Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margarrynka

Jak wytłumaczyć 55 letniej mamie, że seks w wieku 17 lat to nie jest nic złego..

Polecane posty

Gość Margarrynka

...i to nie musi tylko oznaczać, że chłopak zmusza swoją partnerke i przez to jej nie szanuje? Moja mama jest trochę starej daty i ma dość stare poglądy. Nie rozmawiałam o tym z nią, że zaczęłam. Ona zaczęła coś podejrzewać bo naoglądała się jakiś głupot w tv i w nich zaczęli taki temat. Więc tak jakby jak grom z jasnego nieba spadło na nią, że mam 17 lat i może coś takiego zaistnieć jak SEKS w moim życiu. Za pół roku mam 18. Jeśli już seks to z głową. Wiem czym to się może kończyć itd więc nie jesteśmy jacyś ledwo ogarnięci z chłopakiem. Biorę tabletki antykoncepcyjne, ale głównie przez hormony bo mi tam coś poprawiają, nieważne. Ale to przy okazji zabezpieczenie. Gumki. Pierwszego razu nie żałuje. Jestem na to w pełni gotowa i daje mi to wielką przyjemność. Na dodatek mam bardzo duże libido i seks jest jednym z czynników, które są mi bardzo potrzebne do życia. Mam potrzeby i tyle... No i teraz jak porozmawiać o tym z mamą, żeby nie dostała zawału wewnętrznego albo co. Na spokojnie próbowałam, ale to sawsze się sprowadza do tematu, że jestem jeszcze dzieckiem i to zero szacunku bo to faceci zawsze zmuszają do seksu kobiete. Jakby seks to na prawdę katorga była;/

Gość Edytka 19........
Twoja matka chyba nie rozumie że seks moz być przyjemny, i dlatego nie zrozumie ciebie.... masakra.

Gość rthrghryn
nastepny kurwiszon zygam wami

Gość Margarrynka
A zwłaszcza, że temat seksu był zawsze jakoś tak omijany, a kiedyś jak próbowała mnie wtajemniczyć to trochę nieudolnie to wyszło. Z resztą wszystko już wiedziałam. Nie wiem, nie umiem otwarcie porozmawiać z nią o tym. Krępuje się. Najprędzej z siostrą. Z nią od początku o tym rozmawiałam. Ma 3 dychy ale mnie nie opierdala za to. Doradzi jak coś spytam, ale przypomina tylko, że nie mam robić niczego wbrew sobie i z głową po prostu. I tak powinno być. Nie rozumiem pojmowania tego, że to brak szacunku dla kobiety. Na prawdę nie rozumiem. Upodlenie jest dalekie od seksu dwojga kochających się ludzi.

Gość rthrghryn
taka kurwa dorosla a jak bachor bedzie to ojciec buli kase a po chlopaku tylko wiatr ale szmaccie sie ruchac tez chlop musi

Gość Margarrynka
Jaki kurwiszon? A ja rzygam takimi co seks uprzedmiotawiają. Każdy potrzebuje seksu i to jest piękne, a nie. To, że jacyś idioci zrobili z tego łatwy sposób na hajs to już nie moja sprawa:/ Ludzie są głupi.

Gość Margarrynka
A co, miałaś taką sytuacje, że tak psioczysz na lewo i prawo? Skąd się u Ciebie bierze taka nienawiść?

Gość poniewaz nie ma idealnego
zabezpieczenia przed ciaza, mama daje cvi do9 zrozumiemia. ze bedziesz dzialac wylacnie na wlasne ryzyko i odpowiedzialnosc za to co sie ew moe stac. Czy jestes w stanie sama ( z partnerem?) za wlasne pieniadze, we wlasnym mieszkaniu i poswiecajac wylacznie wlasny czas ? jesli nie, to nie ma o czym gadac.

Gość Edytka 19........
Jakiś prawik dostał nerwicy, bo onseks może uprawiac ze swoją reką ;) hahahha

Gość rthrghryn
mialem 2 dziewczyny i obie sie puscily jedna w twarz mi sie smiala 2 miesiace

Gość Margarrynka
Jeśli o to mamie chodzi, dlaczego mi tego po prostu nie powie w twarz? Jest tylko temat braku szacunku... Nic więcej.

Gość Edytka 19........
To nie oznacza że masz wypisywac tu takie chamskie komentarze. Seks jest piękny, ona nie puszcza sie w toalecie za drinka :o wiec jak w temacie nie masz nic do powiedzenia nie komentuj.

Gość rthrghryn
wszystkie jestescie takie same za kase zrobicie wszystko zegnam

Gość Margarrynka
Aha, no to już wiemy skąd ta nienawiść. Ale co ma piernik do wiatraka?

Gość Edytka 19........
A mi się wydaje, że Twoja mama uważa że seks nie jest przyjemny dla kobiety i Ty to robisz dla chlopaka. Moja matka mysli podobnie ;)

Gość ertetetert
do autorki: jak ma sie sex przedmalzenski do chodzenia do kosiola i spowiedzi?

Gość Margarrynka
tak sie ma, że cnotka niewydymka jestem i swędzi mnie picza

Gość Ty jestes nastolatka
i dlatego twoja mama uwaza ze chlopak cie nie szanuje. Gdyby cie szanowal to nie pozwolil by sobie na seks z toba bo nie jestes dorosla. Druga sprawa to to ze im wczesniej sie zaczyna tym wczesniej sie konczy. Bedziesz 45 letnia staruszka jezeli dozyjesz bo droga seksualna przenosi sie tysiace chorob ( lacznie z rakiem) Twoja mama nie moze byc zadowolona ze w tak mlodym wieku chcesz uprawiac seks. Rozumiem ja.