Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puytanie mam

Dlaczego chlopacy tak dziwnie sie zachowują gdy podoba im się dziewczyna?

Polecane posty

Gość puytanie mam
Bxc - znam takich.Nawet ostatnio koleżanki chlopak niby wielce zakochany,a ciagle tylko kumple i nic wiecej, rzucil ja przez facebooka,zenada:)

Gość puytanie mam
ale ją zna już długi czas, i ona o tym że niby mu sie podoba powiedziala mi wlasnie niedawno i jeszcze wczesniej,juz gdzies w styczniu

Gość bxc
ja nadal z nim jestem. teraz juz jest ok tylko jak jedziemy do rodzinnego miasta to on MUSI na kilka dni min. i ciagle z kumplami. ja sie ciesze ze jade do rodzicow. on rodzicow ma gdzies bo cieszy sie ze jedzie do kumpli.:////////

Gość puytanie mam
I myslisz ze to sie zmieni?A co jak pojawi sie dziecko?

Gość puytanie mam
:)

Gość bxc
nie wiem, sadze ze sie nie zmieni. takiego sobie wybralam :/ 9 lat z nim jestem, kocham go, nie umiem i chyba nie chcę odejść ja z tzw porządnego domu, on ze srodowiska kolesi stojacych pod blokiem. rodzice mieli go gdzies, ojciec chlal, a matka ma wszystko w d... nawet teraz wyjechala za granice do pracy, zostawila tu brata jak mial 16 lat, nic ja nie obchodzi, nawet jej rozwodem zajmowal sie moj facet bo ona przeciez sama do adwokata zadzwonic nie moze bo drogo :/ probowalam walczyc z tymi kumplami, to nic nie dalo. wkurzam sie za kazdym razem jak ejdziemy do domu zamiast sie cieszyc. kumple niekotrzy single, inni maja zony ktore olewaja. on - u nas jest swietny, 0 kumpli, ciagle dla mnie... tam... od rana do nocy z kumplami, mnie olewa nic do niego nie dociera

Gość bxc
i to nie jest tak ze ja mu zabraniam kumpli. niech ich ma. ale czy specjalnie musimy brac wolne z pracy bo jemu wyjazd na 1 dzien nie wystarczy? ja sie tak nie ciesze z tego ze zobacze rodzicow jak on z tego ze zobaczy kumpli. i totalna olewka. jak dzwonie zeby na 5 min przyjechal to nie moze bo wlasnie ich wiezie tam czy siam... albo akurat siedzi u kumpla i przeciez MUSI wypic z nim piwo. tez mam tam przyjaciolke. nie bralabym dla niej wolnego z pracy specjalnie, spotykamy sie 1 raz bez zadnego chlania, pogadamy i tyle. a on ciagle z nimi a jak wracamy do siebie to zaden nawet glupiego smsa nie wysle co slychac. tacy kumple..

Gość puytanie mam
Mój ojciec jest identyczny...Jak wroci do swojej rodzinnej miejscowosci to do kumpli na piwko albo zawsze coś, i wtedy ma nas gdzies..Potrafi przyjechac autobusem nastepnego dnia, w dupe im wchodzi a oni i tak potem olewaja..Nie wiem moze to takie podtrzymywanie kontaktów na sile z obawy przed samotnoscia? Boi sie ze jak sie rozstaniecie czy cos to nie bedzie mial do kogo isc? A jesli chodzi o tego " mojego " .. Nie wiem moze sobie cos ubzdurałam i wiekszych nadzieji z ta znajomoscia wiazac nie powinnam?

Gość bxc
raczej nie boi sie ze sie rozstaniemy bo dlugo jestesmy razem, chcemy wziac slub, miec dziecko... moim zdaniem po prostu tak jest nauczony. jak ja jako dziecko biegalam na dworze z kolezankami to mama wolala mnie na obiad. jak on biegal to obiad czekal, przyjdzie to zje. rodzice nie nauczyli go ze trzeba miec jakis umiar ze wszystkim i tak mu zostalo... a jak ja mam teraz 30letniego faceta nauczyc ze tak nie powinno byc...

Gość puytanie mam
No mozliwe ze to kwestia zlego wychowania i problem lezy w dziecinstwie..Widocznie ten typ sie nie zmieni i taki bedzie do konca... A Glixe to chyba uciekl :(

Gość puytanie mam
:P

Gość puytanie mam
to co tak cichutko siedzisz :P