Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KawalerZodzysku

Związki z kobietami ktore maja już dziecie

Polecane posty

Gość Przeczytałam od deski do deski
Do Silver gold- bzdury piszesz... w malzenstwie owszem po urodzeniu dziecka jest taka sytuacja ze matka odstawia partnera na bok- ale nie wiem czy dostrzegasz taka mała róznice- odstawia bo pojawia sie ICH dziecko i to dziecko jest MALUTKIE a z tego co pisze Kawaler, ten chlopczyk ma 3 lata... Kawalerze- pogódź sie ztym, ze ty zawsze bedziesz na 3 miejscu ( na drugim jest ojciec biologiczny..) poza tym- nie wiem czy wiesz, ale pakujesz sie w ciezki zwiazek. Piszesz ze dziecko jest z wami coraz częściej- i nie licz ze bedzie inaczej.. w sensie mamusia dziecka juz ma za soba ten etap kiedy chciała cie usidlić, rozkochać zaoferować seks.. teraz masz ich w pakiecie.. piszesz ze ogarnely cie sentymenty- to nie sentymenty, po prostu ndal cos czujesz do narzeczonej. I dobrze ze masz wyrzuty sumienia.. zraniles ja... chłopie, jak jesteś mlody- szukaj wolnej kobiety i miejcie wlasne dziecko! nawet jesli to nie będzie twoja narzeczona...

Przeczytałam od deski do deski Nie piszę bzdur, bardzo często się tak dzieje. Oczywiście nie jest to reguła i dobrze:) Ale sorry, jaką byłaby matką partnerka Kawalera gdyby obcy mężczyzna był ważniejszy od jej dziecka?

Gość blaaaaa
co wam powiem to wam powiem ale wam powiem tj. takie p...i.erdolenie o szopenie, zdanie jest jak dupa każdy ma swoją.... po co to się zaraz przekomarzać, kłócić, wyzywać... prości jesteście ludzie... a szkoda

widzisz silvergold- sama powiedzials " obcy mezczyna"- tego problemu by nie bylo gdyby to on byłby jego ojcem.... bo nie można nazwać ojca swojej pociechy 'obcym" - a kawaler niestety obcym jest ..

do blaaaa. tu sie nikt nie przekamarza... kazdy moze sowje 3 gorszy wtracic chyba nie? :)

A kto zostawia własne dzieci i się nimi nie interesuje, bo uważa że alimenty jak da to wystarczyć powinno ? Właśnie biologiczny ojciec! I ten obcy facet jest czasami o niebo lepszym ojcem od tego biologicznego !

gdybyście się szanowały - nie maiłyście takiego problemu. A tak, to wskakujecie do lozka pierwszemu lepszemu, nie zabezpieczacie sie i potem macie takie historie... zal mi was :/

I jeszcze dopowiem że ten obcy facet do czasu jest obcym, potem przestaje i jest już swój! Piszesz tak, jakby tylko biologiczni ojcowie mieli patent na wychowanie. W życiu okazuje się że niestety wielu do tego nie dorosło. Spłodzić potrafią ale podjąć się trudu wychowania to już niestety wielu przerasta bo myślą że to bułka z masłem. Skąd się biorą samotne matki ? Nie tylko w wyniku błędu młodości, ale ogromna ilość samotnych matek jest w wyniku rozwodów i one nie zostawiają dzieci biologicznym ojcom, tylko same ponoszą trud wychowania pociech. A wtedy biologiczny tatuś jest wolny jak ping-pong

Gość Słodkopikja Africana
Silver... ty jednak nie potrafisz czytać... :// CALY CZAS WAŁKUJEMY TEMAT PANIENEK KTÓRE WPADŁY.. daj sobie na wstrzymanie bo strasznie tepe z Ciebie stworzenie... "obcy facet jest obcym do czasu"... sie uśmiałam... weź się kobieto ogarnij... bo jak CIe czytam od początku to współczuje temu kolesiowi który z Toba jest.. I na bank jeszcze jesteś typową kuchta domowa- siedzisz tu cały czas- rusz sie do roboty.. ( zanim powiesz ze ja jestem nierobem czy coś- :) ja pracuję :)

Słodkopikja Africana Nie wyzywaj tutaj od tępych, dobra? A znasz takie powiedzonko : Ten kto się przezywa tak samo się nazywa :-P

biorąc pod uwage ze to silvergold rzuca we mnie od poczatku jadem- mam to w nosie.. bede na nia mowic jak mi sie podoba...

Gość Dołożę pięć groszy
,,nie ekscytuj sie tak- i coż z tego , wychowałes ok.. chociaz jak piszesz o tych pampersach i całej reszcie to malo to mesko wyglada, no ale ok." Mimo tych pampersów jestem męski. Po prostu prowadząc firmę miałem czas na zajmowanie się dzieckiem. ,,prawdziwy facet stara sie o własne a nie nienaczy cudze... a ten kotry zrobil waszej kobiecei dziekco teraz sie wygrzewa gdzies z mlodsza.... ech.. jednak to prawda co mowia- facetów dzielimy albo na frajerów albo na sk**wieli..." Postarałem się i o ,,własne". Ona nie jest ,,cudza", bo jest moja, tak samo jak i pozostałe dzieci. Wszystkie po równo zostały zabezpieczone na przyszłość. W mojej rodzinie nie ma pojęcia ,,rodzeństwa przyrodniego" , są rodzice i dzieci. Jak w każdej normalnej rodzinie. Nigdy nie żałowałem decyzji, iż przed ołtarzem stanąłem z kobietą, która miała dziecko. Z perspektywy czasu mogę stwierdzić, że jesteśmy skazani na siebie aż po grób. Pierwszy mąż mojej żony nadal jest sam i na młodszą chyba już nie ma co liczyć. On jej nie zostawił, tylko ona jego. Zresztą która kobieta związałaby się z facetem, który zapomniał, że ma dziecko...

Gość Dołożę pięć groszy
,,Słodkopikja Africana I potem sie dziwicie ze taki nasz swiat porabany.. dziecko z jednym , wychowuje inni, a matka sie pieprzy z trzecim... Drogie kobiety- nie szanujecie sie a potem szukacie- jak to ktoś ładnie okreslil "jeleni"... żal mi was." Wcale nie czuję się jeleniem i moja żona nie pieprzy się z trzecim. ,,i zanim ktoras cos powie- jestem mama 2 chłopaków i szczesliwa zona ich ojca - BILOGICZNEGO ojca- i to dlatego ze swoje ciało szanowałam i "trzymalam" tylko dla mojego mężczyzny a nie dla 200 innych których mozna zaliczyć... " Tylko pamiętaj, że życie bywa przewrotne i wszystko może się zdarzyć. Moja żona też trzymała dla jednego. Był jej mężem i o co chcesz ją winić? O to, że mąż nie dorósł do ojcostwa? Plus, że mieli ślub cywilny, my mamy konkordatowy.

silvergold"Ja mówię o SAMOTNYCH MATKACH i nieistotny dla mnie jest ich status cywilny." - to pomyliłas topiki - bo misjonarek niosących peany na cześć kobiet samotnie wychowujących tu nie potrzebujemy. PO raz kolejny- NIE POTRAFISZ CZYTAC- ale za duzo od Ciebie nie wymagam... pokazujesz jakim człowiekiem jesteś, cóż do damy i ułożonej kobiety duzo Ci brakuje. To akurat Ty zaczęłaś pluć na mnie pisząc że jeszcze mi sie noga powinie czy jakoś tak. Dołożę pięć groszy - wybacz, ale nie uwierzę ze jesteś facetem... bo piszesz jak potłuczony co to za tekst "Wcale nie czuję się jeleniem i moja żona nie pieprzy się z trzecim. " a skad to możesz wiedzieć ?? "Tylko pamiętaj, że życie bywa przewrotne i wszystko może się zdarzyć. " to sie nazywa zawiść ... w was jest jej tyle ile wody w oceanie To ci powiem jedno- kochamy sie z mężem BARDZO. Przeszliśmy wiele ciężkich i smutnych dla nas chwil - i nie chodzi tu o nasze relacje partnerski. To jest to cos co łaćzy ludzi jeszcze bardzeij. W trudnych chwilach mogłam na niego liczyc tak samo jak on na mnie.. a gdyby nawet coś mu odbiło - ja i mój mąz związani jesteśmy nie tylko dziećmi- jest firma, jest wspólny majatek i w przypadku jakiegokolwiek rozwodu on traci najwięcej...

Gość lubię Jabłka
u mnie w rodzinie jest taki związek i powiem wam,że ciągle tam są między nimi awantury.Mieszkają razem,niby się docierają ale dotrzeć nie mogą z tym,ze jedno dziecko jest szwagra a starsze nie.Problem dotyczy często tego starszego dziecka.Ojciec jego bardzo kocha swoje dziecko(biologiczny)i wciaż się widuje z nim,szwagier jest zazdrosny i ogólnie ma problem z dawaniem kasy na nie swoje dziecko,a ona ciągnie też z niego strasznie kase(jego baba).

Gość Ante....
Słodkopikja Africana - "co to za tekst "Wcale nie czuję się jeleniem i moja żona nie pieprzy się z trzecim. " a skad to możesz wiedzieć ??" - idąc tym tokiem rozumowania - skąd wiesz że twój mąż nie pieprzy innej?

Ante.... a czy widziałeś żebym JA głosiła wszem i wobec jaka to jestem pewna wierności swojego męża????? ten tekst pana "pięc groszy" mnie rozbawił po prostu.. a mojego męża akurat JESTEM PEWNA - ale nie mam potrzeby szukać utwierdzenia w tych słowach jak pana pieć groszy - który nota bene jest kobietą :/a jeżeli nie kobieta to zniewiściałym facetem i frejerem w jednym :/

Słodkopikja Africana nie wiem skąd właśnie w Tobie tyle jadu, piszesz, że masz męża, dzieci z nim, no to własnie nie powinnaś wypowiadać się na temat którego nie znasz, albo nie zrozumiałaś pytania, w tym temacie nie chodzi o laski które wpadły, ani które się puszczają, tylko o kobiety które samotnie wychowują dziecko, a to może być z wielu róznych przyczyn, i niekoniecznie puszczania się. Dlaczego nie możesz uwierzyć że taki związek może się udać i ludzie mogą w nim byc szczęsliwi. I własnie ja wierzę że Dołoże pięć groszy jest facetem, ponieważ mój mąż jest dokładnie taki sam, traktuje wszystkie dzieci tak samo i to właśnie on je wychował i to on jest tym prawdziwym ojcem, jestesmy szczęśliwi i mam nadzieję, że nic tego nie zmieni. dodam jeszcze że staż małżeński mamy długi i faza fascynacji i zakochania już dawno minęła i rozwinęła się w coś głębszego, więc teksty o tym, że facetowi zależy na seksie itp nas nie dotyczą. tak trudno uwierzyć, że i samotnym matkom należy się miłość???

Gość silwergold
Słodkopikja Africana Swoje zdanie wyraziłam raz, ty się czepiasz i obrażasz cały czas, nie tylko mnie, ale wszystkich którzy mają doświadczenie i pozytywnie wyrażają się o takich związkach. Dla ciebie wszystko jest BE. I to ty nie masz pojęcia o czym ten topic, bo nawet nie zauważyłaś ze parę osób odniosło się już do twoich wypowiedzi negatywnie. Dalsza dyskusja z tobą jest zbędna.

A tak dla przypomnienia: Odpowiedz na ten temat Związki z kobietami ktore maja już dziecie Słodkopikja Africana Czy ja nie umiem czytać i czegoś nie rozumiem? Nie wydaje mi się:)

Słodkopikja Africana ja i mój mąz związani jesteśmy nie tylko dziećmi- jest firma, jest wspólny majatek i w przypadku jakiegokolwiek rozwodu on traci najwięcej... Miałam nie pisać, ale tak miło się z tobą konwersuje:) Ha ha ha, głupia kobieto to nie wiesz, że dla miłości ludzie nie takie "FORTUNY"poświęcali ? A to taki mały przykładzik:Król Edward VIII Windsor W nocy 11 grudnia 1936 r.Edward VIII wygłosił na falach BBC mowę pożegnalną do narodu napisaną z pomocą Churchilla. Wyjaśnił w niej motywy swojej abdykacji. Słynne zdanie z tego przemówienia brzmi: Uwierzcie mi, gdy mówię do was, że uznałem za niemożliwe dźwiganie wielkiego ciężaru odpowiedzialności bez pomocy i wsparcia kobiety, którą kocham.(Amerykanka, dwukrotna rozwódka) A to, gdybyś chciała posłuchać, mniemam iż uczyłaś się języków obcych skoro ja, taka "tępa" osoba posługuje się angielskim:) http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=S3qh3OEtTmI

O ja pierd.... ale z Ciebie idiotka... skopiowałaś coś z wikipedii - bo to jest ten cytat przeklejony tutaj "Słynne zdanie z tego przemówienia brzmi: Uwierzcie mi, gdy mówię do was, że uznałem za niemożliwe dźwiganie wielkiego ciężaru odpowiedzialności bez pomocy i wsparcia kobiety, którą kocham." (http://pl.wikipedia.org/wiki/Edward_VIII_Windsor) i pokazujesz jak to umiesz angielski... ok. potwierdziłem że jestes pieprznięta ????? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :):):):):):):):):) Żałosna jesteś Coś Ty sie tak Africany uczepiła? laska juz dawno poszła z tego forum a ty bronisz swoich pseudoprzekonanIa jak ten moherowy beret rozgłośni ojca dyrektora.. :/ Nie znoszę takich kretynek!!!! Pustak z ciebie kobieto... Silver- jak jestes taka zajebista mamuska to co ty ciągle robisz na tym forum? Kobieta daj spokój bo wygladasz mi na FRUSTRATKĘ!!!! Czytajac twoje wypociny utwierdzam sie tylko w tym ze są idiotki na tym świecie... :/

I obudź się ze snu królewno- MIŁOŚĆ to nie wszystko- Africana jest obrotna kobietka i wie co i jak... to że napisała o majaku - to akurat świadcze ze stąpa twardo po ziemie a nie żyje w jakiejś durnej Utopii tak jak Ty... :/ Zreszta co cie tak dziwi- to jest jeden z elemetów wspolnego zycia- dorobic sie czego dla potomnych... ale Ty jestes tylko rpostą wieśniaczką.. skad to mozesz wiedziec skoro obrcasz się w świecei bajeczek... Kurde, no żal mi Cię jednal

Się uśmiałam... Silver nie daj się sprowokować, olej.Szkoda słów. Miłego dnia Ci życzę.🌼

Gość b430d
facet - co tak się kurwa unosisz? - luzik stary

No cóż, ja już mogę sobie pozwolić na siedzenie. Zasłużyłam na odpoczynek, co do mnie należało zrobiłam. Wychowałam dzieci na mądrych ludzi:) i teraz mogę sobie podyskutować z niektórymi pacanami:):) Wszyscy którzy korzystają z Wikipedii są pieprznięci ? Ciekawe, ciekawe..... Nie obrażaj ludzi ze wsi bo pewnie wielu jest bardziej wykształconych i inteligentniejszych od ciebie !!! Wieśniacy z dużych i małych wsi- łączmy się !!! nicZtego ok. fajna jesteś🌻 b430d Facetowi nie wyszło i musi się na kimś wyładować. A niech sobie ulży biedaczek skoro inaczej nie umie:)