Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patronka

"narzeczony" mnie uderzył

Polecane posty

Gość autorka pracuje u
Rutkowskiego :D

Gość search
Jakby mi moj facet zakradl sie do domu i czail na balkonie,zeby szpiegowac,a potem jeszcze zadalby jakiejs rozmowy czy wyjasnien,to bym sie wsciekla jak cholera i sie twojemu facetowi nie dziwie. Uderzyl,fakt,ty uderzylas pierwsza i jakos do siebie nie masz o to pretensji,bo niestety sie kobietom wydaje,ze moga lac facetow po mordach i czuc sie bezpiecznie. Jestem kobieta,ale w mojej ocenie to ty masz problem z emocjami,kontrola,a on z trawa.Oboje potrzebujecie pomocy profesjonalistow.

nosz kurwa, jakby mnie facet zaczal szarpac i powiedzial wypierdalaj stad de facto tez z mojego mieszkania to tak bym mu przypierdolila w ryja ze by sie kopytami nakryl :O jak dla mnie to on ma problem. i ewidetnie ma cos do ukrycia skoro klamie, a wychodzac wylacza telefon. zastanow sie dziewczyno porzadnie nad swoim zwiazkiem, mozesz sobie zycie zchrzanic.

Gość szczeramalika
taa,raz pisze,że nie jest pewna i CHYBA uderzył jej głową w podłoge a potem,że walił jej głową w podłoge,żalosne.

Gość emman
widzisz patronko.....jak widzisz musisz TY troche wyluzowac, tylko pewnie ciezko ci to przyjac do wiadomoscin nie???? bo pewnie sie uwazasz ze IDEALNA i WSZECHWIEDZACA