Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ona ma

co ona ma zębach?

Polecane posty

Gość efefefew
aparat

Gość co ona ma
Czy da się to jakoś wywabić?

zapewniać sobie może. To przebarwienia po aparacie - sama byłam aparatką więc wiem :). Mi pomogło piaskowanie.

Gość mysle że nieee
Jaka puca:D tez mi sie wydaje, ze to po aparacie - prochnica moglaby jej zjesc jeden zab, ale nie caly przod w rownej kresce;)

Gość o fuuj
Wygląda jak jakiś osad;/ Aparat, nie aparat, ja bym się na jej miejscu tak nie szczerzyła, co z tego, że zęby równe jak takie świństwo na nich. Jak już dbać o siebie to do końca, a nie. Swoją drogą koleżanka chyba nieźle baluje, bo za trzeźwo to na tych fotach nie wygląda;P

Gość może być wada szkliwa
np po tetracyklinach, na zdjęciach słabo widać.

Gość za ładnie to nie wygląda
słabo widać tak poza tym. Ja bym stomatologa poleciła, na forum jej tego nikt wyczyści raczej.

Gość to próchnica
zdjęcia słabe, aż boję się myśleć jak to wygląda w realu. Myjcie zęby dziewczyny!!! Jak można się tak zapuścić? A potem tylko tematy zakładacie, jakie to piękne wszystkie a faceci szerokim łukiem omijają. A jak tu się z taką calować?

Gość DO WYZEJ
BO FACECI TO TACY IDEALNI WSZYSCY - NAWET JAK NA ZDJECIU CZASEM WYGLADA, TO UMOWISZ SIE NA KAWE, USTA OTWORZY I JESZCZE LEPSZE BAGNO TAM MA1!! A DZIEWCZYNA MLODA JEST, MOZE NIE STAC JEJ NA DENTYSTE, NIE POMYSLALELISCIE O TYM? NIE KAZDY MA PIENIADZE!!

Gość mala miiiii
nie domyła może, a Wy już wielkie dociekanie robicie. Co kogo obchodzą zęby jakiejś nawalonej gówniary?

Gość mogą być różne powody
Mogą być różne powody, jak już wyżej ktoś pisał: aparat, antybiotyki (ma bardzo nalaną spuchniętą twarz, może na coś choruje), może się uderzyła i tak już zostało. Dziwi mnie, że zamiast iść z tym do dentysty i zrobić porządek, woli pochlać (bo widać, że trzeźwa to raczej nie jest). No chyba, że taką ma twarz, to zwracam honor.

Gość dziwna twarz
Ma dziwną twarz, jakby jej ktoś przy kościach policzkowych grzebał. Zęby do wymiany

Gość włosy ma
włosy