Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rzeszowianka20

Dziwny facet;/ Problem sercowy , prosze o porady kafeterian:)!

Polecane posty

Gość Witam...
ja tez po kilku dniach napisałam ze to koniec wiadomość odczytał po 3 dniach.Po czym chciał rozmawiać lecz ja nie mogłam gdyż byłam w pracy, wysłał kolejna wiadomość ze odczytał wiadomość ode mnie i na tym wszystko się skończyło.minął gdzieś miesiąc a mi od dwóch dni tak ciężko

Witam _-> widac mu wszystko jedno to taki sam typ jak mój :) Nie ta to inna :) Tyle ze z jego charakterem znaczy mowie teraz o swoim facecie wątpie by go jakas chciala naprawde :) 2 pod rząd go rzucily mnie zauroczył tym ze mi pomógl w waznej sprawie kiedys był przy mnie ale obecnie naze relacje ku upadkowi ida:) Ja zapewne bede przezywac to samo wiec postanowilam ze sie nie angazuje nie bede wtedy cierpiec bynajmniej:) Zrobilas co sluszne nie obwiniaj sie , ja zrobie to samo jesli sytuacja bedzie taka jaka jest szkoda zycia marnowac jeszcze kogos poznamy napewno zobaczysz:)

Gość Witam...
tylko jest problem ze ja nie potrafię się z nikim innym spotykać:(

Musisz ... To juz zamkniete :) Pomysl ze nie byl ciebie wart no bo nie byl tak sie ludzie nie zakochuja ktorzy spędzili z soba tyle czasu.. łatwo mowić ale trzeba zapomniec i tyle... Im to łatwo przyszło nam tez musi łatwo nie jestesmy gorsze niech wiedzą co stracili kiedys obudza sie z ręka w nocniku zobaczysz:) Ale bedzie juz zapózno bo my bedziemy szczęsliwe i gwizdac na nich przyjdzie czas że i my wstaniemy i powiemy sobie a kto to jest nie znam kogos takiego xd :)

Czas leczy rany w koncu przyjdzie ktos nowy i ukoi to wszystko... Chodz duzo łez moze byc nocy w smutku dlaczego to sie tak skonczylo ja to przezywalam moj mnie zdradzil tenjest akurat bardzo wierny pod tym wzgledem ale ma inny defekt jak widzisz..

Gość Witam...
fajnie ze w Tobie tyle optymizmu u mnie z tym ciężko

Gość 123adam123
Cóż, prawdziwy informatyk. Albo znajdź sobie innego, albo zacznij studiować języki programowania... -------------------------------------------------------------------- http://podane.pl/ dział Uczucia i Seks

Motylek--> jak narazie nic jestem rozbita nie odezwał sie dzis słowem ja tez .. Miałam sie dzis uczyc na egzamin ale nie mam nawet sily..

Gość GHAH zeroX 666
zruchaj się z profesorem, lub docentem!