Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puytanie mam

Dlaczego chlopacy tak dziwnie sie zachowują gdy podoba im się dziewczyna?

Polecane posty

Gość puytanie mam

Nie są sobą... Wcześniej tacy kozacy przy kolegach a jak sie zakochają to mają ich gdzieś.. Latają za dziewczyną, non stop robią maslane oczy itp..

Gość puytanie mam
up

Gość puytanie mam
;)

Gość puytanie mam
up

Gość puytanie mam
no nie, przeciez nie mowie ze jak na smyczy , po prostu widze ze wiekszosc czasu poswiecaja dziewczynie

Gość puytanie mam
no ale zakladajac ze jeszcze nie kochacie :P ze dopiero Wam sie podoba a wlasnie Glixe, moglbys mi pomoc ? :D

Gość puytanie mam
Jestes facetem tak? Bo tak od kilku tyg sie glowie i nie moge rozszyfrowac kolesia :P powiesz mi tylko ile masz lat?:P

Gość Dlatego, że
im na niej zależy, że chcą jak najlepiej przed nią wypaść. A jaki masz problem?

Gość puytanie mam
To jestes jego rowiesnikiem wiec powinienes wiedziec:P Jestem rok mlodsza i przez caly rok szkolny mnie nie zauwazał , dopiero jakoś miesiąc temu zagadał ale nie zwrocilam na to wiekszej uwagi dopiero nastepnego dnia zaczal mi sie przygladac i to wyglada tak ze jak jestem w poblizu to on spojrzy raz krotko , ja udaje ze nie widze,potem sie wgapia a jak spojrze to popatrzy jeszcze z sekunde/dwie i sie odwraca i tak za kazdym razem, no czasem udaje ze mnie nie widzi albo na prawde to olewka z jego strony;) podszedł raz jak stalam ze wspolna znajoma, ale sie odwrocilam w druga strone i szybko sie gadka zakonczyla i odszedł :P

Gość puytanie mam
aha i pamietam jeszcze jak cos krzyknal niby do ludzi a patrzyl na mnie :P poza tym nie robi nic, nawet na glupim fb nie zaprosi /zaczepi .. i kolezanka z klasy ktora zna sie z nim dluzej mowi ze on niby do niej tez pisze, ze ona mu sie podoba ale nie wiem czy to ona sobie dodala czy on jej to powiedzial..Ona nie wie ze my sie znamy

Gość puytanie mam
wiem że "problem" na miare podstawówki, no ale co ;).

Gość ignarashi
Glixe Ty nawet nie jesteś facetem. Prawdziwy facet ma chociaż minimalne pojęcie o sporcie. Nawet gejem cię nie nazwę, bo są lepiej zorientowani od ciebie.

Gość puytanie mam
myslisz ze juz sie nie odezwie?:P

Gość puytanie mam
ignarashi nie wcinaj sie w gadke:) Glixe Ty jestes niesmialy pewnie :P On nie jest chyba , widac ze chodzi pewny siebie, ma znajomych tu i tam a wtedy co podszedł to stalismy z nasza wspolna kolezanka :)tzn ja,ona i on;) nie wiem czy mam na co czekać , a sama pewnie nie zagadam ;) a jak zagadam to zwale sprawe jak zwykle;)

Gość a ja mogę się wtrącić?
To Wy macie wspólną koleżankę, tak?

Gość puytanie mam
Takich facetow jak Ty brakuje :) Mamy wspolnych znajomych bo chodzimy do tej samej szkoly

Gość a ja mogę się wtrącić?
Czyli, gdyby mu zależało, to poprosiłby któregoś z Waszych wspólnych znajomych, żeby dał mu Twój numer tel czy gadu. Bo facet może być nawet pewny siebie, ale gdy przychodzi co do czego, to nie wie jak zagadać, staje się wstydliwy, miękną mu nogi, itd. nie chce się skompromitować. Ale czemu nie zapyta np. Waszej kumpeli o Twój numer? Czy coś w tym stylu?

Gość bxc
z moim bylo na odwrot. jak mnie poznal to niby mu sie podobalam ale nie mial dla mnie zbyt wiele czasu bo koledzy...

Gość puytanie mam
a mnie az ku*wica bierze jak on tej mojej kolezance co chwile cos "lajkuje" na fb itp bo innym tak nie robi a widac ze z nia chce miec kontakt , na przerwach tez podchodzi do niej, nie wiem czy mam wierzyc jej i sobie odpuscic czy byc moze na darmo czekac Nie wiem moze prosil ,ale jeszcze nic z tym nie zrobil? A znajomi jak to znajomi raczej mi nie powiedza jesli on prosil o dyskrecje