Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julci@ :)

PROSZE O ODPOWIEDŻ!!!!

Polecane posty

Cześć dziewczyny . Nie wiem co mam zrobić .Mam bardzo brzydkie skórki przy paznokciach. Używam pelingu z avonu do skórek ale to chyba nic nie pomaga. Moje koleżanki nie mają takiego problemu wszystkie mają piękne zadbane paznokcie . Ja mam białą plamkę na paznokciu i nie wiem jak ją ukryć ( wiem że to z braku witamin ,ale ja nie lubie owoców). Rodzice niestety nie pozwalają mi malować paznokci .Co mm zrobić ze skórkami przy paznokciach i z paznokciami?

15 MAM LAT . Moi rodzice już tacy są a tata uważa że tylko k***y paznokcie malują .

a ja myślałam, że mam pojebanego ojca :o Lol .. mam 15 lat i ojciec o nic się nie czepia :D (no chyba, że za mocno pomaluje oczy, ale to się nie zdarza bo bardzo rzadko się maluję) .. Nie wolno mi mieć chłopaka (i tak mam) , ale mogę sie ubierać i malować jak chcę i co chcę :D

Gość fikumikkku
"Ja mam białą plamkę na paznokciu i nie wiem jak ją ukryć" Ja pier....e co to będzie jak Ty pryszcza dostaniesz o fuuck , musisz z tym problemem natychmiast udać się do psychologa

a to, że o nic sie nie czepia to o wyglad mi chodzi .. Bo generalnie to ciągle ma preensje :/ Ale wygląd to moja sprawa :P

a tam macie rację :) Na paznokcie mało osób patrzy . Starzy mi nie zabraniają niczego oprócz malowania paznokci .Mogę mieć chłopaka , mogę się ubierać jak chce ,... a co tam pomaluje paznokcie :)

Gość fikumikkku
paznokcie to ważna "rzecz" nawet bardzo bo to wizytówka zadbane dłonie i paznokcie również świadczą o człowieku, ale PLAMKA no sorry, to przesadza

Gość lkasjled
dżizas, paznokci nie może malować:o najpierw to zrób coś z rodzicami🖐️ a nie możesz po prostu tych skórek wyciąć radełkiem? A jak nie to smarować na noc ciepłą oliwką, dobrym kremem do paznokci (nie jakimś góvvnem z Avonu). No możliwości jest wiele, nie myślałam, że ktoś może mieć problem ze skórkami, które są takie proste w pielęgnacji o_O