Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maniana2444

Przestrzegam przed NIM bywalczynie portali randkowych

Polecane posty

Gość AniczkaQ
Współczuję... Nie uważam, jak inni- że niby jesteś idiotką, kretynką itd. Dobrze, że się w porę dowiedziałaś... Dobrze, że to nagłaśniasz.

Gość Maniana2444
AniczkaQ dziękuję Ci za wsparcie i słowa otuchy

Gość Gertruda1.w
Paskuda i podrywacz :D , gdzie ty mialas oczy :P🖐️

Gość Maniana2444
Gertruda1.w sama nie wiem gdzie :/ dobre pytanie :/

O rany ja go znam!!! Poznalam go w 2009 na portalu www.ilove.pl zlikwidowanym juz w Polsce. Chodzacy aniol a tak naprawde wcielenie diabla. Robi wrazenie faceta z klasa,ale to niestety tylko pozory.Szukalam dowodow 3 lata bo wciaz mialam ich za malo. Dzieki Maniana 2444 za wrazliwosc na ludzka krzywde i kobieca solidarnosc.

Gość znowu 10 osob pisze
nie dziwie sie ze jestescie same kto by taka durna babe chcial :D żeruje na idiotkach, bez mózgu. poleciałybyście nawet na sms-y agenta Tomka do Sawickiej - dobre :D

Ja tak z tych waszych sarkazmow wyczytuje ze jestescie bardzo samotnymi i nieszczesliwymi ludzmi bo tylko tacy sa tak nastawieni do swiata i ludzi.A jakby tak zagladnal w rabek waszego zycia ciekawe ile niedaciagniec i pomylek by znalazl.:)))Pewnie by braklo strony tego poralu by to opisac:)))

Gość gfyhtuyui879i
pewnie ją przelecial i zostawil, a ona liczyla na malzenstwo :D juz jedna taka byla, podala nawet imie i nazwisko tego faceta a takie cos jest przeciez karalne :O okazalo sie ze pol roku dawala dupska temu facetowi, a on jednoczesnie krecil z kilkoma innymi i tez z nim i sypial. w koncu ją zostawil i ona sie mscila na forach podając jego imie i nazwisko i pisząc, ze to seksoholik. ja sie pytam: kto ci dziwo kazal z nim spac? trzeba bylo sie szanowac, czekac do slubu to bys problemu nie miala. nie szkoda mi takich 30letnich zdesperowanych dziwek co przed kazdym muszą nogi rozkladac z desperacji.

Gość gfyhtuyui879i
nie mam na mysli tego tylko jakiegos adrianka informatyka, ale z tego co widze to juz wszystkie posty tej babki zostaly wyczyszczone i w necie nie pokazuje sie info o tym facecie, pewnie podal ją do sądu

fatalny...kijem bym nie tknęła, nie rozumiem skąd takie powodzenie..