Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka idiotka

DOTYK

Polecane posty

Gość stokrotka idiotka

Dlaczego tak jest że gdy dotyka mnie on to owszem jest miło ale nic poza tym...a raczej myślę o tym że może tak nie do końca jestem na to gotowa a to z powodu tego że może on woli wydepilowane do zera(ja aż tak się nie depiluję) i finał jest taki że czuję się wysuszona jak pustynia... Pomijam to że dotyka mnie "zbyt wcześnie"...nie wiem dlaczego jest taki niecierpliwy - nie jestem jego pierwszą kobietą a więc myślę że chyba wie (porzednie mu powiedziały...?) że to nie ma być dotyk prawie na "dzień dobry" (i nie mam tu na myśli dotyku w łóżku:) ). Wystarczy jednak że pomyślę o nim jego pocałunkach,dotyku,zapachu...Nie lubię dotykać się sama :P chciałabym odczuwać tak podczas jego pieszczot...co zrobć...

Gość badylloo
To Twój pierwszy facet? Jak to możliwe że się nigdy nie onanizowałaś?

Gość stokrotka idiotka
nie lubię dotykać się samaTERAZ :P abstrakcyjnie - życie jest abstrakcją :) pisząc dotyk nie w łóżku miałam na myśli to że dotyka mnie niemalże zawsze ilekroć zostajemy sami...nigdy tak nikt nie reagował na mnie...nie wiem czy to dobrze czy źle... a dotyk w łóżku jak najbardziej wskazany 😘

Gość stokrotka idiotka
panowie może jakieś sugestie...tylko poważne proszę

Gość bławatek kwiatek
To jestem ja stokrotka idiotka niestety już jakiś beznadziejny PODSZYW musiał się tutaj wkraść usunęłam cię podszywie moje hasło ktoś zabezpieczył hasem (dlaczego :( ) Życie ciągle zaskakuje