Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ogien_i_woda

Ciasto z bitą śmietaną na diecie!!!

Polecane posty

Byłam dzisiaj ze znajomymi w kawiarence na kawie. Wiedzieli, że jestem na diecie ale jakoś tak zamówili mi też ciastko do kawy. Powiedziałam, że nie będę jeść tego ciastka bo jestem na diecie, to zaraz zaczęli się wypytywać co to za dieta, że nawet jednego ciastka nie mogę. Zaczęli mnie atakować i wytykać, że na pewno nie jest to zdrowa dieta i że na pewno źle się odżywiam. Uprzedzali, że za kilka tygodni będę słaba, mizerna i będę miała brzydką skórę itd. Nie zjadłam tego ciastka, zostało na stole i jestem z tego dumna. Wg mnie jak się jest na fazie spadku wagi to absolutnie, żadne ciastka nie wchodzą w grę. Owszem można zjeść słodkie raz na jakiś czas jak już się ma się ustabilizowaną wagę. Mam się w końcu odchudzać a nie bawić się w odchudzanie. A wy co o tym sądzicie? Można zjeść ciasto na diecie?

Gość efybcsdavgf8wu
Ja jem ciasto na diecie i schudłam już 15 kg w 4 miesiące. Lepiej zjeść jeden kawałek raz na jakiś czas niż potem rzucić się na całą blache 🖐️

Gość dziewczynki malinki i pestka
Fajni znajomi :P U mnie tylko mąż i mama mi takie numery robią więc demonstracyjnie zjadam ciastko i mówię, że jak stracę robotę to będą mnie utrzymywać (jestem fotomodelką) :P. A znajomych bym olała ciepłym moczem 🖐️

ja jem ale te ktore sama pieke w tych kawiarnianych cholera wie jakie rozpulchniacze daja mozna piec ciasta z otrebow marchewek maki kukurydzianej dorzucic ananaska i git galaretki tez nie sa zle abita smietana hmmm wole 2 lzejsze kawalki ciasta niz 1 tuczacy:P a ci znajomitodziwni jacys jakbys odmowila alkoholu to tez by namawiali''wypij jednego '' brawo za silna wole ja gotuje dla rodziny pieke smaze i nie tykam :P

jak juz schudniesz i beda pytac co to za dieta to im powiedz ze taka gdzie nie wolno jesc ciasta z bita smietana :P jeszcze raz brawo

Gość nie zgadam sie z ta opinia
no chyba ze mowimy o jakiejs rygorystycznej diecie typu kopenhaska,to wiadomo nie mozna jesc takich rzeczy ale jesli ktos ma duzo do zrzutu i ta dieta ma trwac np pol roku to lepiej od czasu do czasu,np raz na tydzien w niedziele zjesc to ciastko niz po tak dlugim okresie diety rzucic sie na kazdy napotkany slodycz

Ja jestem na diecie od dwóch miesięcy i schudłam prawie 10 kg a raz w tygodniu jem coś bardzo niedietetycznego. I też zdarzyło mi się zjeść ciasto i słodycze i schabowe,pizze i dużo innych niepolecanych rzeczy na diecie. Zmądrzałam po wielu dietach i wiem,że przez jakiś czas mogę sobie wszystkiego odmawiać a później wpadnę w ciąg i koniec diety a teraz po jednodniowym szaleństwie wracam z powrotem grzecznie do diety i chudnę :)

Gość po co mam pisac..
bita smietana tez jest w wersji light

Gość po co mam pisac..
efybcsdavgf8wu gratluuje ci spadku a na jakiej diecie bylas? swietny wynik :) pozdrawiam

Gość czym lepiej slodzic
a ja mam tylko 2 kg i nie chudne na zadnej diecie , chuba sie objem ze zlosci jakims ciastem ;)

Gość czym lepiej slodzic
CHYBA: