Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuli

mam poważny problem

Polecane posty

Gość zuli

może tu jest Was więcej... nie wiem co ze mną jest... od jakiegoś czasu nie mam ochoty na seks. Tzn ochote może i mam ale nie moge dojść.... i tak po wielu próbachi ochota przeszła. musze coś z tym zrobić. miał ktoś tak , przejdzie samo??? i z jakiego to moze byc powodu.

Gość zuli
ludzie powiedzcie mi co z tym zrobic. Mam zajebijstego męża i nie chcę go stracic

Gość zuli
nic między nami się nie wydarzyło. nie kłocimy się . Prawdą jest że nie możemy mieć dzieci ale jakiespól roku trmu przestałam brać hormony i po prostu odpuściliśmy sobie całe leczenie. Do ginekologa też tak czesto juz nie chodze...

Gość równo
Zaraz tam robisz tragedię, normalny tymczasowy spadek libido, może masz anemię?

Gość zuli
tragedia moze i nie jest ale to już trwa 2 miesiace.

Gość równo
Nikt Cię na kafe nie zdiagnozuje, jak ta niemoc się przedłuży idź po prostu do seksuologa. A może to tylko znudzenie partnerem albo przemęczenie.

pol roku temu odstawilas hormony, to oczywiste ze nie zostanie to bez wplywu na libido, nie wiem ile to potrwa, powiedz mu o tym, szczerosc to podstawa, jesli bedziesz "meczyc sie" z tym sama.. to tylko pogorszy sytuacje!

Gość zuli
On wie że coś jest nie tak ale jak nie wiem od czego to co mu powiem... Ale zaraz po odstawieniu było ok dopiero 2 miesiac to trwa... To naprawdę przez hormony?? ile to jeszcze może potrwać??