 2 pomidory ze szczypiorkiem- 130 kalorii; Tak więc dzisiaj zjem 622 kalorie ;) Co tam u was odchudziaczki? Ja mam od 16 do 24 pracę, ale jutro mam znowu wolne :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pistacia 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 Hej:) kurcze ja nie umiem liczyc tych kkalorii,ale mysle ze sie mieszcze:P dzis zjadlam- -pomidor,kromka razowca,,serek ze szczypiorkiem ,kawa -jablko,serek waniliowwy,kawa -porcja warzyw,kurcze trzecia kawa( ja juz popracy,jutro tez mam wolne ,chcialam pojzdzic na rowerku ,ale glowa mnie boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gianna25 0 Napisano Czerwiec 11, 2012 Pistacja, fajnie że jesteś :)...pewnie, że się mieścisz :). Ja parę minut temu z pracy wróciłam. Zapieprz miałam w Maku, bo tam pracuję, ale jakoś poszło. Zjadłam wczoraj 500 kalorii...Co śmieszne po tych trzech dniach brzuch już jest bardziej płaski :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pistacia 0 Napisano Czerwiec 11, 2012 Hejka,:)jeszcze po pracy mialas sile pisac:P) no mi zjechalo z 2 kg ale to dlatego ze okres mi sie skonczyl ,zawsze tak mam,ale brzuch mam cos wzdety,hhhmmmm ,co jestnie tak ,ale nie wiem co:Pmoze jutro bdzie lepiej,wlasnie sobie gotuje marchewke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pistacia 0 Napisano Czerwiec 11, 2012 WIEsz jak ciezko sie odchudzac jak facet obok wieczorkiem podjada pysznie pachnace przekaski np platki z mlekiem ,ciasteczka albo takie ala chipsy:P:P,masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gianna25 0 Napisano Czerwiec 11, 2012 Współczuję więc...chociaż moja siorka jada truskawki z nutellą więc wiem co czujesz :). U mnie dzisiaj będzie zjedzonych 690 kalorii ale wali mnie to bo dzisiaj jestem w ciągłym ruchu a jadam same zdrowe rzeczy :). Fajnie że masz faceta...a ja to singiel od 5 lat jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pistacia 0 Napisano Czerwiec 11, 2012 O kurcze jak Ty to zrobilas..:P5 lat singiel:P:P ja sie nie nadaje do singlowania,odkad skonczylam 21 lat jestem z kims zwiazana,bez zadnych przerw a nawet jeden zwiazek zazebial sie o drugi ...he,tak wychodzilo jakos,takze juz zapomnialam jak to jest byc wolna haha,mi to pasuje,jestem typowa kobieta ktora potrzebuje faceta obok siebie codziennie:) własnie wrocilam ze spacerku,po spzywke i tabletki od bolu glowy -boli jak cholera,dzis chyba pojde na miacho z lumoela dawni sie nie widzialysmy wiec bedzie piwko:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pistacia 0 Napisano Czerwiec 11, 2012 zeby nie bylo moj facet w pracy jest do wieeeczora:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pistacia 0 Napisano Czerwiec 11, 2012 no i pada deszcz:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gianna25 0 Napisano Czerwiec 11, 2012 Mi bycie singlem nie wadzi. Pogoda rzeczywiście jest nieciekawa...mam nadzieję, ze wypad z kumpelą ci wypali i przestanie cię boleć... Ja mam nadzieję, że ni przynajmniej 2 kilosy przez 2 tygodnie przy mojej diecie ubędzie :) zobaczymy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gianna25 0 Napisano Czerwiec 14, 2012 Witam...Jak zwykle u mnie pusto, ale luzik...Wczoraj zjadłam : 2 wafle ryżowe z szynką- 120 nektaryna- 50 kawa z mlekiem- 40 2 wafle ryżowe z twarożkiem- 140 barszczyk z masą buraków- 140 jogurt light- 68 kal Ogólnie wczoraj miałam w pracy kiepski dzień, bo sie masakrycznie wredny klient trafił...cóż, nie zawsze może być idealnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość googl, kasza bez goryczy Napisano Czerwiec 14, 2012 do pistacja------> pisze się i mówi 8 czerwca, 11 czerwca - ucz sie i popraw stopkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
13pudełko13 0 Napisano Czerwiec 14, 2012 Nie wiem jak to się stało (wiem:), ale zeszłam do rozmiaru 34 z 38. Dzisiaj jeszcze się o tym przekonałam na zakupach - na dole miałam zwykle 38, na górze 36, więc teraz na dole 34, na górze niestety wszystko wisi. Mogły chociaż te piersi zostać na miejscu. Rodzina się przeraziła jak wyglądam. Czy to czas powiedzieć stop? Chyba jeszcze nie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
13pudełko13 0 Napisano Czerwiec 14, 2012 ale zważę się dopiero w lipcu;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gianna25 0 Napisano Czerwiec 15, 2012 Jejku...pewnie, że powinnaś już powiedzieć laseczka stop! Gratuluję wyniku :)...ja mam w udzie 50, a jestem niższa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mygosha 0 Napisano Czerwiec 15, 2012 Czesc dziewczyny! Dolaczam sie do Was bo powoli nie mieszcze sie w spodnie....:( mam 25 lat, waze ok 70 kg, 168cm wzrostu... 7 letni synek, college, praca i moje niescęście chlopak :) po pierwsze dzis zakupuje wage :D po drugie staram sie jesc bialka i pic duzo wody moj cel to 60kg i plaski brzuch :D moze ktoras chetna na skypea razem cwiczyc albo cos:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gianna25 0 Napisano Czerwiec 15, 2012 Witam nową koleżankę...Fajnie że mamy ten sam wiek :). Niestety u mnie ćwiczenia z przyczyn zdrowotnych odpadają...Moim problemem są uda niestety, a z tych drani ciężko zejść, nawet jeśli dużo chodzę i mam stojącą pracę :(...Co do ubrań, to rozumiem cię doskonale, bo sama zabrałam się za siebie w momencie, kiedy spodnie nie były tak luźne jak kiedyś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mygosha 0 Napisano Czerwiec 15, 2012 witam założycielkę :) właśnie podnoszę sie z łóżka wskakuje w dresy i póki mały śpi poćwieczę trochę postaram się tzn ;P życzę dobrego dnia!! odezwę się wieczorkiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gianna25 0 Napisano Czerwiec 15, 2012 Luzik...ja około 23 będę z pracy bo dzisiaj mam 12 godzinną zmianę :) Miłego dzionka... u mnie wczoraj 680 kalorii dzisiaj też mam taki zamiar :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mygosha 0 Napisano Czerwiec 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=7YnqibvUD14 w miare łatwe :D 10 minutek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pistacia 0 Napisano Czerwiec 15, 2012 hej Dziewczyny:) a ja marze o 63 kg ,och na sniadanie 2 jajka,rzodkiewki,serek,kawa,a pozniej ugotuje sobie szpinaki polece do pracy ,al e mi sie nie chce;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniamania30 0 Napisano Czerwiec 15, 2012 witajcie, można się przyłączyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sasza1111 0 Napisano Czerwiec 15, 2012 oczywiście że można :) ja od razu polecam bieganie, regularne posiłki no i ja akurat stosuję Betalip tak dla pewności że schudnę. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość endziak Napisano Czerwiec 15, 2012 w ile schudne 5 kg ,. malo cwiczac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gianna25 0 Napisano Czerwiec 15, 2012 u mnie po paru dniach 1,5 kilo na minusie jest :) miło czuć luźniejsze ciuchy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pistacia 0 Napisano Czerwiec 16, 2012 Hejka ,a mi juz brzuch tak nie wystaje hihi,azamiesiac jade nad morze :) dzis na sniadanko pomidor,kromka razowca,serek ,kawa dzis moze bedzie jakies piwko na wieczorny meczyk:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pistacia 0 Napisano Czerwiec 16, 2012 Dziewczyny badzmy dzielne,jak nasi pilkarze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gianna25 0 Napisano Czerwiec 16, 2012 Witam w klubie pistacia :) Euro mamy raz na całe życie więc piwo nie zaszkodzi, jeśli nie zjemy do niego tony chipsów, czekolady i lodów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach