Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna dzis jak diabli

ROZPOWSZECHNIAJCIE TO PO NECIE

Polecane posty

Gość ludzie to są nienormalni
taaaa nie mam nic innego do roboty tylko rozpowszechniac twoje ogloszenie , jak odpalisz mi na konto 40% wartosci domu to mogę tu i całą dobę siedziec i wklejac linki:/

Gość jsksjdjdj
no, juz rozpowszechniam - na Nk, Fotce, Facebooku i jestem w trakcie tworzenia bloga... masz jeszcze jakieś pomysły? poruszyłam niebo i ziemię, obdzwoniłam wszystkich znajomych a teraz jestem załamana, bo juz brak mi pomysłów...

przeczytajcie historie tej rodziny, a dopiero potem się naśmiewajcie! ps: trzymam kciuki za Waszego synka!

Gość do tych fanc wyzej
Dlaczego decydują się Państwo na sprzedaż domu? Początek był trudnyChcemy zapewnić Franiowi dostęp do wszystkich niezbędnych terapii. Nie mamy już siły na ciągłe tak dalekie dojazdy. Widzimy też, że Franio zmęczony drogą, nie korzysta z nich w pełni. Ogromne koszty dojazdów i noclegów rujnują nasz budżet, ciągłe nieobecności powodują, że cierpi na tym nasze życie rodzinne. Jesteśmy rodzicami dwójki dzieci, nie możemy zapominać, że nasza córcia, Natalia, też nas potrzebuje. Decyzja była trudna. Dom wybudowaliśmy w przepięknym miejscu. To było trzy lata przed urodzeniem się Frania. Ale już nie ma w nas żalu. To tylko mury, te mury nie dadzą Franiowi zdrowia. Gdzieś indziej też stworzymy dom. Wierzymy, że sprzedaż domu i przeprowadzka będą szansą na lepsze życie nie tylko dla Krasnala, lecz także dla całej naszej rodziny.

Gość smutne to bardzo,ze ludzie
mausza sprzedac ten dom ( choc dobrze,ze maja co)

Gość Tak. Ja myje. I miski po
Strasznie mi przykro, że zostaliście zmuszeni sprzedać swój dom, w budowę którego włożyliście tyle wysiłku i serca. Życie bywa podłe. :(