Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1212121212123434343434

Potrzebuje rady.

Polecane posty

Gość 1212121212123434343434

Chce o niego zawalczyć, postarać się. Kochamy się, to nie ulega wątpliwości, on do dzisiaj mi to mówi ze mnie kocha, nasi znajomi też to widzą i nigdy mówie ze mimo wszystko nie przestanie (i nie to nie dla seksu bo nie sypiamy ze sobą) ale mieliśmy bardzo trudny okres, bardzo dużo kłotni (często z mojej winy, bo swój humor i problemy odregowałam na nim), dużo problemów, do tego doszła odległość (musiałam wyjechać na 4 miesiące pech chciał że w tym okresie) mimo ze kontakt się nam nie urwał i nie zerwaliśmy, dopiero tydzień temu pogadaliśmy i powiedział że boi się, że nam nie wyjdzie bo za dużo słów padło i martwi się że nie będzie już dobrze.. powiedział że poznał dziewczynę w poniedziałek, która mu się podoba (nie kocha jej, ale chce ją poznać) mimo to chce się nadal spotkać jak wróce, niestety ja wracam dopiero za miesiąc i nie wiem co robić. Chce z nim być, naprawić to co się zepsuło, łudzilam się że jak wróce wszystko wróci do normy ale teraz boje się że on już stracił nadzieje i szuka czegoś innego. Nie chce czytać że nie jest mnie wart, ze mam sie nie poniżać itd. Kocham go i będę walczyć o miłość. Potrzebuje tylko rady jak... mamy po 24 lata

Gość MMM3
Kochana, jestem w bardzo podobnej sytuacji, tylko on nie poznał innej, ale stracił już nadzieje, tyle było kłótni, tyle razy się źle zachowałam... Proszę o rady jak odzyskać takiego mężczyznę, jak udowodnić mu, że się zmieniłam :(

Gość zdruzgotanaaaa...
a robisz mu laske po kazdym posilku?

Gość powiem brutalnie - gdybyscie
bardzo pociagaly swoich facetow fizycznie, wybaczyliby i kłotnie. generalnie maja was dosc, bo to nie to, o co im chodzi. Szkoda energii na walke. Kobiete mozna jeszce czasem zdobyc, zmieniajac sie. Faceci nie lubia odgrzewanych zwiazków.