Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka.

co sądzicie o ...

Polecane posty

Czemu faceci się "golą", a kobiety "depilują"? :classic_cool:

wedlug mnie dlatego, że facetom mniej przeszkadza grubszy zarost a kobieta woli mieć mniejsze i cieńsze włoski i nei chce im się co chwile golić:P Mi osobiście wystarczy jak nogi wygolę raz na tydzień. Ale zaczęło mnie to denerwować i chcę zacząć depilować. Kupialm te sensua, ale muszę poczekać aż mi trochę urosną włosy :o

Gość Hhskgghn
Nastolatko,sluchasz jakiejs muzyki?czy tego samego co wszyscy?

Nadal nie wiem, jaka jest różnica między goleniem i depilacją... Chodzi o usuwanie owłosienia.

a co muzyka ma do rzeczy ?? Rzadko wgl słucham muzykę. Jeśli już to troszkę polskiego rocka lub wybrane piosenki , które przypadkiem wpadną mi w ucho ..

Gość Hhskgghn
Czyli tego co wszyscy?nie masz zadnych ulubionych zespolow,stylu?przecietniara z ciebie

Ale golenie tylko skraca włoski i powoduje, że sa grubsze a depilacja usuwa je całkiem i daje dłóższy efekt gładkiej skóry

happysad najbardziej lubię. i mam 2 ulubione piosenki Adele i JEdna nawet nie wiem kogo "nothing to lose"

Gość Hhskgghn
To ile ty masz piosenek razem...?

Gdyby je usuwała całkiem, nie byłoby potrzeby powtarzania jej. :classic_cool: P.S. Włosy po ścięciu nie wyrastają bardziej gęste, mocne i grubsze - gdyby tak było, miałbym teraz grzywę, niczym Simba ;)

ulubionych mam 3, a najbardziej lubię "someone like you" i właśnie się jej nauczyłam śpiewać , ale słucham ogólem happysad i strachy na lachy

Gość Hhskgghn
Jeny,z wiekiem te wlosy trwardnieja,to naturalne.chyba ze masz bardzo jasne wlosy,lub jestes ruda-one maja bardzo slabe owlosienie.chodzilo mi o to ile masz piosenek wogole:D ja np mam okolo 2000 piosenek ,wszystkich jakichkolwiek.

to ja koło 40 :P ja naprawdę praktycznie nei slucham muzyki .. tylko jak sama np na rower czy rolki i de i jak nie ma nic ciekawego w autobusie.. słucham to co lubię śpiewać :D

do niej trosze mi brakuje .. ponieważ ja w chórze śpiewam i tylko raz w życiu miałam solo .. ale nie pisałam tu o śpiewaniu i muzyce tylko o depilacji :D

Gość Hhskgghn
Lomu,ona wcale nie jest wcale najpiekniejsza wokalistka 🖐️ bez urazy:D nastolatko ty masz wogole jakies pasje,zainteresowania,zycie?bo ciagle widze,jak siedzisz na kafe.

mowię, że śpiewam w chórze, chodzę na oazę i dużo sportu uprawiam. obecnie nigdzie w klubie nie trenuję ale 8 lat trenowałam a teraz w domu :) no i poza domem oczywiście (rower , rolki, siatkówka, kosz)

Gość Hhskgghn
Czyli jestes zwykla,nudna przecietniara.na pytanie "czy masz jakies zainteresowania" mowisz synonim slowa /kosciol/,chlopak?jestes jedna z tych zahukanych katolickich nastolatek?pasuja ci wartosci,propagowane na ten oazie?

o co Ci chodzi bo Cie nie rozumiem ? Jestem normalną nastolatką.Na oazie mam znajomych , fajna atmoswera, zabawy, wyjazdy. Nie jestem kujonem ani maniurą. PRawie nie słucham muzyki, śpiewam, kocham sport .. O co Ci chodzi bo Cię czlowieku nie rozumiem..

Gość ja właśnie dzisiaj
depilowałam nogi tymi plastrami, babka w drogerii mi je poleciła. Wcześniej miałam w takim zielonym opakowaniu z Sorayi. I te z Joanny są ok, ale nie umywają się do tych z Sorayi. Jestem zawiedziona.

Gość Hhskgghn
Maniura:D hahhhah:D a dlaczego mialabym sadzic,ze jestes kujonem?:O nie chce nic z wyjatkiem odpowiedzi na zadawane pytania:) nie wiem co robisz i czego szukasz na tym forum-normalne nastolatki siedza na forach dla ich grupy wiekowej.

Gość Hhskgghn
HAHAHAHAHAHAHA :D a tu myslisz ze kto siedzi:D???hahahahaha

w sumie tylko w jednym temacie uslyszalam coś typu "zrbiłbym Ci minetkę" czy jakos tak. a na forach w moim wieku lub na czacie to 1/10 jest normalny :/