Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnulla12

Czy kobieta rozwódka z dzieckiem ma szanse na nowa miłość???

Polecane posty

Hej:) Tak jak w pytaniu jak myslicie czy zdrowa,atrakcyjna kobieta po przejściach z dwuletnim dzieckiem ma szanse ułożyc sobie zycie na nowo??? Czy meżczyzn odstrasza kobieta z dzieckiem?? Jestem bardzo ciekawa poniewaz sama mam taka sytuację...Staram sie skupić na dziecku ale samotność gdzieś tam doskwiera:/

Gość szansa jest
wiele zależy od tego kogo oczekujesz

A kogo moge oczekiwac??? Przeciez nie zabawy tylko prawdziwego zwiazku opartego na miłości,przyjaźni i zaufaniu...Ale zeby była jasność, nie szukam na siłę ojca dla mojego dziecka

Gość a jaki kontakt ma dziecko
z ojcem? dobry? zły? częsty? żaden?

Normalny kontakt. Widują sie tak często jak tylko sytuacja na to pozwala. Tak samo z zabezpieczeniem finansowym. Ojciec nie ucieka od tego

Gość napalony 17sto latek
nie 🖐️ teraz dziecko zawsze będzie dla ciebie na pierwszym miejscu, poza tym kto chciałby wychowywać nieswojego dzieciaka tym bardziej, że jego ojciec często by przychodził aby je odwiedzić :o

Gość a te sytuacje, które
uniemożliwiają kontakty wychodzą z Twojej strony?

Gość Jjjjljjjjl
A ile masz lat autorko, dlaczego mąż cię zostawił ?

Nie ,ja jak najbardziej umożliwiam kontakty Ojcu z dzieckiem. Uwazam ,że to jest jego ojciec i zabraniając mu skrzywdziłabym dziecko

Mam 24 lata i dwuletnie dziecko... Decyzja o rozwodzie była wspólna,nie dogadywaliśmy sie po prostu:/

Gość Jjjjljjjjl
Dlatego trudniej będzie ci znaleźć faceta który godzi się by jakiś facet miesza w jego nowej rodzinie, bo chyba pozwoliłasbys by nowy facet zaadoptowal twoja córkę?

Gość Jjjjljjjjl
Osobiście może bym zaakceptował kobietę z dzieckiem, tym bardziej że jeszcze małe jest, ale nie przełknął bym twojego byłego ;) jak jesteś zadbana to może znajdzie się jakiś adorator, życzę powodzenia ;)

Mam syna nie córkę...Jakbym znalazła odpowiedniego faceta to sądzę,że pozwoliłabym sie mu zbliżyć do dziecka...Ale konkretnie chodzi mi o to,czy facetow odstrasza samotna matka??

Gość mnie odstrasza samotna matka
zabierająca ojca dziecku dlatego pytałem o relacje na linii ojciec-dziecko

Gość Jjjjljjjjl
Nie, ale myślę że łatwiej będzie ci znaleźć faceta także po przejściach. tzn z dzieckiem ??

Gość NzK
Chyba każda kobieta ma szansę prędzej czy później znaleźć odpowiedniego partnera, ta z dzieckiem, "po przejściach", także. Polecam przy okazji rzucić okiem na ten tekst: http://my-faceci.pl/kobietyzdziecmi/ Pozdrawiam!

Znajdziesz.....jak dziecko będzie duże. Żaden facet w młodym wieku nie szuka kobiety z małym dzieckiem. To ją ogranicza i czasowo, i finansowo. Jak już sie ktoś będzie kręcił to tylko po to by mieć fajną przygodę lub przelotny romans. Na stałę i poważnie znajdziesz faceta za 10-15 lat - brutalne ale prawdziwe, a na seks chętnych brakować nie będzie. Znam to z autopsji...Teraz jestem w stałym związku.....po latach....

Gość chyba ze bendziesz
dziewica