Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jetsem bardzo ciekawska

dziewczyny czy facet wymaga od Was mocnej tapety, szpilek, obcislych spodni

Polecane posty

Gość Brunet w butach z krokodyla
Tak naprawdę to autorka tylko się żali ale nie mieni swojego życia bo ona lubi jak on ją tak traktuje .....:D

Gość gtewgtrt5
Brunet ale to tak wyglada z tego co autorka opisuje. Raczej na dupczeniu. On pewnie nie wie nawet jaki ona ma kolor oczu. Hehe. Ale jak sie tylko dziura liczy , to sie nie dziwie.

Lubi być dupczona jak zwykła tania spredajna dziwka jesteś jego suką :D ( dlaczego ja nie trafiam na takie kobiety :( ) Może powinienem się oglądać za 20 latkami anie za moimi 25 latkami....je to na coś namówić graniczy z cudem...ledwo co loda chcą zrobić....

akurat nie doszlo miedzy nami do seksu cos bym o tym napisala

jaki ona ma kolor oczu łee...cholera ja też niee wiem jakie ma moja....

Gość gtewgtrt5
Nawet jak nie doszlo, to i tak szybko cie do tego zmusi. Bo to taki typ faceta co dlugo nie wytrzyma. Jeszcze cie nie zerznal a juz dziwke z ciebie prawie zrobil.

Już wiem sprawdziłem i są szaroniebieskie :) teraz żadna kobieta mnie nie zagnie :D

taki układ jaki ma ciekawska jest bardzo wygodny dla faceta i dla kobiety która lubi być dziwką lub ma takie zapędy a nie ukrywajmy i takie się zdarzają :D

Gość gtewgtrt5
Brunet dobrze ze sprawdziles. Bo by niezla gafa mogla byc :) Zalezy ile jestescie ze soba. hehe.

Gość gtewgtrt5
No wiec nazywajmy rzeczy po imieniu. To nie zwiazek a uklad. Dobrze napisales. Niektore kobiety lubia byc tak traktowane.

gtewgtrt5 9 miesięcy A ja do niej lece i mówię kochanie pokaż mi swoje śliczne oczka bo chce się im przyjrzeć ( i zobaczyłem że są szaroniebieskie ) powiedziałem jej że są piękne ona mi powiedziała że jestem "romantyczny" a ja odszedłem z nową wiedzą :D Ale jestem cwany nie ? :D hehehe

Gość Julia szuka romea :)
Raczej wredny i seksistowski....do tego nie romantyczny i oszust :P nie lubie Cię bo oszukujesz kobiety :P:P:P

Julia szuka romea :) Raczej wredny i seksistowski....do tego nie romantyczny i oszust nie lubie Cię bo oszukujesz kobiety No jeszcze żadna kobieta mnie tak nie podsumowała :D hahahahaha

Gość gtewgtrt5
hehe. dobre. Masz juz plusa u niej :)

Powiedziałam co myślę :P A do tego jesteś manipulantem :P

Gość gtewgtrt5
czasem trzeba oszukiwac jezeli ma to komus radosc sprawic:)

No zezwałam faceta i mi przeszło :D wracam robić obiadek papaski :)

mój mi tak ni gada, ale wiem że uwielbia: legginsy, szpilki, spódnice, pończochy, seksowną bieliznę. Dlatego to zakładam. Na codzień chodzę w legginsach, bo są wygodne, a przy okazji jemu się podoba, od czasu do czasu seksowna bielizna i pończochy przed seksem, nacodzien także chodzę na wysokich obcasach, bo jestem niezbyt wysoka. Jak jest ciepło to spódnice i sukienki owszem. Faceci to lubią, uwielbiają wręcz! Dlaczego nie sprawić im przyjemności? Uwielbiam ten widok, kiedy widzę jak mój facet ślini się na widok szpilek czy pończoch :D

:D nie no :D nie mogę ja manipulantem skądże :D hahaha

nie lubie Cię bo oszukujesz kobiety A ja Cię "ubóstwiam" :D

Jestem z chłopakiem od 11 miesięcy, mamy po 20 lat. Choć często daje mi do zrozumienia, zwłaszcza na początku, ze uwielbia tlenione blond laleczki, wysokie itd (a sama jestem dosć niską dziewczyną o ciemnych włosach), to mimo wszystko bardzo czesto powarza mi, ze jestem dla niego najpiękniejsza, że pięknie wyglądam, lubi mój styl (głównie leginsy + jakaś bluzka, sweterek), choć namawia mnie do częstszego zakładania jeansów. Akurat to uważam za coś dość normalnego, ale jeśli krytykowałby mnie tak jak Twój Ciebie, to chyba byśmy się nie dogadali. Jeżeli Jego uwagi w głebi serca do Ciebie przemawiają, to może kompromis? Na codzień coś bardziej Twojego, a jakaś okazja, czy weekend cos w jego stylu? Zobacz jak będziesz się czuła. Jeśli nie doceni i będzie dalej krytykował to niech spada..

Gość kajdaksdjwkd
wiecie co mi powiedzial ze mam chodzic w szpilkach na codzien, a jak kiedys bedziemy mieszkac razem to wytrysnie mi na twarz i tak mam chodzic pol dnia

kajdaksdjwkd Pozowolisz mu na "tryśnięcie" :D jestem ciekaw tylko szczerze

eh ja to nie mam szczescia w zyciu

Jetsem bardzo ciekawska A ja myśle że Ci się to podoba :D i tylko się żalisz ale nie chcesz by było inaczej chesz żeby traktował Cię przedmiotowo :D

mylisz sie kolego, ale co ja sie bede tlumaczyc czy zalic, mam nadzieje ze dziewczyny mnie zrozumialy

mylisz sie kolego tak tak nie przytakniesz mi bo wyjdziesz na dziwkę ale prawda jest taka że bardzo lubisz perwersję....i takie traktowanie dlatego on Cię tak traktuje A i żeby nie było ja Cię nie oceniam źle tylko mówię jak jest ....

Gość a psik
wymaga? wymagać to może nauczyciel w szkole, żeby odrabiać zadania domowe mnie może facet co najwyżej poprosić, a ja się zastanowię

mnie może facet co najwyżej poprosić, a ja się zastanowię Ładne słówka ciekawe czy tak robisz .....

no niestey moj mnie nie prosi, moj mi mowi.... i poza tym Brunecie to byl temat dla dziewczyn a nie dla fcetow co Ty robisz na damskim forum hmm?