Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadpotliwaa

rolki a krepowanie sie..

Polecane posty

Gość nadpotliwaa

krepuje sie wykonywac aeroby za dnia, bo mimo, iz nie jestem gruba, strasznie szybko i obficie sie poce... chcialabym jezdzic na rolkach, ale krepuje mnie to :( czy na widok osob pblanych potem nie wlacza wam sie lampka "a fee"??

Gość Ajt+ajt+gam
A ile masz lat? Ja też sie pocę jak szczur a chuda jestem...nie kumam

Gość nadpotliwaa
20;/ :(

Gość Badiiiil
Ja w mieszkaniu podczas cwiczen w ogole sie nie poce a jezdze godzine na orbitreku na srednim obciazeniu plus cwiczenia a na dworze zawsze, i poci mi sie prawa pacha az do przesady, ciekawe czemu, mysle ze to na tle emocjonalnym? Tez jestem chuda jak badyl

Gość nadpotliwaa
fakt, troche sie stresuje tym faktem, ze sie poce i jest to zaauwazalne i wtedy to sie nasila, a jak nie mysle o tym to jest okej.. ale nie zawsze sie przeciez stresuje, a mimo to leje sie ze mnie jak z kranu.. :(

Gość durnowata prowokacja
w zasadzie też się bardzo pocę gdy ćwiczę, mam bardzo czerwoną twarz i włosy w nieładzie i w sumie gdyby się zastanowić lepiej że uprawiasz sport (pocąc się czy nie) niż kwitnąć z paczką czpisów na kanapie to twoje życie i twoje zdrowie niech się śmieją, ty w bonusie będziesz miała świetną kondycję i piękne ciało a Ci co się śmieją ? nic poza durnowatymi żarcikami

Gość Badiiiil
Ja nie sadze zeby sie ktos smial, ja zazdroszcze ludziom ruchu i zawsze mnie taki widok spoconego zapieprzajacego ludzika motywuje do dzialania, nie przejmuj sie i rob swoje

Gość nadpotliwaa
nie no fakt ;) ale jezdze po sciezce rowerowej, gdzie ludzie jezdza na rowerach czy rolkach, takze tez o siebie dbaja ;) ale sie tak nie pocą (!!) :(

Gość nadpotliwaa
smiac moze nie ;) ale moga myslec, ze to malo estetyczny widok :P i sie tym zgorszyc ? nie wiem..

Gość Agusia2402
Są preparaty w aptece na nadmierną potliwość

Jakoś nigdy nie zdarzyło mi sie na rolkach spocić na tyle żeby inni mogli to zauważyć, więc nie rozumiem w czym problem, kup sobie moze jakieś tabletki na niepocenie, podobno są takie.

Gość Badiiiil
Nie sądzę, a wiesz że podobno nie wolno na "rolkarzom" jezdzic po trasie wyznaczonej dla rowerow, nawet nie wiedzialam! Ktos cos o tym wie?

Gość Badiiiil
ja polecam picie szałwi, wlasnie zaczelam cykl, zawsze mi to pomaga

Gość nadpotliwaa
różni są ludzie i jedni się pocą, a drudzy nie. ja naleze do pierwszej grupy wiec sie poce i to jest widoczne ;| a nie wiedzialam nawet, ale gdzie mam jezdzic, jak nie po takiej trasie. o rolkarzach zapomnieli :( a te wszyskie preparaty sa do d... ;] o szalwii slyszalam, tez ponoc kapiele sa dobre, ale tez pewnie jak juz, to zlikwiduje w minimalnym stopniu :(

Gość nadpotliwaa
ktos sie jeszze wypowie odnosnie tematu? prosze o szczerosc i wyrozumialosc.. ;)

Gość gość
Ja swoje rolki kupiłam na stronie allinside.pl. Są mega wygodne, wytrzymałe i fajne