Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dona 9898

jak ukarać?

Polecane posty

Gość dona 9898

Moj mąż (16 lat razem)zdradził mnie "emocjonalnie" utrzymywał kontakt telefoniczny po kilka godzin dzienie z "koleżanką" w czasie tej znajomości wyznał jej milość. Oczywiście dowiedziałam się od naszej wspólnej znajomej i cóż nigdy wiecej ,przepraszam,pomyłka.............. na dzień dzisiejszy dałam mu tydzien na wyprowadzkę (emocje) zastanawiam się nad innym rozwiązaniem.Jeśli możecie doradcie co zrobić i czy też tak mieliście.......

Gość dona9898
nikt nie doradzi? nikt takiej sytuacji nie przerabiał?

Gość kij od miotły
tresura zamiast rozstania?

Gość dona9898
:( żadnych więcej propozycji??

Gość lips90
najgorszą karą dla niego będzie to ze totalnie go olejesz,bedziesz sie smiała,wychodziła wieczorkiem a wracala poznym wieczorkiem,zmienisz fryzure,fajnie sie ubierzesz...

Gość dona 9898
poza tym umawial sie z panem wlodkiem, hausmaistrem pobliskiej klatki schodowej, ktory podczas ich seksualnych zabawek dysponowal sprzetem myjaco-ogrodniczym, ktory namietnie wykorzystywali w swoich igraszkach

Gość ghafdsa
rowniez moim zdaniem powinniscie dalej moeszkac razem a Ty sie raz na jakis czas odpicuj i idz gdzies na impreze :)

Gość SOSSSSSSSSSSSSSSS
PROPOZYCJA KAR!! LOKÓWKE W DUPE I DO LOCHU DZIADA

Gość była kotka74
ja kiedys mialam prawie podbna sytacje ......... peawie , bo szybko zaskoczylam i zareagowalam..... tzn totalna jazde zrobilam i foach na tydzien ...nie omieszkalam w tym tygodniu z fochiem Bosko wygladac i umawiac sie na kawusie z kolegami ...........u mnie podzialalo, :-)

Gość była kotka74
laska......... mozna...u mnie zadlo egazmin... mam 155 ale jak wydre sie na meza to jak bym 2 mety miala ;-)

Gość była kotka74
a on 190 i kulil sie jak male dziecie

Gość dona 9898
Uwiwlbiam podszywy!! jak zareagwał przyznał się do wszystkiego oczywiście! No i się zaczeło przepraszanie ,blaganie, błąd życiowy ,tylko Ty tamto to po alkoholu itp.... z wychodzeniem marne szanse bo pracuje od rana do nocy, a jak wracam to padam;(