Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa A.

Pytania o związek

Polecane posty

Gość ciekawa A.

Czy jesteś w związku? Jesli tak to jaka jest między wami różnica wieku? Jaka wg was jest najlepsza? Ile km was dzieli? Jak się poznaliście? Ile jesteście razem? To ma tylko zaspokoić moją i nie tylko moją ciekawość;) Odpowiadania nie jest obowiązkowe;) Tak zamin ktoś zapyta czy piszę książkę:P

Gość ciekawa A.
Trudno :D

No więc tak owszem jestem w zwiazku, miedzy nami jest 3 lata (ja 20 on 23) dzieli nas pol km :p mieszkamy na tej samej dzielnicy :D poznalismy sie na domowce u mojej kolezanki i od razu wiedzialam ze to TEN facet po miesiacu byla kolejna domowka (walentynki) i od tego dnia jestesmy razem juz 3 i pol roku :)

Gość njjkjkbnmrpkkprm
juz nie jestem, zostawil mnie 2 tyg temu, bylismy razem 5 m-cy, poznalismy sie na wydziale, on kleryk, ja katechetka, roznica wieku rok, dzieli nas okolo 4 km

Gość ciekawa A.
Jadzka zazdroszczę ze tak dlugo ;) Ja mam tylko prawie-sympatię więc na razie się nie wypowiadam :D njjkjkbnmrpkkprm przykro mi :D

tylko nie zapeszaj :P jest nam ze soba bardzo dobrze mimo sporadycznych klotni uwielbiam Go :)

Gość njjkjkbnmrpkkprm
mi tez :)

Gość ciekawa A.
Jadzka Tobie też :D njjkjkbnmrpkkprm moze tym razem trafi Ci się bardziej niegrzeczny :D

Gość ciekawa A.
Gdyby ktoś pytał, mam 30 lat jestem początkującą paparazzą. Wprawiam się w podłości.

Gość mundialeiro
to zesraj sie początkująca paparazzo i wpadnij w to dziobem.

Gość zakochanyyyyyyy
i udław się swoją ciekawością

Gość Fallen99992
Jestem, jest między nami 5 lat różnicy, ja 20, on 25, myślę, że to dobra różnica wieku, ewentualnie mogłaby być większa, mniejszej bym nie chciała ;) Dzieli nas jakieś 30 km, może ciut więcej. Poznaliśmy się na randkach o2 :D A raczej dzięki nim. Podałam tam swój numer gg, on napisał. W sierpniu będzie 2 lata jak jesteśmy razem :)