Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annabardzo

po szczepieniu

Polecane posty

Gość annabardzo

czy po szczepieniu trzeba szczególnie uwazac na dziecko w sensie chronic przed przeziebieniem itd. Chodzi mi czy lepiej w wątpliwa pogodę zostac w domu? nie wychodzic na spacer? niemowle 4mc

Gość annabardzo
up

Gość annabardzo
hej czy ktos mi odpowie?

oj wiesz troszeczke uważać napewno trzeba, chociaż niektórzy wcale nie uważają ja nie pchałam sie w duze skupiska ludzi dobrze, zeby dziecko do 3 tygodni nie rozchorowało sie, ale jak sie to zdarzy to co poradzisz co do pogody, to i bez szczepienia w gwizy i swisty sie nie wyprowadza, ale w deszcz można

Gość co to co to kto podpowie
ja bylam na szczepieniu z synkiem w te upaly i nie chcieli mi zaszczepic...powiedzieli ze po sczepieniu dziecko nie powinno byc ani przegrzane ani rowniez zaziebione bo moga byc komplikacje ooo

Gość annabardzo
dzięki, wczoraj miał gorączkę, dzis juz raczej nie ale śpi długo wiec to też atypowe dla niego. Pytam więc, bo u nas wieje aczkolwiek jest powyzej 20stopni

ja tez w upały nie szczepiłam i poparł mnie pediatra, ale teraz upałów nie ma

gorączka to niby normalna sprawa, młody ja miał po 3 dawce 5w1 przez 1 dzień, tzn. jednorazowo, bo po leku przeszło

Gość annabardzo
tak, my tez opanowalismy w porę ale nie mam doswidczenia ze szczepieniami wie nie wiem jak sie postępuje. :) Pogoda jest taka,ze ciepło ale nieżle zawiewa, nie wiem czy nie lunie zaraz. I tak jestem z obozu przeciwszczepiennego...wiec moje obawy są wieksze niż zwykle... mimo to zaszczepiłam i sie teraz boję

ja tez jestem z takiego obozu he he ale mały będzie chyba w gondoli to moze go nie zawieje co?

Gość mama_agi_jasia
A czy jak dziecko ma krostki wokół oka i lekarz nie wie czy to alergia czy to wirus to moge zaszczepić? Jak myslicie?

Gość annabardzo
własnie mamy juz z powodów gabarytowych spacerówkę w której notorycznie sie wykopuje

aaa, ale moze go nie obwieje, wyjsc trzeba, tylko ostroznie z kontaktami z chorymi

Gość annabardzo
z jednej strony mi żal bo wczoraj bylismy w domu i dzis tez bysmy zostali, ale chyba wole poczekac do jutra jak wróci do normalnosci, najpierw sparwdze, czy nie ma juz podwyzszonej temp.

Gość annabardzo
może i nie.... cholerne szczepionki i presja otoczenia...ach dylematy mi się trafiły w życiu

jak dzis nie wyjdziecie to głowy Wam nie urwą, ale jeśli gorączki już nie ma to na godzinkę bym się wybrała oj dylematów mamy wiele niestety

Gość annabardzo
a zapytam Cie Asiamt, czy za kazdym razem dziecko Twoje tak samo reagowało?

2 razy nie było nic, za 3 razem gorączka i wielka opuchlizna podobno to dobrze, bo to znaczy, ze organizm przeciwciała wytworzył i teraz na kolejną dawkę prawidłowo zareagował tak mi pediatra tłumaczyła, jeszcze przed szczepieniem ale czy to dobrze? to nie wiem

Gość mama_agi_jasia
córka dostała krostek przy zielonym katarze.syn miał szkarlatynę.Nie wiem skąd te krostki, ale pojawiłay się w tym czasie kiedy zaraziła się od brata.

może odczekaj trochę zwlaszcza, ze był katar i to zielony niech wzmocni sie organizm

Gość annabardzo
temp idze w góre znów, było 37,4 a teraz znów 38,1