Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość młodzinka

jak poderwać babiarza

Polecane posty

Gość młodzinka

Chodzę do liceum i mam o 5 lat starszego brata. Brat ma przyjaciela, z którym widuje się niemal codziennie i ciągle o nim opowiada. W ten sposób dowiedziałam się, że jego przyjaciel lubi podrywać dziewczyny na imprezach i nie traktuje ich poważnie. Ja nie widuję go często, pierwszy raz gdy poszłam z nimi na impreze kleił się do mnie i mnie pocałował. Odwróciłam glowę i nikomu o tym nie powiedziałam, miałam wtedy 15 lat. I tak się rozniosło, bo ktoś to zobaczył, ale rozeszło się po kościach, ja też już do tego nie wracałam. Minęło baaaardzo dużo czasu, prawie rok , aż się przełamałam i zaprosiłam go do znajomych na Facebooku. Napisał, że może poszlibyśmy na jakieś piwo, co ja skwitowałam krótkim "nie pije" choć w rzeczywistości było inaczej i on to wie. Potem napisał do mnie, że są na grillu i żebym przyszła, że pisze w imieniu mojego brata. Poszłam tam i okazało się, ze brat o niczym nie wie, a on zrobił to celowo. Pogadaliśmy trochę , ogólnie było sympatycznie. Ostatnio pisał do mnie, co robię wieczorem, dał mi swój numer i prosił żebym się odezwała, przeczytałam to dopiero następnego dnia i odpisałam "a to pech, miałam już inne plany" potem na imprezie zobaczył mnie, gdy mu pomachałam podszedł do mnie i nie zważając na moją koleżankę powiedział, żebym poszła z nim, że tam jest mój brat, który się ze mną bardzo stęsknił itd. Powiedziałam, że później przyjdę i nie przyszłam. Nie chcę być zabawką dlatego wciąż go zbywam. Z drugiej strony bardzo mi się podoba, jest niesamowicie inteligentny, słuchamy tej samej muzyki i mamy podobny gust i podobne spojrzenie na świat (choć nie do końca ) . Nie wiem co zrobić, żeby potraktował mnie poważnie, trochę obawiam się, że ta różnica wieku stanowi dystans nie do przeskoczenia. Chciałabym go lepiej poznać, ale nie wiem jak to rozegrać...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować