Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wfwwwwwwwwwww

Dlaczego faceci przestają się odzywać zamiast powiedzieć wprost

Polecane posty

Gość qwer
na pewno znalazła lepszego, ciachem nie jesteś

Gość qwer
daję głowę że jesteś uduchowionym buddystą i wegetarianinem

Gość zbuntowany gimnazjalista
i od tego czasu, że tak powiem, zapierrdalasz po Polsce, aby odpokutować swoje grzechy? :classic_cool:

Gość zawiedziony1410
autorko co Ci tak zalezy zebysmy sie troszczyli o wasze uczucia? zreszta wole wyjsc na dupka niz klamac

O jej małżeństwie i macierzyństwie dowiedziałem się kilka tygodni temu. Wybrałem się na spacer ze swoją byłą, a ona mnie namówiła, żebym zaprosił S. Poszedłem, zapukałem (o pierwszej w nocy!), ale otworzył jej ojciec i dowiedziałem się, że wyszła za mąż :P

Gość qwer
lepiej skłamać i wymyślić bajeczkę po której dziewczę się nie przewróci niż być bucem

Gość qwer
potraktowałeś ją jak przedmiot mówiąc jej że związek ci się znudził, trzeba było coś wymyślić o niezgodności charakterów

Ej... Temat jest o tym, że faceci nie potrafią zerwać wprost, a piszecie, że lepiej kłamać, niż mówić prawdę....

Gość qwer
jak zacznę mówić prawdę to się zesrasz

Gość rthrghryn
racja polac mu

I o to chodzi przy zrywani - żeby ta druga osoba nie miała złudzeń. Koniec, to koniec...

Gość qwer
można powiedzieć że już się nie kocha danej osoby, to zawsze działa w przypadku kiedy mówi się to kobiecie

Gość wfwwwwwwwwwww
"Poszedłem, zapukałem (o pierwszej w nocy!), ale otworzył jej ojciec i dowiedziałem się, że wyszła za mąż " Wyszła za mąż, zaraz wróci :D Chodzi o to żeby powiedzieć dziewczynie wprost, że już nie ma zamiaru się odzywać i nic pisać ale zachować się przy tym z klasą 🖐️ jeśli ma się odrobinę przyzwoitości to można to ładnie rozegrać, żeby dziewczyny w ziemię nie wdeptać - bo nie taki jest cel. Można mieć twardą dupę, ale są pewne granice.

Zrywanie zawsze boli jedną ze stron, więc nie ma sensy tego łagodzić...

Gość wfwwwwwwwwwww
Ja myślę, że jest sens łagodzić. Chyba, że ktoś jest odchylony delikatnie i czerpie niebywałą przyjemności oraz satysfakcję z gnojenia ludzi. Poza tym sam widzisz, że nawet jak się znudziłeś to miłość jeszcze się nie skończyła, więc tym bardziej nie rani się drugiej osoby, gdy się ją kocha.

Przyznam, że zdarzało mi się tego żałować :O

Gość wfwwwwwwwwwww
Żałować, że ją zostawiłeś czy tego w jaki sposób to zrobiłeś ?

Gość wfwwwwwwwwwww
No tak najpierw się nudzą, zapominają, że przecież jednak się nie wyszaleli za młodu, czegoś zaczyna im brakować a potem płaczą, że nadal kochają, że tęsknią, że życia sobie nie wyobrażają, że jesteśmy jedyne, idealne, że chcą wrócić ah skąd ja to znam 🖐️

Ty o jakichś chłopcach piszesz :) Dla faceta koniec związku oznacza koniec związku - nie ma żadnych powrotów. Do jednej ze swoich byłych próbowałem wrócić, ale tylko wstydu się najadłem i więcej nie będę próbował.

Gość wfwwwwwwwwwww
No niekoniecznie dla każdego to koniec bo niektórzy myslą, że rozstali się z nami "na jakiś czas " i są pewni, że furteczka dalej otwarata a potem jakie zdziwienie, że to definitywny koniec i wtedy jest płacz. A jeszcze jak się po głupiemu zrobiło tatuaż z imieniem ukochanej to już w ogóle trumna. No tak z pewnością facetem gościa w wieku 24 lat nazwać jeszcze nie można :classic_cool:

Gość wfwwwwwwwwwww
"nie tylko faceci, kazdy kto nie potrafi stawiac czola emocjom i trudnym sytuacjom tak postepuje... zycie, nie sposob ocenic na wstepie, ze spotkalo sie frajera/ke" dokładnie, czasem pojawią się pierwsze schody, wkradnie się rutyna i już jest pójście na łatwiznę, zamiast walczyć postarać się trochę, wysłuchać co druga strona ma do powiedzenia to podkulą ogon i kita! już ich nie ma . a potem płaczą, że chcieliby wrócić i dodatkowo na gadaniu się kończy bo przecież nie są przyzwyczajeni do walki albo liczą, że samo się zrobi .

wfwwwwwwwwwww Do sytuacji, o której piszesz prowadzi właśnie wymyślanie bajeczek przy zrywaniu...

Gość wfwwwwwwwwwww
Nikt u nas nie wymyślał bajeczek , ani ja ani druga strona mówił wprost, że brakuje mu kupli, samotnych wyjść i tego typu rzeczy. Spoko, droga wolna, tylko u mnie było powiedziane wcześniej, że powrotów nie ma. Ale oczywiscie usłyszałam " Doceniamy to co mamy wtedy gdy to tracimy " , zawsze jest się mądrym po fakcie co nie ? :D

Ale on Ci bajeczkę wymyślił, albo nie wiedział, że związek nie polega na przebywani całą dobę razem...