Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michau...

czy UEFA płaci za wynajęcie stadionów?

Polecane posty

Gość Michau...

sluchajcie, tak sobie myślę czy UEFA płaci za wynajęcie stadionów? Bo przecież bilety sprzedawała UEFA, prawa do transmisji też sprzedawała UEFA, więc de facto przyjeżdżają i na naszych obiektach organizują sobie imprezę, na której zarabiają gigantyczną kasę. Bo jeżeli dostali to za darmochę, to niby z jakiej paki. Może mi też dadzą stadion, ja sobie zorganizuję koncert np. Madonny, sprzedam bilety za powiedzmy 300-500 zł i zarobię niezłą kasę. Aaaa, żeby się wszystko zgadzało powinienem też dostać darmową ochronę policji dla koncertu i widzów. Wkurvia mnie to nieziemsko, że organizuje się imprezę, którą my wszyscy finansujemy, a zarabia na tym organizacja o strukturze mafijnej

Gość Jacek Szafałowicz UK 666
Terroryści niech w końcu sportowców porządnie zaatakują i niech chooj tę piłkę nożną strzeli razem z pełnymi trybunami! Pozabijać ich wszystkich i spokój będzie! Wszędzie ta yebana polityka und sport pjerdolnięty! Policję też sporządkować trzeba i straż mjejską pjizdniętą! Aż bebechy wypłyną!

Gość jeeejejejejejejejee
Witkacy w swoich wizjach apokaliptycznych przewidywal nadejscie na swiecie epoki dancingowo-sportowej - i jak widac miał rację...

Gość trollo
Grecy już przyjechali Grecki kryzys dotrze niebawem