Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhjkjhgfghj

Uwarzacie sie za ładnych ...????????

Polecane posty

Gość hellen harper
Nie raczej przeciętna, ale jakoś z tym żyję:)

Gość tralalak
Tak jestem ładna. I często to słysze :) że jestem bardzo ładna, piękna, śliczna... Twarz mam naprawdę ładną. Ale reszta ciała mi się nie podoba :O jestem niska i bardzo drobna, figura szóstoklasistki

Gość Stary_pasztettt49
Nie uważam się za ładną, Jestem stara , mam nadwagę, ale mam niesamowite powodzenie... Nie wiem czy to zasługa wieeelkich cycków. Ale są i większe. Mój aktualny kochanek mógłby mieć prawie każda laskę w mieście. Jest zamożny i do tego przystojny i ciepły. Nie wiem co we mnie widzi. :-)

Stary_pasztettt49 Nie uważam się za ładną, Jestem stara , mam nadwagę, ale mam niesamowite powodzenie... Nie wiem czy to zasługa wieeelkich cycków. Ale są i większe. Mój aktualny kochanek mógłby mieć prawie każda laskę w mieście. Jest zamożny i do tego przystojny i ciepły. Nie wiem co we mnie widzi. Widać masz w sobie to COŚ, co przyciąga facetów :) Na szczęście coraz mniej facetów gustuje w modelkach anorektyczkach.

Gość 5455e4
tak, uważam się i inni uważają to samo. zaraz ktoś rzuci hasło, ze tak sobie wmawiam ale mówi mi to wiele obcych osób a nie tylko ciocia Stasia czy babcia

Gość NiestetyNIe
Niestety nie. Mam poważny problem ze zbyt niską samooceną.

Gość 5455e4
19:15 [zgłoś do usunięcia] NiestetyNIe Niestety nie. Mam poważny problem ze zbyt niską samooceną. jednak nie jest aż tak poważny, skoro uważasz że nieuważanie siebie za ładną to w twoim przypadku nie kwestia obiektywnej oceny tylko niskiej samooceny :-P

najmadrzejszy na swiecie FS W tej kwestii nigdy nie ulegne. No ok, ale lepiej nie nadużywaj słowa "nigdy". W myśl zasady: "Tyle wiemy o sobie ile nas sprawdzono" :) BTW widzę, że Twoja "adoratorka" ciągle w stanie gotowości :D

Gość vfgfdgdgdegfdg
F.S szkoda ze nie masz zdjecia w stopce:P ostatnio miałaś takie jakieś dziwne zdjecie swoich ust,i na piękną raczej nie wygladałaś wklej cos nowego

vfgfdgdgdegfdg F.S szkoda ze nie masz zdjecia w stopce ostatnio miałaś takie jakieś dziwne zdjecie swoich ust,i na piękną raczej nie wygladałaś wklej cos nowego Bo ja nie uważam się za jakąś nieziemską piękność :D tajemniczy recenzencie. A propos zdjęcia, to chyba obecne najlepiej oddaje mój urok :p

Gość vfgfdgdgdegfdg
uwazasz się za ładną :P wiec dlatego poprosiłam o nową fotę