Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani Czkawka,

Siedzę na wale z podbierakiem do ryb

Polecane posty

Gość Pablo Mexicano
znajdź na nie haki i postaraj się nie pokazywać swoich słabych stron :classic_cool: coś w stylu "patrz jaka jestem cool, wyluzowana" :classic_cool:

mowiac wieniara nie mam na mysli poczciwego mieszkanca wsi tylko laski z małych miasteczek którym sie wydaje żezrobią wielką kariere intelektualstek itp. :O

wg nich fajnosc to wstawic opisik typu Miejsce z ... ... .. , ... . ,, . . i wstawic kilka osob to jest zajebistosc :D a fotka z imprezki to juz uhuhu

juz nie mowiac o tym że chłopak to +10 do lansu przystojny chłopak +25 przystojny młody chłopak +30 przystojny mlody i z autrem +40 i jeslito sportowe auto to + 55 :classic_cool:

Gość stoprocent Czkawki
ahhah też mam takie osoby w "znajomych" ale najzwyczajniej się z nich śmieje :classic_cool: taka jedna przyjechała do Warszawy studiować dziennikarstwo na UKSW :classic_cool: teraz co jakiś czas zmienia statusy gdzie to ona nie jest w tej Warszawie i nawet stworzyła album na zdjęcia z imprez pt. "big city life" :D:classic_cool:

haha nie sądziłam, że na uksw takie cioty są też :P uksw powinno przyjmowac tylko porządnych katolików! a nie jakies wydziarane wytapetowane farbowane dziunie :O

Gość stoprocent Czkawki
no właśnie na uksw jest bardzo dużo takich :classic_cool: a o dziwadłach na UW już nie wspominam :classic_cool:

Gość stoprocent Czkawki
poprzedni mi się znudził :classic_cool:

na UW albo farbowane na blond i na czarno blachary albo sekutnice w szaro burych katanach :O faceci same leszcze politechnika dziewczyna paszczury faceci w wiekszosci też :O ehh... tylko na mojej uczelni piekni...mlodzi, zdrowi und bogaci :)

Gość stoprocent Czkawki
SGH? :classic_cool:

no dobra teraz juz zmykam dzieki za mily wspolny wieczor tym razem szczegolne pozdrowienia dlaWLC:classic_cool: sraka mnie opuści.l 😭:(

a moze ASP :classic_cool:? haha niezla fota...to real? kurde jakbym miala faceta z taką kutangą to... :O bym wieszała na niej ubrania :classic_cool:

Gość stoprocent Czkawki
nie pomyślałem o tym :classic_cool: taka wrażliwa duszyczka nadawałaby się na ASP :classic_cool: no to dobranoc, ja toże spadam :classic_cool: jutro rano obejrzę Chłopców z ferajny po raz 10 :classic_cool::D