Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka1234567

Dziewczyny czy macie piękne płaskie brzuchy ?

Polecane posty

Gość ghgfngfgjdkgjkjgkfjkgfgffhh
mam piekny plaski brzuch i na nic to kiedy jest owlosiony co z tego jak nogi mam grube ja chce chude nogi

Gość amczyk343
daj fote . boczki są seksi

Gość astra5
Jesli o mnie chodzi mam płaski brzuch, talie. Nie jem śniadan, nie objadam sie, obiad zawsze jem, zero słodyczy, po prostu jogurty, warzywa, owoce, zero fast foodow, w ogole nie jem pieczywa. Duzo chodzę :-) Oto caly sekret :-)

Gość prieria
też mam podobny jak na zdjęciu ale ja uważam ze nie jestem gruba... i mój M tez tak uważa, Nie jestem jakaś spaśnieta ani tez nie jestem wieszakiem. Dziewczyny nie martwcie się Trzeba się cieszyć zyciem

Gość rabarbara
ja mam piękny wypukły.

Mam ładny brzuch :) nie stosuję żadnej diety ani specjalnych ćwiczeń, tylko po urodzeniu dziecka kręciłam hula hopem przez kilka tygodni.

piękny wypukły :D ja mam płaski, może dlatego, ze sporo ćwiczyłam kilka lat temu własnie na brzuch, a pewnie i dlatego, że nie mam tendencji do tycia w tej okolicy.

Aniu rozumię że chciałabyś ładnie wygladać. Gdyż takie kobiety zazwyczaj bardziej przyciągają męską uwagę. Naprawdę nie wszyscy faceci lubią zbyt szczupłe kobiety!! Ja np lubię jak kobieta ma trochę ciała bo lepiej się przytulić do kobiety ktora ma crochę ciała niż do tak zwanego wieszaka!!

Gość mi sie nie pozwalali tapetowac
ja mam plaski i waski i waska talie, nawet bardzo. za to mam pokazniejsze uda, a kocham chude nozki :(

ahh tez sie pochwale ze mam plaski brzuch i osobiscie bardzo go lubie:) ale pamietajcie kochane kobietki- nigdy za wiele kochanego cialka!:)

Gość płaski brzuch płaska dupa
a uda grube i wstrętne

Mój niestety nie jest idealny, chyba, że ćwicze i mało jem to wtedy jest super :)

Gość umyslowo komfortowo
jasna cholera, duzo dostalam od natury, bo wszystko mam ladne, ale nos mam troche za duzy, nie lubie go, gdyby byl idealny to nie mialabym sie csego uczepic a tak to sobie lubie ponarzekac, do innych nie bo od razu zjeby dostaje, ze nie doceniam urody, dupoty, uroda przeminie a nos zostanie ;-)

Gość ijabuba
mam figure klepsydry, a brzuch troche odstajacy , i co ? W dupie to mam , szkoda mi czasu na takie bzdety, razem z mężem mamy co innego do roboty iz przezywanie czy mam prefekcyjne ciało :p