Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aoede.

Oni chyba maja romans...

Polecane posty

Gość Aoede.

Czesc. Chcialam sie zapytac jak u was w pracy wygladaja relacje miedzy pracownikami. Spotykacie sie moze w wiekszym gronie na piwie, kreglach? Czy sa moze wsrod was osoby w zwiazkach, ktore zamiast wracac do domu do partnera czy dziecka, umawiaja sie sam na sam z kolega/kolezanka z pracy? U mnie jest taka parka, co to ukrywa sie, myslac ze sie to nie wyda, ale ciezko cos takiego utrzymac w tajemnicy - maja sie ku sobie. Dosc czesto widuje ich razem w godzinach popoludniowych w restauracji, czy pubie. Ona jest moja dobra kolezanka, maskuje sie przy reszcie wspolpracownikow. Przychodzi do niego tylko wtedy, gdy ma jakas sprawe, udaje niedostepna. On rowniez sie kryje, nie przychodzi zbyt czesto do jej stanowiska pracy, nie zagaduje caly czas. A po pracy zupelnie inni ludzie. Mam dylemat, bo ona chyba chce zrobic cos glupiego i nieodpowiedzialnego, badz juz to zrobila. Ma kilkuletnie dziecko, meza, a kolega z pracy z tego co mi wiadomo jest teraz sam. Podeslac jakis anonim do jej meza? Poradzcie cos prosze, meczy mnie to troche.

Gość 1000 zł jest ok
pojebana jesteś i zazdrosna..co cie to obchodzi?

Gość Duomox
Zajmij się lepiej swoimi sprawami :-O

Gość Aoede.
To mam siedziec bezczynnie i przygladac sie, jak moja kolezanka niszczy swoja rodzinie?

Gość 1000 zł jest ok
"Ona jest moja dobra kolezanka" buajhahahahahahah :-D

Gość 1000 zł jest ok
TO NAPEWNO JEJ POMOZESZ JAK DO MEZA WYSLESZ ANONIM KRETYNKO, PUKNIJ SIĘ W TEN ŁEB PUSTY

Gość Aoede.
To co zrobic?

Gość 1000 zł jest ok
Pogadaj z nią że widadzą wszyscy że mają się ku sobie i czy warto ryzykować? albo najlepiej nic nie rób jest dorosła i to jej sprawa a ty nie możesz patrzeć? zazdrosna jesteś? co cię to obchodzi? ja bym takich "dobrych koleżanek" jak ty nie chciała:-P

Gość 1000 zł jest ok
POM ZA TYM NIE wiesz czy mają romans czy tylko może widziałaś ich na kawie przyjacielskiej a dym chcesz robić do męża...może nawet dziewczyna nic nie zrobiła a jej piekło chcesz stworzyć i rozpiwrdolić małżeństwo i dziecku rodzinę. ODPIERDOL SIE OD NIEJ!

Gość weź się za robotę
a nie wyszukujesz problemy. za obronę moralności ci nie płacą raczej.

Gość Aoede.
Romans owszem, ale nie w pracy i pod warunkiem gdy ludzie nie maja zadnych zobowiazan wobec swojej rodziy.

Gość 1000 zł jest ok
POZA TYM*

Gość 1000 zł jest ok
ALE CO CIE OBCHODZI CO ONI ROBIĄ CZY NIE ROBIĄ, NA TWOIM STANOWISKU PRACY SIĘ NIE PIEPRZA WIEC W CZYM MASZ PROBLEM Z RESZTA NIE WIADOMO CZY W OGÓLE MAJĄ ROMANS A TY JUZ PLOCIUCHU BAJKI PISZESZ I ROZSIEWASZ!

Gość 1000 zł jest ok
JAK JA NIE NAWIDZE TAKICH PSEUDO DOBRYCH PRZYJACIÓŁEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a odwrotnie
odwal się od niej, bo na miano koleżanki to ty nawet nie zasługujesz, jej sprawa, jej życie, nie wchodź buciorami tam gdzie cię nie proszą, dla takich jak ty nie mam szacunku

Gość luterrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ja pierdole co za kretynka z ciebie.nie wpierdalaj sie szmato w nie swoje zycie.co za kurwa

Gość 1000 zł jest ok
ale mi ciśnienie się podniosło..

Gość 1000 zł jest ok
mam nadzieje ze to prowokacja bo jeśli takie kretynki chodzą po świecie to znaczy że koniec świata bliski:-D

Gość Aoede.
dzieki za tak mile slowa. chcialam jakos pomoc kolezance, a odebralam od was ciegi.

Gość a odwrotnie
luterrrrrrrrrrrrrrrrrrr dobrze napisałeś, choć jestem kobietą to wstyd mi za takie idiotki, kuzva rodzinę chce ratować, raczej ją rozpieprzyć, rzadko bluźnię, ale przy takim pustaku nie można inaczej

Gość 1000 zł jest ok
ONA CHCIAŁA POMÓC SŁYSZYCIE???? buhahahahahahahaha

Gość a odwrotnie
Aoede. należy ci się jak jesteś tepa

Gość 1000 zł jest ok
najlepiej pomozesz jak nie bedziesz kłapać jezorem i się nie wpierdalać:-P taka prawda.

Gość a odwrotnie
niech się lepiej za wolontariat weźmie jak chce pomóc, a nie za czyjąś "d,,,,pę" jakbym miała taką " koleżankę" to bym ją ....

Gość a odwrotnie
Aoede. To co zrobic? kasuj ten topik kretynko

Gość C o
Zazdrosna MENDO w imię pseudoprzyjaźni chcesz jej rodzinę rozpierdolić? Aż tak jej nienawidzisz, że największą radość sprawiła by ci jej porażka. Nie wpierdalaj się w nie swoje sprawy i tyle! Szok normalnie, że istnieją takie zawistne mendy jak ty!

Gość Pillot Pirx
co za qrew.. nic nie wiesz a już anonimy rozsyłasz? w imie ICH/JEJ dobra rzekomo? swoje życie masz? to sie nim zajmij a jak nie masz to poszukaj chłopa albo zapisz się na kurs dla zaklinaczy węży

Gość Zooffiijjaa
W oczy kole, że kolega z pracy zainteresował się nią a nie tobą? :-O

Gość Pillot Pirx
na to wygląda :D