Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antośka z gór

Zajęta bratnia dusza

Polecane posty

Gość Antośka z gór

Spotkałam swoją bratnią duszę, jednak On jest w związku. Jeszcze z nikim nie spędzało mi się tak dobrze czasu, nikt mi nie imponował tak jak On. Nic z tym nie mogę zrobić, nie będę budować szczęścia na czyimś nieszczęściu. Nie przypuszczałam, że kiedykowliek coś takiego przytrafi się właśnie mi. Myślałam, ze jestem ponad to.

Gość wkurzonaaaaa
Zastanow sie czy nie oceniasz sytuacji pochopnie, moze ta osoba imponuje Ci właśnie z racji swojej niedostepnosci, nie znasz jej od tej strony co powinnas. Napisz cos wiecej

Gość Antośka z gór
Nie oceniam tego pochopnie. Długo z tym walczyłam, oszukiwałam samą siebie, ze nic do Niego nie czuję, że to tylko kolega. Znamy się już jakiś czas, dużo ze sobą rozmawiamy. Ja wciąż szukam z Nim kontaktu, On ze mną.

Gość Antośka z gór
temat podobny. Ja się boję że się w Nim zakocham, już Go uwielbiam. Z drugiej strony czuję, że jestem nie fair w stosunku do Jego żony. Niby nie robię nic złego, ale sam fakt, że się z Nim spotykam jest zły. Nie potrafię z tego zrezygnować.

Gość sprzątacz nocnej zmiany
a spotykać się razem nie możecie? znajdziesz sobie kogoś, bedzie równowaga .. znam takie znajomości trwające przez cale życie a wyrosłe własnie na takiej przyjaźni

Gość PłynącaPrzezPrzestrzenie
Coś o tym wiem.. mam przyjaciela od 2 lat, wspierał mnie w najgorszych chwilach, rozmawiał o wszystkich nawet o swojej dziewczynie, był taki czuły i kochany, jak starszy brat. Najgorsze jest to, że jest dla mnie idealny. Wygląd, poglądy, plany życiowe. Znalazłam swój ideał. Przez długi czas kochałam go jak brata, ale teraz się to zmieniło... ale co z tego, on ma "dziewczynę" ( w sumie sam nie wie czy z nią jest..). Mnie zaczął unikać, nie odpisuje na wiadomości. Życie jest okrutne. ;(

Gość Antośka z gór
Razem nie możemy się spotykać, to dość skomplikowane. Ja jestem wolna i myślę, ze to jest moja wina że wkraczamy coraz bardziej w tą znajomość.

Gość Antośka z gór
Ja się boję że On się we mnie zakocha, i co wtedy zrobimy. On nie opuści żony, przecież Ją kocha.

Gość Autorko!! !
Co u Ciebie?Pamiętam Twój temat,zastanawiam się jak się potoczyły Twoje losy? Weszłaś w romans z nim?Czy odpusciłas sobie?