Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KawalerZodzysku

Związki z kobietami ktore maja już dziecie

Polecane posty

Gość ulatralalala
tylko mala, tu jest inny temat,.. czytaj uwaznie.. ta jego kobieta ma nieślubne dzieko bo dala dupy pierwszemu lepszemu a autor mial juz swjoa kobiete... szkoda slow na takiego. a ten typ mamusiek - tak juz ma- zlowi kazdego- KAZDEGO kto bedzie ja sponsorował bo alimenty tatuśka tego bachora pewnie sa za niskie

Gość myslałam, ze dam radę
mój znajomy też przez 7 lat sponsorował taką jedna z 2 dzieci :-O dobrze zarabiał i baba udawała miłośc do niego aż do czasu, gdy przestał tyle zarabiać :-O

Gość czarnaKropka
tylko faceci z wlasnymi dziecmi lub tacy co nie moga miec swoich nadaja sie do zwiazkow z takimi kobietami inaczej marnie to widze. dodatkowo panowie posiadajacy wlasne potomstwo musza miec glowy na karku zeby uczestniczyc w zyciu dzieci partnerki. byle jaki chloptas nie da rady.byc moze bedzie konkurowal z dziecmi.niekiedy nie bedzie w stanie pojac jakie to trudne...

Gość tretrytrytu
temat obrzydliwego ruchacza

Gość ulatralalala
taaa.. jak czytam autora to juz wiem ze nie da rady. Teraaz jest taki "meski" bo zostawil jedna a zwiazal sie z druga i to dzieciata... nie widze tego, oj nie widze. szkoda tylko dziecka.

wydaje mi sie ze autor chciał posłuchac opinii meżczyzn którzy byli lub sa w takich związkach. A tymczasem zauważyłam tu wiele wypowiedzi samotnych mama które bronią swej "doskonałości ".. drogie panie, kogo wy chcecie oszukać.. prawda w oczy kole, niestety...

Gość YokoOnaOko
a ja takich kobiet nie lubie... znam kilka takich i wszystkie zeby zdobyc faceta rozjebały inne związki.. dla mnie takie laski ktore maja bachory bez slubu bo wpadly - to nie koebity a zwyczajne kurwy,... KAZDY facet ktory sie z taka zwiae.. KAZDY to idiota... i tyle ode mnie :)

Tak,tak... Wszystkie samotne mamy to dziwki, każdy czarnoskóry to przestępca a Polacy to alkoholicy. ehhh szkoda gadać.

Gość YokoOnaOko
jezeli mloda laska ma dziecko a nie umiala zatrzymać ojca... to jaki z ego morał ? kobieta kotra jest warta kochania nie zostaje sama z dzieckiem.. i jezeli nawet zaliczyli wpadke- to o ile to byla wpadka w trakcie zwiazku to osobicie nie wierzez zeby facet nie czul sie odpowiedzialny.. chyba ze to byla zwykla wpadka podczas dyskoteki... no to lala zostaje sama - i co - kurwa jak nic

Gość Kiedys sama mamamamama
Ja mam dziecko z drugiego zwiazku i wypowiem sie szczerze.Oczywiscie uwazam, ze taka kobieta tez ma prawo do szczescia i milosc, ale to wszystko nie jest takie latwe.Obecnie od 3lat mam meza, wiem ze nie wszystko bylo i jest latwe, jednak on tak bardzo nas pokochal ze potrafi z nami zyc.Trzeba miec duzo sily, poza tym, ze kobieta ma dziecko, pzewaznie tez jest ex, ojciec tego dziecka i tez nie zawsze jest latwo sie dogadac.Facet musi byc silny, ze dac rade zyc z kobieta ktora ma dziecko z innego zwiazku.

Gość YokoOnaOko
Ok, ja nawiązuje tutaj cały czas do autora- autor jak sam napisał mieał zycie prawie pukladane- miał juz narzeczona i jakies tam plany.. a okazalo sie ze oszukiwał anrzeczona bo znalazł sobie inna panne...czytajcie uwaznie: autor pisze duzo o seksie|! jak ja mam inaczej napisac o takim facecie ktory leci z hujem do innnej i o lasce ktora jest matka a bierze sobei faceta ktory tak perfidnie postapil ze soja byla... z tego nie bedzie udanego zwiazku.

Gość simsssy
mojej mamie nie udał się zwiazek z facetem, który nie miał dzieci a ona miala juz mnie i na odchodne facet powiedzial, ze to przeze mnie ale to inna historia bo nie miałam 3 latek a 19 ;)

Gość JuhuuOluuu
NO to powiem tak- u mnie to samo co u poprzedniczki. Dodatkowa w najbliższym moim otoczeniu- 1 kumpel- związek z 25 latka która miała 2 letnie dziecko- rozpadło sie po roku, jak już zdecydowali sie zamieszkać, 2 kolega- to samo, rozpadło sie po 2 latach bo dzieci były ważniejsze niż on... 3- mój kuzyn:/ zostawił swoja dziewczyna i polazł do 24 panienki - kurewki centralnie z 3 letnim dzieckiem... dzis on jest sam, związek rozpadł mu sie po roku bo jednak zatęsknił za "normalnym|" życiem, jego byla natomiast jest teraz mega szczęśliwa, za pol roku wychodzi za mąż... a on tylko sie temu przyglada. jeszcze przyklad moje cioci ktora zwiazala sie akurat z rozwodnikiem... ale dla niego jej dzieci byly gówno warte.. wypieprzyła dziada z domu... chce ktoś jeszcze jakieś dowody ??:/

"A moja nowa kobieta- jest idealna, pod kazdym wzgledem,".... yyyy. bo daje Ci dupy za to ze ja bedziesz utrzymywał... ?? :/ jezuuuuu nie rozumiem facetów... norlamnie nie rozumiem, blagam pomozcie mi zrozumiec bo czuje sie jak debil teraz... :/

Gość PoporawniecMały37
Nigdy, przenigdy nie związałbym się z kobieta która ma taki- jak to określacie" bagaż ".. Miałem w rodzinie taki przykład. Mój kuzyn, fajny chłopak , życie miał prawie pookładane, fajna dziewczyna, fajna praca, ogólnie dobrze mu się żyło. Do momentu w którym mu coś nie odbiło- bo inaczej tego nie można nazwać. Z dnia a dzień zostawił wieloletnią partnerkę dla dziewczyny która miała już dziecko. I to samo co pisaliście.. że była ładną, miła... w moich oczach zakłamana żmija która polowała na jakiegoś tatusia dla dzieciaka. Poznał ją przypadkowo na CZACIE!!! czujecie ? na CZACIE.. jak się okazało, pannie zależało tylko na ty żeby złowić naiwniaka. A my cała rodziną prosiliśmy R. by przemyślał sprawę, że zostawia tak fajną kobietę dla takiej która ma już dziecko.. i co tu dużo mówić ... średnio inteligentnej kobeity po zawodówce. R powiedział wtedy że tak juz postanowił i ze zdania nie zmieni.. i jak pomyślał tak zrobił.. Wiecie jak jest dziś? Maja drugiego bachora... ze swoją "kochaną" żonka się kłócą, bo ta cudowna sielanka nie trwała długo.. ot tyle, ile trwa standardowe zakochanie, chłopak jest wymęczony, bo jak ta niunia urodziła drugei dziecko to do pracy już ne wróciła.. bo i po co.. on tyra na cała czwórkę kobieta bez ambicji. I wiecie nawet mi go nie żal.. zasłużył sobei. My tylko patrzylismy na płacz jego byłej dziewczyny która zawsze za nim stałą murem.Wiecie jak ta dziewczyna sie musiala czuć ? Spotykać ją na ulicy to jak zadawać sobie świadomie jakieś durne katusze, bo laska nie nadawla sie do zycia przez rok czasu. To było jakieś 4 lata temu- jego była dziewczyna urodziła rok temu dziecko- wróciła do pracy, jest szczęśliwa. Jest mega szczęśliwa , a moj kuzyn , choc sie do tego nie przyzna żałuje i to bardzo ( za każdy razem jak jest pijany to zdarza mus ie ryczeć za nia)... Żal mi w tym wszystkim tylko jego rodzonego dziecka. A tej suce, z ato co zrobila, za to jak go zniszczyła psychicznie, z to ze sie wogoel pojawila.. ech...

tu nie chodzi o to ze to sa złe kobiety.. choć maja juz inne cele- chodzi o to ze do TAKICH zwiazków nadaja sie w wiekszosci tylko panowie ktorzy juz coś przeszli podobnego w zyciu... sa albo po rozwodzie albo maja tez swoje dzieci.. Zal mi jest mlodych facetów .. no do 35 powiedzmy r.ż którzy sobie niszczq zycie.. bo ja tego inaczej nie nazwę

Gość jsjxjdkd
Pieprzenie od rzeczy. Male mozdzki.

Gość kgfcsaolkfwe
Moj sasiad zwiazal sie z kobieta, ktora miala dwoje dzieci. Gdy byla z drugim dzieckiem w ciazy jej maz zginal w wypadku. To co przechodzil moj kumpel i jego dzieciata dziewczyna-koszmar. Jego rodzice stawali na glowie zeby rozwalic ten zwiazek, ale nie udalo im sie... sa razem ponad 10 lat, maja coreczke. Kochaja sie. Drugi przypadek-rodzice mojej kolezanki. Razem ok 25 lat. Jej mama ma jeszcze dwoje dzieci z pierwszego malzenstwa. Maz zostawil ja dla innej. Po dwoch latach bycie samotna matka przez przypadek fajnego faceta, zwiazali sie i powstala moja kolezanka:)

Ciekawe czy wszyscy którzy są przeciwko związkowi autora byli wychowywani w pełnych kochających rodzinach. Każdy ma prawo do szczęścia i własnych wyborów. Nie potępiajcie nikogo by i was nie potępiono. Nigdy nie wiadomo co nam przyniesie dzień jutrzejszy. PoporawniecMały37 nigdy nie mów nigdy bo za 5 minut możesz zmienić zdanie. Tylko świnia zdania nie zmienia, człowiek tak.

Do autora: Jeżeli chcesz mieć udany związek to przede wszystkim nie możesz mówić- zobaczymy jak się ułoży między tobą a dzieckiem, na razie nie przeszkadza.... To wspólnie z partnerką powinniście zadbać o dobre relacje. Dziecko musi mieć aktywny udział w waszym związku, nie może być dodatkiem do was. Jest to wielka odpowiedzialność i niełatwa sztuka. Jeżeli chcesz by matka cię kochała, ty musisz kochać jej dziecko. Musisz być dla niego ojcem, bratem, kolegą, takim facetem by mógł czerpać wzorce. Musisz z nim rozmawiać, bawić się i uczyć, umieć zrezygnować z przyjemności dla dobra dziecka. A najważniejszą rzeczą dla dziecka jest twoje słowo. Jeżeli coś mówisz to tak ma być, jeżeli obiecujesz to dotrzymuj słowa, miejcie swoje męskie tajemnice i bądź konsekwentny i sprawiedliwy w działaniu. Jeżeli zjednasz sobie dziecko mądrym postępowaniem to wasz związek będzie udany.

Gość kasiulinkabalerinka
to ja mam najlepiej bo moj maz zostawil mnei i nasza curonie dla 19 z dzieckiem wiec teoretycznie bym mogla pluc na nia gdyby nie fakt ,ze teraz sama jestem 26 latka z dzieckiem haha i nie narzekam na brak powodzenie ;)

Gość zabierac sie zabierac..
Zabierać się za takei kobiety ktore NIE POTRAFILY sie sznowac w przełości.... to dopiero wyczyn

Tylko że my nie żyjemy w świecie IDEALNYM. To utopia. Takiego świata nie było, nie ma i nie będzie. Idealnych ludzi też. Poglądy można mieć.

Dobrze ze tu nie Iran czy też jakiś inny muzułmański kraj, bo byście wszystkie samotne matki ukamienowali:P

No, wiesz co! To jest morderstwo a ty mówisz że nie może być złe? A przykazanie NIE ZABIJAJ ? Jak się do tego odnosi ?

wlasnie sek w tym ze to idee ksztaltuja swiat. Hitler też był idealistą i co zrobił? Do czego doprowadzi? Nie wszystkie idee są dobre.

Dobrze ze jestem deistką i żyję w XXI bo jak miałabym stosować jakieś prawa wymyślone przez człowieka Ileś tysięcy lat wstecz to mój mózg byłby wielkości orzecha:):)a ja totalnym bezmózgowiem. Jestem człowiekiem myślącym, mam rozum i robię z niego użytek. Dla mnie Biblia to odnośnik mitologii. Tam to byli Bogowie!!!

A dlaczego nie powinno się jeść świnki ? A kto normalny obcuje ze zwłokami? chyba tylko nekrofil!