Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamonikka

Jak myslicie, czy moj manager jest w porzadku?

Polecane posty

Gość mamonikka

Pracuje w malym sklepie, jest nas wszystkich niecale 100 pracownikow. Jestem jedyna Polka, oprocz mnie jest tylko jedna dziewczyna ze Slowacji, jedna z Indii, a reszta sami Brytyjczycy ( biali ). Moj manager oglosil wczoraj, ze w dniu, w ktrym Anglia bedzie grala mecz, mozemy zalozyc wlasne tshirty z angielska flaga do pracy, zamiast uniformu. Ja chcialam zalozyc koszulke z polska flaga na dzisiejszy mecz, to mi nie pozwolil. Powiedzialm, ze sorry, ale tylko angielskie koszulki dozwolone w tych dniach kiedy ich druzyna gra. Jak myslicie, obrazilibyscie sie? Ma racje czy potraktowal mnie nie fair?

Gość 90879878
yhyyym wiesz smutne to co czytamy , dlaczego polacy sa tak aGLUPI!1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oj obraziłabym się wiesz co bym zrobiła? założylabym polska koszulkę jak oni założą swoje

tzn w tym samym dniu, nie wazne że Polska nie gra,po prostu na znak solidarności.A manager niech się buja, nie może ci nic powiedzieć wtedy,

jeżeli ci oczywiście na tym zależy, ja osobiście bym przyszła w uniformie.ale skoro pytałaś i im pozwolił a tobie nie...no cóż wtedy zrobiłabym na złość albo jeszcze lepiej:przyjdź w koszulce Francji:D

Gość mamonikka
Dokladnie napisal na liscie ogloszen w biurze, ze inne koszulki oprocz angielskich nie sa dozwolone. Jak sie zapytalam jego w cztery oczy czy moge zalozyc koszulke z polska flaga, bo tak sie sklada, ze akurat mam w domu, to mi nie pozwolil. Nie ma u nas nikogo z Polski oprocz mnie, ale codziennie mamy jakichs polskich klientow. Troche sie wkurzylam, nic nie powiedzialam, ale jak bedzie mecz Anglii, to na zlosc bede kibicowac druzynie przeciwnej.

załóż polską, przecież nie wywali cie za to z pracy. to by podchodziło pod dyskryminację i on pewnie o tym wie:D

i pytanie dlaczego nic nie powiedziałaś? odrobina asertywności nikomu nie zaszkodzi

w pracy obowiazuje uniform a nie co sie chce kiedy sie chce. zapewnie twoj menadzer tez ma mowione z gory co wolno. jakby nie bylo mecze angielskie to ich swieto, swieto kraju w ktorym pracujesz, pracownikow i klientow. wiec z polska koszulka w dzien ktory brytyjczykom jest obojetny wlazlabys jakby w nie swoje pole.

Gość mamonikka
Nie powiedzialam nic, bo ten wlasnie manager mnie miesiac temu awansowal i teraz pracuje w naszym biurze, w administracji. Docenilam to i nie chcialam miedzy nami sporow, poza tym mialam zly dzien i nie chcialo mi sie zaczynac zadnej klotni. :/

Gość cozajaniewiem
a na st pattys day to ubierzesz sie na czerwono bo twoj narodowy kolor? AHAHAHHAHAHAHAH kurwa wypierdalaj do polski

Gość numerowaaa
Rozumiem, ze sie poczulas dyskryminowana i troche tolerancji Twojemy managerowi by sie przydalo. Jednak z jego strony to wyglada tak, zemieszkacie w Anglii i wasi klienci dopinguja Anglii, wiec sklep chce sie do tego dostosowac.