Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vlfjnh

Dlaczego on wciąż ma z nią kontakt?!

Polecane posty

Gość vlfjnh

niby zarywa do mnie, ale wiem ze ma z nia kontakt, sam pisze itp. slyszalam od niej ze niby mu sie podoba,ze sie zakochal ale ona go traktuje jak przyjaciela. w sumie nie zdziwilabym sie bo nie jest brzydka i do tego kilku z otoczenia w niej sie zakochalo, ale dlaczego on nadal do niej pisze?jakby tego bylo malo,ktores z nich skasowalo drugiego na nk i zaraz dodało znów, wiec tak czy inaczej widze ze chyba cos do siebie maja, czy to tylko moje domysly?? wkrecilam sie juz i latwo nie bedzie mi odpuscic

Gość vlfjnh
prosze doradzcie cos, bo ja sie wykoncze wraz z moimi myslami

a ta "ona"to jego ex koleżanka czy kto?Bo piszesz niezbyt jasno.

Gość vlfjnh
koleżanka, w której sie kocha troche chlopakow, ona twierdzi ze sie jemu podoba,ze on do niej wypisuje - wcale bym sie nie zdziwila gdyby to bylo prawdą

Gość vlfjnh
ale ona nic nie wie o tym ze my sie znamy nawet, a to sa poczatki znajomosci,niby czuje ze mu sie podobam ale ONA mnie tak denerwuje,ze nie moge juz...

Gość nevereverinmylife
Życie bejbe ;) Wyluzuj się i pokaż mu, że nie jest pępkiem świata. Ma kontakt z inną kobietą- jego sprawa...Niech zobaczy, że nie robi to na Tobie wrażenia :) To wzbudzi w nim ciekawość. Jeśli pokażesz, że Ci zależy bardzo to jesteś na straconej pozycji. Pamiętaj, że jeśli ona naprawdę podoba mu się bardziej, to choćby skały srały nic nie zrobisz ;) Życie jest krótkie, a tego kwiatu pół światu ;)

Gość vlfjnh
No, w sumie masz rację,ale tak ciężko...Chyba sobie bede powtarzac do skutku że jest chujem i może mi się odwidzi ;)