Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maniana2444

Przestrzegam przed NIM bywalczynie portali randkowych

Polecane posty

Gość Maniana2444

Witam. Chciałam przestrzec bywalczynie: fotka.pl, sympatia pl. randki org i cafe przed jednym ze stałych bywalców. Nick zazwyczaj: dynamitekid77 (ale ma też inne) Imię: Damian czasami podaje Dawid. Stała ściema: pracuje w międzynarodowej firmie budowlanej (SKANSKA) jest tam kierownikiem. Często podaje, że mieszka w Krakowie. W rezultacie to perfidny kłamca i oszust zarówno matrymonialny jak i materialny. Wyłudza pieniądze na "chorego członka rodziny". Lista oszukanych przez niego kobiet powiększa się i szykuje się zbiorowy pozew do sądu.W grę wchodzą dziesiątki tysięcy złotych Sprawa jest poważna i wkrótce będzie bardziej nagłośniona. Jeżeli, któraś z Was spotkała się z tym typkiem proszę o kontakt tutaj.

Gość Maniana2444
Bardzo inteligentna odpowiedź - nie wypowiadaj się

Gość no taki ciapowaty misio a
patrzcie jaki obrotny:P gosc znalazł sposób na zycie żerowanie na kobitkach i ich "miętkich" serduuszkach

Gość Alalala...
no właśnie, dobrze ci tak pizdo! jakbyś chciała się z nim widywać że szczerych intencji, to by Cię nie ojebał z kasy, bo byś od razu coś wyczuła, i nie spotykała z nim, kretynko... Ja pierdolę, też jestem kobietą, ale na tyle inteligentną że nie szukam facetów po jakiś portalach... Żal mi Cię...

Gość Maniana2444
żeleczek dziękuję za linki :)

Gość Maniana2444
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe nie dałam się oszukać - zostałam w porę ostrzeżona

Gość Maniana2444
Obrotny do czasu - zwróci wszystko z nadwyżką.. Nie obrotny tylko ciota skoro żeruje na kobietach:) zero męskości

i jeszcze ten żałosny opis, który ma być "mundry", a jest zerżnięty z neta i tak nieudolnie i bezsensownie napisany, że aż się krzywię :o

Gość Alalala...
Autorko, nie zapomnij ostrzec Swojej Starej!

Gość Maniana2444
żeleczek jaki opis taki właściciel, żeruje na dobrych sercach, bez skrupułów...

Ciekawe dlaczego tak mu sie udaje na portalach randkowych :p coś wcale mi nie szkoda żałosnych lasek które sie tam ogłaszają :p jakby były mądre nie musiałyby sie tam ogłaszać i nikt nie brałby je za idiotki, które można ewentualnie okręcić i wyłudzić od nich kaskę

żeruje na idiotkach, bez mózgu. poleciałybyście nawet na sms-y agenta Tomka do Sawickiej :D http://natemat.pl/12073,sms-agenta-tomka-jak-cie-zobacze-ostatnie-soki-z-ciebie-wydusze-cwiakalski-nie-mozna-grac-na-uczuciach :D🖐️

Gość Maniana2444
Inaczej byście mówili gdyby Was coś takiego spotkało...

No właśnie nas by nie spotkało bo nas nie ma na portalach randkowych i nas nikt nie bierze za desperatów, którzy zapłacą byle tylko ktoś sie z nimi chciał spotykać :p tyle w temacie

Gość Maniana2444
Już drugiego dnia po tym jak do niego napisałam, wysłał mi maila z [prośba o pożyczkę, podając nr konta. Wyobrażacie sobie? Nawet się nie znaliśmy na żywo, a on już prosił o pieniądze. Chciał aż 14 tys zł. Niestety przejechał się, bo ja głupia nie jestem żeby taką sumę komuś dawać, przelałam mu więc tylko 2 tys zł.

Gość Maniana2444
ten ostatni mój "niby post" to podszyw :/ nieudolny zresztą

Gość Maniana2444
na pierwszej randce wyrwał mi z uszu złote kolczyki i uciekł PKSem do domu

Gość wefefwfeww
i po raz kolejny potwioerdza sie ze panie uwielbiają panów typu bears ; wez ty kremowa spierdalaj z tym swoim 'panowie typu bears" szczypior i anemik niejebany jestes ciulu :o

Gość Maniana2444
debil :/

Gość badylloo
jak mnie brzydki to creamowe określenie "panowie typu bears", na forum tylko on się posługuje tym debilnym zwrotem i ma wielką nadzieję że wprowadzi go do mowy ogólnej. A swoją drogą - ten facet nie jest żadnym misiem, tylko jest muskularny. Pogódź się cream z tym, że takiego patyczaka jak Ty żadna nie zechce.

Gość powinna jakas mu dac takie
wciry zeby mu lekkiego chlibka się odechciało i pewnie jeszcze wszystkie nie dosc ze go sponsorowały to i do łoza chetnie zapraszaly i potem sie leczą na rozne paskudztwa

Gość macz ....koko
marny zigolo marny....zryja zle mu patrzy

Gość Maniana2444
powinna jakas mu dac takie dostanie za swoje - zwróci dwa razy więcej niż dał... "pożyczki" plus zwrot wszelkich kosztów sądowych i opłata za naszego adwokata, który do tanich nie należy:)

Gość Maniana2444
macz ....koko - to zwykła gnida, która myślała, że może ten proceder uprawiać w nieskończoność