Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxoxox

Co myślicie?

Polecane posty

Gość xoxoxox

Mam 18letnią córkę. W wakacje minie rok odkąd jest ze swoim 25letnim chłopakiem. Znali się już kilka lat wcześniej zanim się ze sobą związali. Nie dawno zaręczyli się! Wczoraj zabrali mnie oraz rodziców narzeczonego do restauracji i oznajmili nam o swoich zaręczynach. Starałam się cieszyć razem z nimi jednak trochę się martwię czy to nie za wcześnie na taką decyzję? Wprawdzie on jest w dobrym wieku na pobranie się ale moja córka jest taka młodziutka. Wiem, że zaręczyny nie oznaczają ślubu za rok.. Od razu zapytaliśmy jak się zapatrują na małżeństwo. Powiedzieli tylko, że mają jakieś wspólne plany jak by miało to wyglądać jednak nie myślą jeszcze o pobraniu się. Stwierdzili, że chcą się teraz nacieszyć narzeczeństwem. Z drugiej strony widzę jaka moja córka jest szczęśliwa i taka dumna z tego pierścionka. Miałam już dawno okazje poznać swojego przyszłego zięcia. On ma własne mieszkanie, samochód i pracuje. Wiem, że jest odpowiedzialny i zaradny, że potrafi się w świecie obracać. Jak przychodzi do naszego domu to jest kulturalny, miły. Wiem, że moja córka bardzo go kocha, on ją zresztą też. Opiekują się sobą nawzajem. Co myślicie na ten temat?

Gość fascynuje mnie męska głupota
to o co Ci chodzi ?! jakby coś z nim było nie tak, to by z nim nie siedziała a po drugie przecież kiedyś właśnie w takim wieku brali śluby

Gość Twoja Córka jest
bardzo młodą osobą. Uważam, że to za wcześnie na slub. Ale to typowe w tym wieku. Musisz przeczekać. Nie odradzaj bo efekt bedzie odwrotny do zamierzonego.