Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhjkjhgfghj

Uwarzacie sie za ładnych ...????????

Polecane posty

najmadrzejszy FS: fajna blizna No charakteryzacja w sam raz na potrzeby kafeterii. Zaraz mi napiszą, że pewnie mąż mnie bije :D vfgfdgdgdegfdg uwazasz się za ładną wiec dlatego poprosiłam o nową fotę Może kiedyś coś jeszcze wrzucę. Ale nie spodziewajcie się zdjęcia w bikini :p

Gość filadelfia
ja nawet jak z dziecmi sasdiadow popierdalam przez osiedle to sie ogladaja uwazam sie za ladna, ale bez makijazu wygladam brzydko

Gość vfgfdgdgdegfdg
nie nadajesz się na Domina jesteś jakiś taki miły i nieśmiały :P

Gość szukająca odpowiedzi dziś
sorry ze sie wtryniiam, ale mój temat non stop jakoś znika- pojawia się error chciałabym zapytać czy ktoś wie co to za obrazek, kto jest autorem itd? będe wdzięczna za pomoc obrazek jest 'normalny', żaden wulgarny czy cokolwiek http://imageshack.us/photo/my-images/140/obrazekkd.jpg/

Gość filadelfia
tez uwazam ze blizny sa sexi sa to ciekawe punkty na ciele, ktore sprawiaja ze wyrozniamy sie od innych z kazda blizna inna przygoda sie wiaze, przez co jest to tym bardziej wyjatkowe

Gość vfgfdgdgdegfdg
a, Dominy>? no,na kundelka pasujesz ;)

" [zgłoś do usunięcia] najmadrzejszy na swiecie Bo blizny sa sexy, swiadcza o jakims wydarzeniu, o tym, ze kobieta jest aktywna." Taaa.... Zwłaszcza, jeśli ktoś się wypierdolił jadąc rowerem po ulicy, i przejechał kilka metrów po asfalcie

Gość filadelfia
fikuuu mikuuu a ty pewnie po kazdej tragedii placzesz do konca zycia zamiast sie cieszyc ze mialas farta i zyjesz taka blizna tylko potwierdza jakim jestes szczesciarzem

Gość dissolved girl
"Taaa.... Zwłaszcza, jeśli ktoś się wypie**olił jadąc rowerem po ulicy, i przejechał kilka metrów po asfalcie " hyhyhy :D a ja mam bliznę po właśnie takim wydarzeniu :D :p ...i po innych jeszcze głupszych, wynikających z gapiostwa akcjach ;)